Ezt nem tudom.bladislavvv írta:Hello.win7 használok és nem tudok küldeni Bluetooth .
Itt a megoldás.bladislavvv írta:Valaki rakott már n97 mini rá magyar nyelvet?
Ezt nem tudom.bladislavvv írta:Hello.win7 használok és nem tudok küldeni Bluetooth .
Itt a megoldás.bladislavvv írta:Valaki rakott már n97 mini rá magyar nyelvet?
A fájlkezelőben lehet mozgatni.tehát ott lehet áthelyezni.bladislavvv írta:sikerült megoldanom a Bluetooth problémámat.Azt szeretném kérdeni átküldöm az mp3,sms lementem.Lementi a zenét a zenelejátszóhoz.Hogy lehet ott a zenét mozgatnipl.berakom egy mappába amit akkarok
Én úgy tudom nincs ilyen. Meg nem is találtam.Lóry írta:Sziasztok .... nem tudom lehet hogy én várok sokat a telótol, de nem tudtok nekem abban segíteni, hogy milyen progival tudnék megnyitni ill. kicsomagolni "ISO" fájlokat? Nokia N82-re kéne am a progi...már ha létezik ilyen
Itt találsz világítást szabályzó programokat.bgergo93 írta:Hali!
Egy olyan alkalmazást keresek s60v5-re ami a telefon előlapján található fényérzékelőt használná és automatikusan belőné a fényerőt. Tehát ha kevés a fény levenné 10%-ra , ha sok a fény akkor meg 100%-ra tenné.
Továbbá érdekelne egy olyan program, amivel Fast Motion, Stop Motion és Time Lapse felvételeket tudnék készíteni.
Előre is köszi.