GDESK
- Haxi
- 2. szint
- Készüléktípus: 58C6XM
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: GDESK
Hali plz segitsetek letoltottem ezt http://mobileshouse.blogspot.com/2010/0 ... theme.html meg gdesk fentvan de mikor betoltom az asztalt nem torténik semmi. a téma hibas vagy kell vmit bealitani még? esetleg tudnatok linkelni egy win7 témát ami megy? 5800+gdesk v0.35b3
- tomi937
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 8 times
Van akiknek megy a szerkesztgetés:http://img691.imageshack.us/img691/1905/gdeskrhizx.png
neki is sikerült az aksijelző ikon, de linket nem találtam hozzá és van egy olyan érzésem nem is töltené be v3-on.
amúgy miért jó az hogy a 0.33d (kb 2009.05) órája billentyűzet lezárása után is számol, az újabb verziók meg egyik sem
viszont próbáltam régi órát nem ismeri fel.
neki is sikerült az aksijelző ikon, de linket nem találtam hozzá és van egy olyan érzésem nem is töltené be v3-on.
amúgy miért jó az hogy a 0.33d (kb 2009.05) órája billentyűzet lezárása után is számol, az újabb verziók meg egyik sem
viszont próbáltam régi órát nem ismeri fel.
- tomi937
- 2. szint
az aksi és a térerőjelzőhöz, ha ikont szerkesztek milyen képarányban tegyem, hogy pontos legyen, mert nekem mindig elcsúszik?
ja meg ha van valakinek gépes szerkesztője, akkor dobhatna egyet mert én nem találom a hivatalos oldalon sem.
köszi.
ja meg ha van valakinek gépes szerkesztője, akkor dobhatna egyet mert én nem találom a hivatalos oldalon sem.
köszi.
- tomi937
- 2. szint
most már utána néztem a dolgoknak, és így aksi térerőjelző, óra + hívás és sms számlálóhoz már tudok ikonokat rakni, de megint elakadtam az indicators-nál ahol a wlan, töltés, bt...-ot jelzi összesen 5 db ha mindegyikhez 2db ikont (ki és be) rakok akkor kevés, ha mindegyikhez 3 ikont rakok akkor meg már sok szóval nem értem, próbáltam példát keresni rá, de nem sok sikerrel, valaki nem tudna segíteni?
előre is köszi.
játszottam vele: 13 külön ikon kell hozzá: 1nincs töltés, 2van töltés, 3telefon be,4 ..ki , 5nincs hívás, 6van hívás,7 bt ki ,8 bt be, 9bt használatban, és megint javítok: (10,11,12,13)wlan ki,wlan...,..., és nem tudom pontosan annyi biztos hogy kódolt hálózatra csatlakozva ezt mutatta.
előre is köszi.
játszottam vele: 13 külön ikon kell hozzá: 1nincs töltés, 2van töltés, 3telefon be,4 ..ki , 5nincs hívás, 6van hívás,7 bt ki ,8 bt be, 9bt használatban, és megint javítok: (10,11,12,13)wlan ki,wlan...,..., és nem tudom pontosan annyi biztos hogy kódolt hálózatra csatlakozva ezt mutatta.