Hello!
Ez biztosan OFF! nak fog számittani de nem találtam mást ahová irhatnám, mivel láttam, hogy a RotateMe is girsós cucc ide irom a bajom (törölhetitek a HSZ-t csak kérlek PÜ ben vagy valahogyan segitsetek)
A Nokmote progival lenne bajom korábban müködött a beta 2 változat, és egyik naprol a másikra észrevettem, hogy ráklikkelek az ikonra és semmi nem történik, letöröltem ujra telepitettem (telefon memoriába) és semmi, már probáltam a beta1 és beta 3 is feltelepitteni és azzal is ugyan ez a helyzet, szoval mi lehet a gond, vagy arra is gondoltam hogy zavarja egy másik alkalmazás , de mi zavarhatja ??
Válaszotokat elöre is kösz
Ja igen azt elfelejtettem irni, hogy az elsö telepités után csak 3 alkalmazást telepitettem a WaterBox-ot, az Spb TV-t és az Opera Mobile-t (sis), talán ezek közül zavarná valameik ?
RotateMe
- bikemano
- 3. szint
- Készüléktípus: iPhone 3G
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Re: RotateMe
Nokia 3310 ► Nokia 3650 ► Nokia 3300 ► Sony Ericsson P800 ► Nokia N72 Black ► Nokia N73 ► Nokia N95 + Nokia 6600 ► Nokia N73 ► Apple iPhone 3G 8GB
-
- 2. szint
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 12 times
Tedd fel az accelerometer plugint,lehet letörölted.Amúgy nem giroszkóp és nem is giroszenzor hanem gyorsulásmérő.bikemano írta:Hello!
Ez biztosan OFF! nak fog számittani de nem találtam mást ahová irhatnám, mivel láttam, hogy a RotateMe is girsós cucc ide irom a bajom (törölhetitek a HSZ-t csak kérlek PÜ ben vagy valahogyan segitsetek)
A Nokmote progival lenne bajom korábban müködött a beta 2 változat, és egyik naprol a másikra észrevettem, hogy ráklikkelek az ikonra és semmi nem történik, letöröltem ujra telepitettem (telefon memoriába) és semmi, már probáltam a beta1 és beta 3 is feltelepitteni és azzal is ugyan ez a helyzet, szoval mi lehet a gond, vagy arra is gondoltam hogy zavarja egy másik alkalmazás , de mi zavarhatja ??
Ja igen azt elfelejtettem irni, hogy az elsö telepités után csak 3 alkalmazást telepitettem a WaterBox-ot, az Spb TV-t és az Opera Mobile-t (sis), talán ezek közül zavarná valameik ?
"Attól hogy a kacsa nem tud úszni még nem biztos,hogy a víz a hülye."
- bikemano
- 3. szint
- Készüléktípus: iPhone 3G
- Has thanked: 3 times
- Kapcsolat:
Valoban ez volt a baj KÖSZÖNÖM! Király vagyt.benedek92 írta:Tedd fel az accelerometer plugint,lehet letörölted.Amúgy nem giroszkóp és nem is giroszenzor hanem gyorsulásmérő.bikemano írta:Hello!
Nokia 3310 ► Nokia 3650 ► Nokia 3300 ► Sony Ericsson P800 ► Nokia N72 Black ► Nokia N73 ► Nokia N95 + Nokia 6600 ► Nokia N73 ► Apple iPhone 3G 8GB
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95
- Has thanked: 0
nemtudja valaki hogy N95 8gb-n ha balra fordítom akkor a billentyűzet kiosztás miért nem fordul a képernyővel?
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Hát mégis miért fordulna? Semilyen telónál sem fordul, csak az érintősöknél
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet