Tudja valaki hogyan kell megetetni ezt a parancsot a pythonal hogy kikapcsolja a vörös ledet N95-ön
Hi! I'm newbie with a dream!
Make my first python application!
I have this idea:
use the red flash light of my n95 8gb cam like the blue led infront of n73..
i want to switch on the red light every 30 second if the phone is on-line and turn on the red light 2 time (continously) if ther is an unread sms o call.
Now i have made this line only as test but there is a problem..
this script use the camera command that, used without flash, turn on the red light but... USE THE CAMERA!!!!!!!! and this suck more battery.
Is there a command that switch on the red light witouht make a photo?
Thanks!
# N95 RedLed
# by IMPAZZITO
from appuifw import *
import camera, appuifw
list=[u"RedLed On", u"About"]
picked=appuifw.popup_menu(list, u"Select an option:")
if picked==0:
running=1
def quit():
global running
appuifw.note(u"RedLed OFF")
running=0
appuifw.app.exit_key_handler=quit
appuifw.note(u"RedLed ON")
while running:
image = camera.take_photo(flash='none')
if picked==1:
appuifw.note(u"This is only a simple application that use the red led of your Nokia N95 like the BlueLed of SamsungPhone or Nokia N73")
Python
-
- Újonc
- Készüléktípus: C5-00.2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Python
üdv mindenkinek!nos én egy c5-00-val küszködök jó ideje,se meghackelni nem bírtam még,se a most felrakott python runtime 2.0-át nem értem.a c:\resource\python25 mappába került zipben,amikor telepítettem,hogy mit tegyek vele,fogalmam sincs,pedig kéne a python valami takarítóprogramhoz,mint pl. Endclear,meg még ki tudja mihez,amit találok.valaki help pls!thx
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!lz2 írta:üdv mindenkinek!nos én egy c5-00-val küszködök jó ideje,se meghackelni nem bírtam még,se a most felrakott python runtime 2.0-át nem értem.a c:\resource\python25 mappába került zipben,amikor telepítettem,hogy mit tegyek vele,fogalmam sincs,pedig kéne a python valami takarítóprogramhoz,mint pl. Endclear,meg még ki tudja mihez,amit találok.valaki help pls!thx
Hack, ami közül valamelyik tuti megy: http://www.smartnews.hu/2011/09/drweb-av-symbian-hack/
Pythont pedig valamelyik pakk feltelepítésével tegyél fel, amit a letöltések között találsz
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
ahogy ma van a tegnap holnapja,úgy holnap lesz a hack napja,frissen,kipihenten,ma már nem játszok vele,de köszönöm a tippet!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Örülök, hogy minden rendben vanlz2 írta:és...!működik a hack,a python is úgy fest!kösz,damir!
-
- Újonc
Valami van,de még nem az igazi python ügyben.Az idesigner megy,jó kis rajz-ill. képszerkesztő programnak tűnik,de pl. az extendedmenügrid-et sehogyse akarja a rendszer.powerpython4all 3.1