Köszi, a tv-re egyenlőre próbálom a psiloc ir remoteot, de elemlámpába olyat, ami vakut használ nem igazán találtam, csak olyat, ami kijelzővel dolgozik.potter55 írta:Távirányító programok (tv és pc): Symbian és Java programok HELP - Egyéb.zottty írta:Sziasztok!
Én n95-höz keresek egyszer egy sima jól működő mezei távirányító programot, meg egyszer olyan elemlámpát, ami a hátsó ledes vakut használja fényforrásként. Köszi előre is
Elemlámpa program: van elég sok, próbáld ki őket. Nem tudom, hogy melyik lenne jó.
Alkalmazást keresek...
- zottty
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E51
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Re: Alkalmazást keresek...
Minden jó, ha a vége jó!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
- Has thanked: 0
Helló!
2 programot keresek : emailkliens, ami jól működik, és free vagy hackelt, nokia mail egy idő után nem kéri le az emailjeim, csak ha újratelepítem.
2. : androidra és iphonera is van ilyen, hívás költség számoló, de valami komolyabb be lehet állítani ingyenes számot, külön percdíjat, ...
ebből akár fizetős is érdekel vagy ha valaki megírja összedobunk neki rá
már láttam réggeben hogy keres más is ilyet...
köszi
2 programot keresek : emailkliens, ami jól működik, és free vagy hackelt, nokia mail egy idő után nem kéri le az emailjeim, csak ha újratelepítem.
2. : androidra és iphonera is van ilyen, hívás költség számoló, de valami komolyabb be lehet állítani ingyenes számot, külön percdíjat, ...
ebből akár fizetős is érdekel vagy ha valaki megírja összedobunk neki rá

köszi
-
- Újonc
- Készüléktípus: N82
Sziasztok.
Nekem egy memória tisztogató progi kellene, ami a c:-t letisztítja.
A cache-t és az sms-eket már letisztítottam, de sajna még mindig elég kevés a hely ahhoz képest amennyi progi van rajta.
Köszi szépen.
A cache-t és az sms-eket már letisztítottam, de sajna még mindig elég kevés a hely ahhoz képest amennyi progi van rajta.
Köszi szépen.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Vannak rá ilyen programok, de nem sok reményt fűznék hozzájuk.drdudor írta:Sziasztok.
Köszi szépen.
De letöltések keresőjének a leírásába írd be, hogy takarító és válaszd ki a Symbian alkalmazások mappát.
Legjobb takarítási módszer a formázás.
Csak a névjegyzékről, üzenetekről és a naptáról és saját dolgaidról (pl képek, zenék stb) készíts mentést. A beállítások és a programok ne mentsd le, mert visszaállítás után ugyanott tartasz.
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- laziga
- 1. szint
- Készüléktípus: 720
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 7 times
Hali!
Lenne egy fogas kérdésem, a c7-ben fel van szabadítva nfc, hogy tudnám használni, hogy a sok hülye beléptetőkártyát ne keljen hordanom. Meg az élet csomó területén frankó lenne de semmi értelmes progit nem találok hozzá. Vagy én vagyok zizi?
Lenne egy fogas kérdésem, a c7-ben fel van szabadítva nfc, hogy tudnám használni, hogy a sok hülye beléptetőkártyát ne keljen hordanom. Meg az élet csomó területén frankó lenne de semmi értelmes progit nem találok hozzá. Vagy én vagyok zizi?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Még Magyarországon nincs kiépítve ez a rendszer. Erre még várni kell.laziga írta:Hali!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

- laziga
- 1. szint
- Készüléktípus: 720
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 7 times
Baszus, nálunk az irodaházban nfc-belépőkártyák vannak ha azt rátudnám "rakni másolni mitudomén" és mondjuk többét tárolni na az frankó lenne. De simán lehet hogy ilyet nem is lehet csinálni.potter55 írta:Még Magyarországon nincs kiépítve ez a rendszer. Erre még várni kell.laziga írta:Hali!
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
laziga írta:Baszus, nálunk az irodaházban nfc-belépőkártyák vannak ha azt rátudnám "rakni másolni mitudomén" és mondjuk többét tárolni na az frankó lenne. De simán lehet hogy ilyet nem is lehet csinálni.potter55 írta:Még Magyarországon nincs kiépítve ez a rendszer. Erre még várni kell.laziga írta:Hali!
Ez már csak idő kérdése, hogy mikor tudod az ajtókat is kinyitni a teloddal! http://www.technet.hu/telefon/20110711/ ... tlo_mobil/
"Bár általában pénzügyi műveletek, azaz mobilos fizetés kapcsán említik, az NFC nagyon sok dologra jó. Egy eszközt (például telefont) közel viszünk egy terminálhoz, a fizetés pedig már meg is történt. De ugyanilyen elv mentén alkalmas a technológia névjegyek átvitelére, jelenléti ív helyetti becsekkolásra, vagy éppen biztonsági rendszerrel ellátott ajtó kinyitásához szükséges azonosításra is."
-
- Újonc
- Készüléktípus: E-72
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami az ekészült fénykép helyét el tudja menteni pl gps kordinátáival, vagy a googlemaps-on megjeleníti.
Sajnos a Garmin Kamera nálam nem működik (E-72 Nokia)
Ha tudnátok segíteni megköszönném!
Olyan programot keresek ami az ekészült fénykép helyét el tudja menteni pl gps kordinátáival, vagy a googlemaps-on megjeleníti.
Sajnos a Garmin Kamera nálam nem működik (E-72 Nokia)
Ha tudnátok segíteni megköszönném!
-
- 1. szint
- Has thanked: 34 times
Üdv!
egy ingyenes böngésző programot keresek opera mini helyett a facebook zero használatához
előre is köszönöm a segítséget
egy ingyenes böngésző programot keresek opera mini helyett a facebook zero használatához
előre is köszönöm a segítséget