Quickoffice

Minden egyéb Symbian alkalmazásokkal foglalkozó témák, amik nem foglalkoznak a fentiekkel
dui8104
Újonc
Újonc
Készüléktípus: sony xperia s + lg p710
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Re: Quickoffice

Hozzászólás Szerző: dui8104 »

Sziasztok! Nem tudtam hova írjam nem találtam sehol leírva így itt kérdezném meg hogy kell szignózni pl. ezt vagy bármi más progit? Előre is köszi!
Üdv
niklebi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N95 8GB
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: niklebi »

dui8104 írta:Sziasztok! Nem tudtam hova írjam nem találtam sehol leírva így itt kérdezném meg hogy kell szignózni pl. ezt vagy bármi más progit? Előre is köszi!
Üdv
Szerintem nézz körül itt: http://www.nokiaprogramok.hu/forum/view ... =107&t=140 :jobbra: elég sok mindenre találsz választ. Sőt topikokra is találsz !
vagy itt: http://s60web.extra.hu/szignozas.php
niklebi
2. szint
2. szint

Hy!
Van 1 kis problémám! Feltettem a telóra (N95 8GB) a Quickoffice 6..... és utána fel akarom rakni az Adobe Reader 2.5-ös progit de mindig azt írja hogy frissítési hiba :hmm2: A 2 progi nem települhet fel egyszerre :?2: Az Adobét a Quickmanager-rel töltöttem le a hivatalos oldalról mert Free de mégsem akar felmenni :weep:
Miért :?2: Mit csinálok rosszul :?2:

Szerkesztve: Valaki nem tudja mi lenne a megoldás? Ha az egyik települ akkor a másik kilép Frissítési Hibával, fordítva is igaz :cry2:
Mit lehetne tenni hogy mindegyik települjön? :hmm2: Tudom mit jelent a frissítési hiba.
Spongebob83
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95

Hozzászólás Szerző: Spongebob83 »

Sziasztok!
Sajnos új tag vagyok és nem nagyon boldogulok a szignózással. Ami minden képpen kell ha jól tudom a Quickoffice installhoz. De láttam hogy tudtattok segiteni más új usereknek is. Már több órája olvasgatom a fórumokat de sajna sikertelenül. Tudnátok abban segiten hogy valaki szignózza nekem a legújabb Qoickofficet amit igy csak elvileg instalálnom kéne mindenféle szignózás és hack nélkül. A telom N95 firmware V31.0.017
:hmm2:
Elöre is köszönöm a segitségeteket. :D
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

Spongebob83 írta:Sziasztok!
Sajnos új tag vagyok és nem nagyon boldogulok a szignózással. Ami minden képpen kell ha jól tudom a Quickoffice installhoz. De láttam hogy tudtattok segiteni más új usereknek is. Már több órája olvasgatom a fórumokat de sajna sikertelenül. Tudnátok abban segiten hogy valaki szignózza nekem a legújabb Qoickofficet amit igy csak elvileg instalálnom kéne mindenféle szignózás és hack nélkül. A telom N95 firmware V31.0.017
:hmm2:
Elöre is köszönöm a segitségeteket. :D
Szignózni csak a saját IMEI számoddal tudsz.
Ez ALAPJÁN csináld meg a dolgokat (mer más szignózós oldalak key és cer fájlai rosszabbak, nem mindent tudsz velük szignózni) és végtelenszer tudsz majd szignóz, vagy ezután hackelni is. (semmi baja nem lesz a telefonnak és a garinak csak nem kérdez csak telepít)
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
niklebi
2. szint
2. szint

niklebi írta:Hy!
Van 1 kis problémám! Feltettem a telóra (N95 8GB) a Quickoffice 6..... és utána fel akarom rakni az Adobe Reader 2.5-ös progit de mindig azt írja hogy frissítési hiba :hmm2: A 2 progi nem települhet fel egyszerre :?2: Az Adobét a Quickmanager-rel töltöttem le a hivatalos oldalról mert Free de mégsem akar felmenni :weep:

Szerkesztve: Valaki nem tudja mi lenne a megoldás? Ha az egyik települ akkor a másik kilép Frissítési Hibával, fordítva is igaz :cry2:
Mit lehetne tenni hogy mindegyik települjön? :hmm2: Tudom mit jelent a frissítési hiba.
Senki nem tud valami okosat mondani hogy mit tegyek? nagyon kellene mindkét progi!
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

niklebi írta:
niklebi írta:Hy!

Senki nem tud valami okosat mondani hogy mit tegyek? nagyon kellene mindkét progi!
Nekem még a beépített 1.5ös Adobe van fent és az új Quickoffice. Mindegyik működik, de nem lehet hogy az a baj hogy valami visszamaradt a régi adobe-ból?
Sajnos nem tudok segíteni többet. :confused2:
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
KomalovicsAndras
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95

Hozzászólás Szerző: KomalovicsAndras »

Hello!
Azt hiszem, hogy a quickoffice-al feltelepül vmi license manager, és akkor azt már az adobe readernél nem kell feltelepíteni (,hogy ne írjon frissítési hibát), a 2 négyzetnél az alsót kell kijelölni, mi szerint az adobe reader telepítése license manager nélkül. Remélem tudtam segíteni.
niklebi
2. szint
2. szint

KomalovicsAndras írta:Hello!
Azt hiszem, hogy a quickoffice-al feltelepül vmi license manager, és akkor azt már az adobe readernél nem kell feltelepíteni (,hogy ne írjon frissítési hibát), a 2 négyzetnél az alsót kell kijelölni, mi szerint az adobe reader telepítése license manager nélkül. Remélem tudtam segíteni.
Nekem még a beépített 1.5ös Adobe van fent és az új Quickoffice. Mindegyik működik, de nem lehet hogy az a baj hogy valami visszamaradt a régi adobe-ból?
Sajnos nem tudok segíteni többet. :confused2:[/quote]

A régi Adobét nem tudom törölni mert az alapból a telón van , azt kellene felülírni :!: :hmm2:
A második négyzetest kipróbálom, köszi :D :D
artivizsla
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N82

Hozzászólás Szerző: artivizsla »

Az összes Quickoffice telepítése során azt írja ki nekem is, hogy nem telepíthető.
A szignózással megoldható a probléma, ha igen, akkor azt hogy lehetne megoldani ?
Simán telepíthető verzió nincs valahol a neten ?
Válasz küldése

Vissza: “Egyéb”