Pajoz írta:Nekem úgy rémlik,hogy lehet irányítani a hátsó löveget is.Ugye, auto fire azután 0-ás gomb.Ekkor hátulnézetből látod a gépet és ahogy irányítod az űrhajót célba tudod venni az ellenséget.potter55 írta:Sajnos nem de jó lenne.92Laci92 írta:uhhhhh...na ez a nem mind1 akkor egy kérdés: ha szereltem löveget a hajóra,akkor az automatikusan lövi az ellenséget?
Ha másodlagos fegyverre gondoltál ott vannak rakéták amit beraksz a megfelelő helyre és az 1-es gombbal tudod kilőni.
De vannak bombák amiket kilősz az 1-essel és megint megnyomod az 1-est akkor nagyot szól és a környéken nem sok minden marad meg.
De ha ez elsődleges fegyverre gondoltál, ott a 7-es gomb az automatika.
Galaxy on Fire 2
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 4 times
Re: Galaxy on Fire 2
Galaxy Ace+Sandisk 8Gb
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ja igen az a 3. típus ami a gépen van, azt igen azt lehet irányítani.Pajoz írta: Nekem úgy rémlik,hogy lehet irányítani a hátsó löveget is.Ugye, auto fire és 0-ás gomb.Ekkor hátulnézetből látod a gépet és ahogy irányítod az űrhajót célba tudod venni az ellenséget.
Én is használom és nagyon jól lehet vele célozni és lőni és nem is kell sokat hogy az ellenség felrobbanjon.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- 92Laci92
- 1. szint
- Készüléktípus: C6+N-gage QD
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
na ez szuper hír..akkor én megyek is...kipróbálom
Nokia 3410-->Nokia 6600--->Nokia 6630--->Nokia N95--->Nokia 5800 XM Blue(ellopták) ,,|,, --->Nokia N95--->Nokia C6+Nokia N-gage QD
-
- Újonc
- Been thanked: 0
Sziasztok. Valami hasonló játékot nem tudtok pc-re? (Nem baj,ha régebbi játék, a videókártyám nem csúcskategóriás....) Az X2-t és X3-t kipróbáltam, de azok inkább szimulátorok. Vagy tudtok olyan emulátort pc-re, ami ezt is viszi, és menteni is lehet benne?
- bikemano
- 3. szint
- Készüléktípus: iPhone 3G
- Has thanked: 3 times
- Kapcsolat:
Van java emulátor az a neve, hogy KEmulator (azt hiszem az oldalon megtalálod a letöltések közt) és azon futnak a java játékok, ha a játékban lehet menteni (telefonon), akkor az emulátorral is menni fog (PC-n) a mentésicemad írta:Sziasztok. Valami hasonló játékot nem tudtok pc-re? (Nem baj,ha régebbi játék, a videókártyám nem csúcskategóriás....) Az X2-t és X3-t kipróbáltam, de azok inkább szimulátorok. Vagy tudtok olyan emulátort pc-re, ami ezt is viszi, és menteni is lehet benne?
Nokia 3310 ► Nokia 3650 ► Nokia 3300 ► Sony Ericsson P800 ► Nokia N72 Black ► Nokia N73 ► Nokia N95 + Nokia 6600 ► Nokia N73 ► Apple iPhone 3G 8GB
-
- Újonc
Kösz a gyors választ. Már megyek is letölteni. De még mindig érdekelne, hogy pc-n valami hasonló van e.
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
EVE Onlineicemad írta:Kösz a gyors választ. Már megyek is letölteni. De még mindig érdekelne, hogy pc-n valami hasonló van e.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Sony Ericsson
Hello !
Elakadtam az egyik szabadúszó feladatnál !
10 védett állat kell az egyik (embernek) !
Csak úgy tudtam megvenni hogy mindent eladtam a hajóról és vettem kilencet, mert csak ennyi volt abban a rendszerben ahol találtam ! még volt pénzem a tizedikre de nem találtam többet ! Átnéztem vagy 5 rendszert és sehol nem volt !!! Csak eladni tudnám őket de nem akarom mert a jutalom : 180.000 kredit !!!!!!!!
Ez miért van ??
Az alap gépen (Betty) ami nekem van, még van hely, nem azért nem tudok venni !
De akkor miért nem találok többet ???
Várom válaszaitokat !
Kösz előre is !!!
Csak úgy tudtam megvenni hogy mindent eladtam a hajóról és vettem kilencet, mert csak ennyi volt abban a rendszerben ahol találtam ! még volt pénzem a tizedikre de nem találtam többet ! Átnéztem vagy 5 rendszert és sehol nem volt !!! Csak eladni tudnám őket de nem akarom mert a jutalom : 180.000 kredit !!!!!!!!
Ez miért van ??
Várom válaszaitokat !
Kösz előre is !!!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Sajnos ez így szokott lenni, ahol veted oda menj vissza néha és nézd meg, hogy van-e megint. Meg van egy adat minden termékről, hogy hol a legdrágább vagy a legolcsóbb, oda is elmehetsz és megnézni abban a rendszerben a bolygókat.Manotv írta:Hello !
Ez miért van ??
Várom válaszaitokat !
Kösz előre is !!!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.