Quickoffice
-
- Újonc
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Re: Quickoffice
'''''''''''''''''''''''''''''''
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára istvans756 2015-09-09 szer. 11:02:35-kor.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: 5630 XpressMusic
- Has thanked: 0
Én simán letöltöttem az oldalról egy QuickOffice-t, a legújabbat is. Szignóztam és teljesként működik. Minek ilyen bonyolultan csinálni?
Bár nekem magyar jobb lenne ezekből az újakból. Vagy magyarítás.
Bár nekem magyar jobb lenne ezekből az újakból. Vagy magyarítás.
-
- Újonc

5800-ra szignóztam és telepítettem a QuickOffice v6.2.169-ot. Működik. Pc-n szerkesztett .xls filet beolvassa, kezeli, műveleteket is lehet vele végezni... Viszont nem menti (a pc-s) .xls file változtatásait

A probléma megoldásához szeretnék segítséget kérni.

(Van ennek ahhoz köze, hogy nem adtam meg regisztrációhoz e-mail címet a telepítés után?)
- deadthug
- Újonc
- Készüléktípus: N73
Hali!
Telefonom N73 és alapból van rajta 3as verziójú quickoffice! Akármilyenre szeretném frissíteni mindig Ez az üzenet fogad ->"Nem telepíthető. Beépített összetevő".
Valaki segítsen mert sehol nem találtam rá választ eddig
Telefonom N73 és alapból van rajta 3as verziójú quickoffice! Akármilyenre szeretném frissíteni mindig Ez az üzenet fogad ->"Nem telepíthető. Beépített összetevő".
Valaki segítsen mert sehol nem találtam rá választ eddig

-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
Nekem azt írja ki hogy telepítsem először az alap programot. Azt hol lehet letölteni?
- nababika
- 1. szint
- Készüléktípus: Htc desire ReflexTsense HD 1.8
- Has thanked: 2 times
Hali. Hogyan tudok nyomtatni a quick office-bol? Van egy excel tablam, egy parositott bluetooth nyomival de nem talalok nyomtatasi opciot a programban.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Én úgy tudom, hogy csak képeket lehet nyomtatni telóról.nababika írta:Hali. Hogyan tudok nyomtatni a quick office-bol? Van egy excel tablam, egy parositott bluetooth nyomival de nem talalok nyomtatasi opciot a programban.
- nababika
- 1. szint
- Készüléktípus: Htc desire ReflexTsense HD 1.8
- Has thanked: 2 times
Ettol tartottam, de azert koszi.MrAngelo írta:Én úgy tudom, hogy csak képeket lehet nyomtatni telóról.nababika írta:Hali. Hogyan tudok nyomtatni a quick office-bol? Van egy excel tablam, egy parositott bluetooth nyomival de nem talalok nyomtatasi opciot a programban.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia e51
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy a letöltések között található legújabb verziójú quickoffice mennyire működőképes?
Azért kérdezem mert szignózás és telepítés után első indításkor mail címet kér. Egyelőre nem mentem bele, gondoltam itt inkább megkérdezem, hogy ha megadok egy kamu mailcímet utána működni fog?
Köszi a válaszokat előre is
Az lenne a kérdésem, hogy a letöltések között található legújabb verziójú quickoffice mennyire működőképes?
Azért kérdezem mert szignózás és telepítés után első indításkor mail címet kér. Egyelőre nem mentem bele, gondoltam itt inkább megkérdezem, hogy ha megadok egy kamu mailcímet utána működni fog?
Köszi a válaszokat előre is
-
- Újonc
- Készüléktípus: E71
- Been thanked: 1 time
Tudom, hogy régi volt a kérdés, meg a válasz is, de szerintem fontos, hogy javítsuk.
Nekem E71 képes nyomtatni office doksit. A nyomtatóhoz wifin keresztül kapcsolódik. A fonkció nincs minden QO programban benne. A telefonon előtelepített tudta, azután egy feltört nem tudta, a mostani hivatalosan frissítés megint tudja a nyomtatást.
Tehát a dolog telefon, és program függő:nababika írta:Ettol tartottam, de azert koszi.MrAngelo írta:Én úgy tudom, hogy csak képeket lehet nyomtatni telóról.nababika írta:Hali. Hogyan tudok nyomtatni a quick office-bol? Van egy excel tablam, egy parositott bluetooth nyomival de nem talalok nyomtatasi opciot a programban.
Nekem E71 képes nyomtatni office doksit. A nyomtatóhoz wifin keresztül kapcsolódik. A fonkció nincs minden QO programban benne. A telefonon előtelepített tudta, azután egy feltört nem tudta, a mostani hivatalosan frissítés megint tudja a nyomtatást.