Mobil tv
-
- Újonc
- Készüléktípus: n95
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Mobil tv
Megvan valakinek a T-Mobile által kiadott, korábban az oldalukról letölthető (http://212.51.115.83/egyeni/szolgaltata ... ltes.shtml) TMHU_MobileTV program?
Ez kéne nekem!
Előre is kösz!
Név:
TMHU_MobileTV
Verzió
1.03(9)
Gyártó
Bluestreak
Ez kéne nekem!
Előre is kösz!
Név:
TMHU_MobileTV
Verzió
1.03(9)
Gyártó
Bluestreak
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n95 8gb
Re: Mobil tv
Sziasztok!
Csatlakozom az elötem szólóhoz!Én is szeretném ezt a progit de seholsem találom! Remélem valakinek meg van!
Csatlakozom az elötem szólóhoz!Én is szeretném ezt a progit de seholsem találom! Remélem valakinek meg van!
-
- Újonc
- Készüléktípus: i8910
Helló Mindenki!
Én konkrétan most úgy jártam, hogy Témobil mobil TV-s előfizetésem van és mint kiderült az i8910 nem alkalmas mobil tv nézésére, hiába van benne RealPlayer. Az N82-m sem játsza le. Arra is azt írja, hogy a készülék nem alkalmas rá. Pedig ha beírom az m2 democsatornának az url-jét akkor simán megnyitja. A fizetős csatornák url-jét kéne még megpróbálnom - talán... Nekem az a sejtésem, hogy csak a Témobilnál vásárolt készülékekkel lehet tv-zni... Ami elég inkorrekt, mert erről sehol sem lehet olvasni, és pont ezért váltottam díjcsomagot.
Tud valaki okosat mondani? Köszi előre is, hátha...
Szép napot!
Én konkrétan most úgy jártam, hogy Témobil mobil TV-s előfizetésem van és mint kiderült az i8910 nem alkalmas mobil tv nézésére, hiába van benne RealPlayer. Az N82-m sem játsza le. Arra is azt írja, hogy a készülék nem alkalmas rá. Pedig ha beírom az m2 democsatornának az url-jét akkor simán megnyitja. A fizetős csatornák url-jét kéne még megpróbálnom - talán... Nekem az a sejtésem, hogy csak a Témobilnál vásárolt készülékekkel lehet tv-zni... Ami elég inkorrekt, mert erről sehol sem lehet olvasni, és pont ezért váltottam díjcsomagot.
Szép napot!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N95 8GB
- Has thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Nekem alapból fennvan a telefonon, de semmit nem lehet vele kezdeni
• Mercedes Benz W202 C250 T TD
• Nokia N900 + Nokia N95 8GB v20.0.016 - A kegyetlen...
• Nokia.Ovi.Maps - aGPS
• Linksys WRT54GL
• 2 darab Logitech X-230 2.1
http://s60web.extra.hu
• Nokia N900 + Nokia N95 8GB v20.0.016 - A kegyetlen...
• Nokia.Ovi.Maps - aGPS
• Linksys WRT54GL
• 2 darab Logitech X-230 2.1
http://s60web.extra.hu
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
Hy!
Valakinek nincs meg véletlenül a T-mobile által küldött mobil tv alkalmazás!
Szoftverfrissítés után ez ugye eltűnt! Hívtam a T mobilt és azt mondták, hogy már nem tudják elküldeni (már nem használják)!
üdv. dredd
Valakinek nincs meg véletlenül a T-mobile által küldött mobil tv alkalmazás!
Szoftverfrissítés után ez ugye eltűnt! Hívtam a T mobilt és azt mondták, hogy már nem tudják elküldeni (már nem használják)!
üdv. dredd
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E51 200.34.36 hacked
- Kapcsolat:
Helló!
Nekem a memóriakártyámon telepítve van a program vmi MachBlue nevű komponenssel együtt, csak maga a sisx nincs meg, illetve nem tom, mely fájlok szükségesek becsomagolásra (SmartSIS-re már gondoltam), de csak úgy szólnék, hogy akik Wi-Fin tolnák, azoknak kapcsolódási hibát adna ki, mert csak UMTS/HSDPA kapcsolaton műxik a program! Szal ha vki fel tudja sorolni esetleg, mely fájlok kellenek telepítve legyenek, akkor ha SmartSIS-be nem is, de 1 zip-be becsomagolnám a fileokat!
Nekem a memóriakártyámon telepítve van a program vmi MachBlue nevű komponenssel együtt, csak maga a sisx nincs meg, illetve nem tom, mely fájlok szükségesek becsomagolásra (SmartSIS-re már gondoltam), de csak úgy szólnék, hogy akik Wi-Fin tolnák, azoknak kapcsolódási hibát adna ki, mert csak UMTS/HSDPA kapcsolaton műxik a program! Szal ha vki fel tudja sorolni esetleg, mely fájlok kellenek telepítve legyenek, akkor ha SmartSIS-be nem is, de 1 zip-be becsomagolnám a fileokat!
BVE 2.6 pályaépítő
http://gothpaladinus.blogspot.com
Nokia E51-1 200.34.36 T-Mobile + HelloCarbide + CapsOnOff
http://gothpaladinus.blogspot.com
Nokia E51-1 200.34.36 T-Mobile + HelloCarbide + CapsOnOff
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Xperia t
Sokáig szenvedtem én is ezzel a problémával és a t-mobilnál azt mondták, hogy nem tőlük van a készülék így nem is fog működni. De az a bibi, hogy már működött rajta. Sok próbálkozás után a coreplayer letörlése megoldotta a problémát és újra rendesen működik a mobil tv.bardjosh írta:Helló Mindenki!
Szép napot!
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N95 6630 7650 770
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Elég fura, de nálam kettő T-mobile-os hozzáférési pont van a nettel kapcsolatban. Egyik a T-Mobile NET, a másik meg a T-Mobile Streaming NET. Vannak oldalak, amik csak az utóbbival működnek, és mint kitaláljátok vannak amik csak az előbbivel A két kapcsolat között nálam csak annyi a különbség, hogy egyiknél van proxy, a másiknál nincs. Pl ingyensms csak a T-Mobile NET nevűvel megy, videólejátszás (nem a mobiltvt próbáltam pont, mert nincsen előfizum rá) pedig csak a T-Mobile Streaming NET-el. Lehet ez a gond csak nálad is.
http://www.n95.hu Nokia N95-el és egyéb S60-as telefonokkal foglalkozó információs oldal
-
- Újonc
- Készüléktípus: N E51
SPB TV progi nagyon szépen megy az E51-esemen, de nincs hang. Valakinek van tippje, hogy mi a gáz? Codec talán?