Python
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Re: Python
Köszi, megnéztem de nem sokat segített, találtam hasonló oldalt ahol szintén le vannak írva a parancsok de az a baj, hogy sehol nincs konkrét példa arra, hogy egymás után hogyan kell több áthelyezést vagy bármit eszközölni. Sőt, szerintem ezek a parancsok nem jók Symbianra. (bár nem biztos, nem értek hozzá)
Ha van valaki aki ért az S60 Python-hoz kérem, jelezzen!
Csak néhány válaszra lenne szükségem.
Köszi!
Ha van valaki aki ért az S60 Python-hoz kérem, jelezzen!
Csak néhány válaszra lenne szükségem.
Köszi!
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
Megcsináltam!
A python 1.95 libc.dll-je a bűnös. Ha ez van a C:\sys\bin könyvtárban, nem megy a hooked on.
A reSpy progit írtam át (illetve a py filet) így tudok váltani N-Gage és Python között.
Nem is olyan bonyolult csak rájönni volt nehéz.
A python 1.95 libc.dll-je a bűnös. Ha ez van a C:\sys\bin könyvtárban, nem megy a hooked on.
A reSpy progit írtam át (illetve a py filet) így tudok váltani N-Gage és Python között.
Nem is olyan bonyolult csak rájönni volt nehéz.
- Andy1210
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 535 + Lumia 950XL
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
- Kapcsolat:
ha átnevezéssel stb próbálkozol, ajánlom hogy előbb ne védett helyen (sys) próbáld. Nem vagyok jártas egyébként pythonban. még... Már nézegette, de csak az alapokat tudom, az meg nem elég.
Nokia N900 Tudástár!
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
Facebook csoport: Nokia N900 HUN
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
Kösz a tippet, de nem bántom a rendszerfileokat amíg nem vagyok 100%-ig biztos a dolgomban. Most már minden megoldódott. (egyébként létrehoztam egy 'A' mappát amíg tesztelgettem) de mindenképp a sys-ben kellett dolgoznom mert ugye a célfile is ott van és ha nincs hozzáférés akkor dob egy 'caps on' üzit.Andy1210 írta:ha átnevezéssel stb próbálkozol, ajánlom hogy előbb ne védett helyen (sys) próbáld. Nem vagyok jártas egyébként pythonban. még... Már nézegette, de csak az alapokat tudom, az meg nem elég.
:OFF:
Valamiért nem küldi el a PÜ-t az Opera Mini ezért elnézést de ide írom az oldaladdal kapcsolatban feltett kérdésre a választ: Mivel sajnos mostanában nincs túl sok szabadidőm, ne haragudj de nem tudom elvállalni. Meg aztán itt is aktív szeretnék maradni. Ha esetleg máshogy alakul, jelzek. És köszi a felkérést!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MrAngelo 2009-06-12 pén. 14:20:43-kor.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
Küldtem PÜ-t. (csak újra kellett indítani a minit. fene se érti)Andy1210 írta:na akkor ugyis jól van
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
sziasztok
fel akartam rakni a python 1.9.5-öt. az 1.4.5 volt fent.azt írta ki hogy frissítési hiba. gondoltam leszedem az alkalmazás kezelőben és úgy telepítem fel. és úgy sem sikerült.úgy is frissítési hibát irt ki most nem tudom fel rakni. tudnátok segíteni hogy hogyan oldjam meg formázás nélkül
fel akartam rakni a python 1.9.5-öt. az 1.4.5 volt fent.azt írta ki hogy frissítési hiba. gondoltam leszedem az alkalmazás kezelőben és úgy telepítem fel. és úgy sem sikerült.úgy is frissítési hibát irt ki most nem tudom fel rakni. tudnátok segíteni hogy hogyan oldjam meg formázás nélkül
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Én csak ezt találtam talán jó lesz, idézet a GY.I.K.-ból:maggi_1886 írta:sziasztok
Ha a Megapymodulpack telepítéskor frissítési hibát ír ki
Ez azért van, mert előtte telepítettük az Accaleromter plugint.
Megoldások:
1, Eltávolítjuk az alkalmazáskezelőből az "RDAccaleromter" és az "axyz" nevű progikat.
2. Ha az 1-es pont után is frissítési hibaüzenetet kapunk vagy nincs az alkalmazáskezelőben a két program, akkor a megapymodulpack telepítésekor, amikor rákérdez, hogy mit tegyen fel, a fennt említett programok mellől kivesszük az x-et, hogy ne települjön.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
köszi szépen a segítséget én már formázni akartam most már jó mind a két verzió fent vanpotter55 írta:Én csak ezt találtam talán jó lesz, idézet a GY.I.K.-ból:maggi_1886 írta:sziasztok
Ha a Megapymodulpack telepítéskor frissítési hibát ír ki
Ez azért van, mert előtte telepítettük az Accaleromter plugint.
Megoldások:
1, Eltávolítjuk az alkalmazáskezelőből az "RDAccaleromter" és az "axyz" nevű progikat.
2. Ha az 1-es pont után is frissítési hibaüzenetet kapunk vagy nincs az alkalmazáskezelőben a két program, akkor a megapymodulpack telepítésekor, amikor rákérdez, hogy mit tegyen fel, a fennt említett programok mellől kivesszük az x-et, hogy ne települjön.
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Valaki legyen szíves belinkelni a legfrissebb modulepackot.
Előre is köszönöm.
Valaki legyen szíves belinkelni a legfrissebb modulepackot.
Előre is köszönöm.