És a Python keretprogramot felraktad, pl.: ezt?DoctorJekyl írta:Sziasztok!
A NullDel progit szeretném futtatni 5800-án, felraktam a legújap Python Script Shell-t és a Runtime-ot is, és a NullDel-t is egy helyre, de telepítéskor azt írja, hogy nincs a Python feltelepítve és nem is indul a progi! Mit kell a Pythonnal csinálni, vagy én mit csináltam rosszul? Köszike!
Python
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Python
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- DoctorJekyl
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Ezt nem, de köszi, már fent van!potter55 írta:És a Python keretprogramot felraktad, pl.: ezt?DoctorJekyl írta:Sziasztok!
A NullDel progit szeretném futtatni 5800-án, felraktam a legújap Python Script Shell-t és a Runtime-ot is, és a NullDel-t is egy helyre, de telepítéskor azt írja, hogy nincs a Python feltelepítve és nem is indul a progi! Mit kell a Pythonnal csinálni, vagy én mit csináltam rosszul? Köszike!
- DoctorJekyl
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800
- Has thanked: 1 time
Sajnos így sem indul el a NullDel, hiába szedtem le a Pythonnal együtt és telepítettem újra, semmi! Van valami ötletetek?DoctorJekyl írta:Ezt nem, de köszi, már fent van!potter55 írta:És a Python keretprogramot felraktad, pl.: ezt?DoctorJekyl írta:Sziasztok!
- pitt83e51
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C5-00
- Has thanked: 0
telepítettem a pythont raknék fel hozzá cuccokat de mindenre ezt irja TANUSÍTVÁNYHIBA lépjen....
miért????
miért????
----> NOKIA E51 SW400.34.011 Hacked ---> Nokia C5-00
- Sany666
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8-00 DG + 16 GB SDHC
Sziasztok nekem olyan gondom lenne hogy semelyik verzió nem megy fel a pythonnak a telefonomra (5800) elkezdi a telepitést s egyszer csak ki lép mindenn nélkül. elöre is köszönöm a segítséget! 

Nokia 3210 ►Nokia 3310 ►Nokia 3510 ►Nokia 3510i ► Nokia 3650 ► Nokia 5230 ► Nokia 5230i ► Nokia 3250 ► Nokia 5700 ► Nokia N95 8GB ► Nokia 5310 ► Nokia 5800 ► Nokia X6 ► Nokia N8 Dark Grey
-
- Újonc
- Készüléktípus: n85
hello
n85 ötösön van.fenn van a 1.45 és 1.97 de nem tudom felraki a extra power modul packot.ezt írja:
nem megbízható kibocsájtó védett alkalmazás nem telepíthető
???????????
előre is köszi
n85 ötösön van.fenn van a 1.45 és 1.97 de nem tudom felraki a extra power modul packot.ezt írja:
nem megbízható kibocsájtó védett alkalmazás nem telepíthető

előre is köszi

-
- Újonc
- Készüléktípus: n85
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
Hello!
Nokia E52-re hiába rakom fel a Python bármelyik verzióját, játék telepítésénél mindig ezt írja ki a telcsim: "A Python for S60 összetevő hiányzik" Én csinálok valamit rosszul?
Feltelepítem a Python_1.9.5.sis -t, simán fel is megy, utána próbálom telepíteni a játékot és akkor jön a hiba üzenet
Ha valaki tud, segítsen. PLS
Előre is kösz...
Nokia E52-re hiába rakom fel a Python bármelyik verzióját, játék telepítésénél mindig ezt írja ki a telcsim: "A Python for S60 összetevő hiányzik" Én csinálok valamit rosszul?

Feltelepítem a Python_1.9.5.sis -t, simán fel is megy, utána próbálom telepíteni a játékot és akkor jön a hiba üzenet

Előre is kösz...

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Lehet régebbi pyton verzió kell a játéknak. Meg vannak a python összetevők is amiket fel kell rakni.quicktor írta:Hello!
Nokia E52-re hiába rakom fel a Python bármelyik verzióját, játék telepítésénél mindig ezt írja ki a telcsim: "A Python for S60 összetevő hiányzik" Én csinálok valamit rosszul?![]()
Feltelepítem a Python_1.9.5.sis -t, simán fel is megy, utána próbálom telepíteni a játékot és akkor jön a hiba üzenet![]()
Előre is kösz...
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

- bikemano
- 3. szint
- Készüléktípus: iPhone 3G
- Has thanked: 3 times
- Kapcsolat:
Hello!potter55 írta:És a Python keretprogramot felraktad, pl.: ezt?DoctorJekyl írta:Sziasztok!
Én is letöltöttem ezt a keret progit amit belinkeltél , a telefon belsö memoriájába telepitettem és felraktam két játékot is , ami Python keretprogit igényel (pyWuzzler,pyPiwo) , de amikor ráklikkelek valameikre semmi sem történik

Nokia 3310 ► Nokia 3650 ► Nokia 3300 ► Sony Ericsson P800 ► Nokia N72 Black ► Nokia N73 ► Nokia N95 + Nokia 6600 ► Nokia N73 ► Apple iPhone 3G 8GB