Alkalmazást keresek...
- EndrúBoy
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade - CM7 Gingerbread
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Alkalmazást keresek...
Azért nyitottam ezt a témát, hogy ha nem találtok egy programot vagy adott célra kerestek egyet, akkor afelől itt tudtok érdeklődni.
Hogy ne a program ajánló témát és egyéb témákat szemeteljük tele.
Rögtön kezdeném is egy kérdéssel:
Tudtok olyan programot S60v5-re ami viszonylag jól számol integrált, deriválni is tud és nem használ netet?
Hogy ne a program ajánló témát és egyéb témákat szemeteljük tele.
Rögtön kezdeném is egy kérdéssel:
Tudtok olyan programot S60v5-re ami viszonylag jól számol integrált, deriválni is tud és nem használ netet?
- EndrúBoy
- 1. szint
Re: Alkalmazást keresek...
Köszönöm a válaszodat, de szerintem ezzel nem lehet integrált számítani. Feltettem, de nem találok ilyen funkciót benne. Te tudod esetleg hogyan kell?
Egyébként a Solution nevű programot néztem(az is fenn van a letöltéseknél) de az sajnos nem reagál az érintésre mivel v3-ra van csak. Ennek már a mérete is tekintélyesebb és a leírásban is szerepel, hogy tud integrállal bánni. Ebből van esetleg S60v5-ös? Vagy van valami virtualizáló alkalmazás amivel a fizikai gombokat lehet szimulálni?
Egyébként a Solution nevű programot néztem(az is fenn van a letöltéseknél) de az sajnos nem reagál az érintésre mivel v3-ra van csak. Ennek már a mérete is tekintélyesebb és a leírásban is szerepel, hogy tud integrállal bánni. Ebből van esetleg S60v5-ös? Vagy van valami virtualizáló alkalmazás amivel a fizikai gombokat lehet szimulálni?
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Nem: Férfi
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Többet nem tudok, mondani a letöltésekben kell nézelődni, vagy más oldalakon esetleg!EndrúBoy írta:Köszönöm a válaszodat, de szerintem ezzel nem lehet integrált számítani. Feltettem, de nem találok ilyen funkciót benne. Te tudod esetleg hogyan kell?
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Ilyet én se tudok de szerintem ez a legjobb tudományos számológép:
BestCalc
BestCalc
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Itt van még egy számológép alkalmazás V5 -re!MrAngelo írta:Ilyet én se tudok de szerintem ez a legjobb tudományos számológép:
BestCalc
Tudományos számológép 2
Ez talán többet tud mint az előző amit küldtem, a BESTCALC v3 ra való az szerintem nem müködik v5 n!
- EndrúBoy
- 1. szint
Hát ezen sem látom, hogy tudna, de azért köszönöm a tippeket. Valószínűleg kevés a mobilokban levő proci ilyen durva számításokhoz. A WolframAlpha internetes számológép is szuperszámítógépeken fut állítólag.
A másik meg hogy most tervezem eladni az 5230-at és áttérnék Androidra, arra meg legalább kliens van a fent említett internetes calculatorhoz.
A másik meg hogy most tervezem eladni az 5230-at és áttérnék Androidra, arra meg legalább kliens van a fent említett internetes calculatorhoz.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ezt még próbáld ki, az integrált benne van.EndrúBoy írta:Hát ezen sem látom, hogy tudna, de azért köszönöm a tippeket. Valószínűleg kevés a mobilokban levő proci ilyen durva számításokhoz. A WolframAlpha internetes számológép is szuperszámítógépeken fut állítólag.
Ez egy java program, így lehet kell hozzá virtualkey.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia X6
Sziasztok, régóta keresek v5-re ehhez az oldalhoz hasonló megoldású számlálót: http://www.mathcats.com/explore/elapsedtime.html
Köszi a help-et.
Köszi a help-et.
- EndrúBoy
- 1. szint
Nem ilyesmire gondolsz? http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=24294régóta keresek v5-re ehhez az oldalhoz hasonló megoldású számlálót
Integrállal kapcsolatban: megnéztem azt a progit és kell hozzá virtual key. Fel is raktam egyet viszont azzal eléggé nyögve nyelős a kezelése. Nem is tudtam működésre bírni, de valóban ott van a lehetőség. Még próbálkozom, de azt hittem van valami egyszerűbb. Pl. Wolframon csak beírja az ember és kidobja: http://www.wolframalpha.com/input/?i=integral+arctg2x . Azért köszönöm még egyszer a segítséget!