Szia. Szerintem a letöltéseknél találsz párat. Ott nézted már? Amúgy nem hinném, hogy jót tenne a vakunak, ha folyamatosan égne...draco31 írta:Hello!
N73-ra keresek zseblámpa alkalmazást, amivel állandóan világítana a vaku. Létezik ilyen?
Alkalmazást keresek...
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Re: Alkalmazást keresek...
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Ránéztem a letöltésekre, ide is linkeltem, aztán rájöttem,hogy csak S60v5-re van. Azért kértem a törlést.moco írta:Szia. Szerintem a letöltéseknél találsz párat. Ott nézted már? Amúgy nem hinném, hogy jót tenne a vakunak, ha folyamatosan égne...draco31 írta:Hello!
N73-ra keresek zseblámpa alkalmazást, amivel állandóan világítana a vaku. Létezik ilyen?
Amúgy, mivel led vaku van benne lehetne használni. Pl nálam, kitűnően műxik a BrightLight.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Én az NTorch Lite programot használom.draco31 írta:Hello!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- pilu01
- 1. szint
- Készüléktípus: E71-Spica-SGS
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok
Keresek olyan programot E51-re amivel az akkut, lehet kalibrálni!.......
A következőről van szó, lenne egy régi E51-em sokat használtam, az akku behalt.
Vettem bele úgy 3 hónapja gyári aksit, de nagyon rövid ideig tudom csak használni!
5-6 beszélgetés után teljesen lemerül a készülék, pedig semmilyen más extra programot, funkciót nem használok közben.
Ha nincs ilyen program, akkor hogyan tudnám kicsit nagyobb teljesítményre sarkalni az aksit?
Köszi
Keresek olyan programot E51-re amivel az akkut, lehet kalibrálni!.......
A következőről van szó, lenne egy régi E51-em sokat használtam, az akku behalt.
Vettem bele úgy 3 hónapja gyári aksit, de nagyon rövid ideig tudom csak használni!
5-6 beszélgetés után teljesen lemerül a készülék, pedig semmilyen más extra programot, funkciót nem használok közben.
Ha nincs ilyen program, akkor hogyan tudnám kicsit nagyobb teljesítményre sarkalni az aksit?
Köszi
E71-Spica-SGS
- telcsimatyi
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 700
- Has thanked: 1 time
Hello mindenkinek!
Egy appot keresek: korábban megvolt, de most a reinstall után nem állt vissza a helyére. Én úgy emlékszem valami olyasmi volt a neve, hogy "Where is my phone". De konkrétan ilyet, de még csak hasonlót sem találok sem az oviban, sem a nokiaprogramok oldalán. Kék hátterű progi volt, belépésnél kellett neki egy jelszó, meg lehetett neki adni, hogy egy másik telóról milyen szöveges üzenetre zárjon le, plussz egy meghatározott sms-re elküldte a küldőnek a GPS koordinátákat. Az ilyen Bing-es link formába volt: (Map:htp://bing.com/maps/default..stb..stb..koordináták stb...) Remélem beugrik valakinek, hogy mi ez.
Egy appot keresek: korábban megvolt, de most a reinstall után nem állt vissza a helyére. Én úgy emlékszem valami olyasmi volt a neve, hogy "Where is my phone". De konkrétan ilyet, de még csak hasonlót sem találok sem az oviban, sem a nokiaprogramok oldalán. Kék hátterű progi volt, belépésnél kellett neki egy jelszó, meg lehetett neki adni, hogy egy másik telóról milyen szöveges üzenetre zárjon le, plussz egy meghatározott sms-re elküldte a küldőnek a GPS koordinátákat. Az ilyen Bing-es link formába volt: (Map:htp://bing.com/maps/default..stb..stb..koordináták stb...) Remélem beugrik valakinek, hogy mi ez.
Motorola M3888 -> Philips Tcd128 -> Nokia 3310 -> Nokia 6020 -> Sony Ericsson K800i -> Nokia 700
-
- Újonc
- Has thanked: 1 time
Lejárt tanusitvány hibaüzenettel dobál telepítéskor, és ezért nem is telepíti.potter55 írta:Én az NTorch Lite programot használom.draco31 írta:Hello!
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Fraps-szel felvettem egy videót gépen, amit egy *.avi fájlba mentett le. A problémám csak az, hogy nem játsza le az 5230.
Egy AVI formátumot támogató videólejátszót keresek s60v5-re, aki tud segíteni azt megköszönöm! (A RushPlayer ugyan lejátsza, de nagyon laggol, szörnyű)
Fraps-szel felvettem egy videót gépen, amit egy *.avi fájlba mentett le. A problémám csak az, hogy nem játsza le az 5230.
Egy AVI formátumot támogató videólejátszót keresek s60v5-re, aki tud segíteni azt megköszönöm! (A RushPlayer ugyan lejátsza, de nagyon laggol, szörnyű)
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!skyrush7 írta:Sziasztok!
Nem fog menni, nincs rá normális. MP4-be konvertáld át a fájlt.
- Rating: 2.63%
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Nincs mit Ha gyorsan akarsz konvertálni, akkor WinAVI. Nekem nagyon bevált, egy 4 éves középkategóriás laptopon is 15 perc egy teljes film konvertálása.skyrush7 írta:Rendben, köszi!