Igen utólag már rájöttem csak az a gond hogy nem tudom leszedni.potter55 írta:Nem kell a telefonra vírusirtó ezért, így le is szedheted és nem leszel ideges.kaft írta:Nekem ez a sz*r Kaspersky Mobile Security 9.0 cseszi fel az agyam mer felraktam de csak a trialt és letörlni se lehet mer ahhozz is kéri a kódot. hihetetlen...
Kaspersky
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nexus One
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Kaspersky
"A szem az arc mellbimbója"
-
- Újonc
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Nem: Férfi
Jaja pont nekem is ez a problémám...nem tudom letörölni...
mivel nincs wifi a telómba se a gépembe így aktiválni sem tudom (a wap is le van tiltva), mert ha aktiválnám sztem akkor le tudnám törölni.
Próbáltam összehozni a bluetoothos netet de win7-en nem nagyon akart összejönni sajna
Ha van valakinek megoldása hogy hogy tudom letörölni az írjon...
előre is köszi!
mivel nincs wifi a telómba se a gépembe így aktiválni sem tudom (a wap is le van tiltva), mert ha aktiválnám sztem akkor le tudnám törölni.
Próbáltam összehozni a bluetoothos netet de win7-en nem nagyon akart összejönni sajna
előre is köszi!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Lehet csak formázással tudod eltávolítani.Zsemb írta:Jaja pont nekem is ez a problémám...nem tudom letörölni...
előre is köszi!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nexus One
Nem kell olyan messzire menni! Én rájöttem h kell. Ugyebár kér egy kódot amikor leakarod törölni?!potter55 írta:Lehet csak formázással tudod eltávolítani.Zsemb írta:Jaja pont nekem is ez a problémám...nem tudom letörölni...
előre is köszi!
Na oda azt kell beírni amit telepítéskor megadtál ien lopásgátló vmi kódot. Nekem pl pont a születési dátumom volt beadva és mindenre gondoltam csak arra nem.
Szal probálj meg visszaemlékezni h milyen kódot adtál meg!
"A szem az arc mellbimbója"
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Ezek szerint most úgy állunk, hogy maga a Kaspersky a vírus. Úúúgysem tudsz letörölniii!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 XM + 5320 XM + 6070
- Has thanked: 4 times
Én is feltettem ezt a raytiságot... letörlésnél eljut a feléig aztán újraindul a teló...kaft írta:Nekem ez a sz*r Kaspersky Mobile Security 9.0 cseszi fel az agyam mer felraktam de csak a trialt és letörlni se lehet mer ahhozz is kéri a kódot. hihetetlen...
Nokia 5800 & Nokia 5320
-
- Újonc
Igaz még régebben írtad, de azóta:potter55 írta:Nem kell a telefonra vírusirtó ezért, így le is szedheted és nem leszel ideges.kaft írta:Nekem ez a sz*r Kaspersky Mobile Security 9.0 cseszi fel az agyam mer felraktam de csak a trialt és letörlni se lehet mer ahhozz is kéri a kódot. hihetetlen...
http://www.mobilport.hu/telefon/2010040 ... _uj_virus/
azt írják már van s60v3-ra is
Nokia 5800 & Nokia 5320
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Vissza olvastál egy pár hozzászólást? Link.garga pista írta:Én is feltettem ezt a raytiságot... letörlésnél eljut a feléig aztán újraindul a teló...kaft írta:Nekem ez a sz*r Kaspersky Mobile Security 9.0 cseszi fel az agyam mer felraktam de csak a trialt és letörlni se lehet mer ahhozz is kéri a kódot. hihetetlen...
Próbáld ki azt, ha nem megy akkor lehet csak a formázás marad.
De az is írva van, hogy még nem jött ki Kínából a vírus. És csak az ott említett vírusirtóval lehet kiirtani.garga pista írta: Igaz még régebben írtad, de azóta:
És aki nem használ MMS-t? Akkor ő biztonságban van. Ha te se használsz akkor töröld ki a MMS hozzáférési pontokat és nem is tud küldeni MMS-t.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- Újonc
potter55 írta:Vissza olvastál egy pár hozzászólást? Link.garga pista írta:Én is feltettem ezt a raytiságot... letörlésnél eljut a feléig aztán újraindul a teló...kaft írta:Nekem ez a sz*r Kaspersky Mobile Security 9.0 cseszi fel az agyam mer felraktam de csak a trialt és letörlni se lehet mer ahhozz is kéri a kódot. hihetetlen...
Próbáld ki azt, ha nem megy akkor lehet csak a formázás marad.De az is írva van, hogy még nem jött ki Kínából a vírus. És csak az ott említett vírusirtóval lehet kiirtani.garga pista írta: Igaz még régebben írtad, de azóta:
És aki nem használ MMS-t? Akkor ő biztonságban van. Ha te se használsz akkor töröld ki a MMS hozzáférési pontokat és nem is tud küldeni MMS-t.
Kódot nem kér törlésnél, írtam is, hogy elmegy feléig, és akkor indul újra. Mindegy, nem piszkálom marad így, mert pár hónapja volt egy formázás. Persze nem jött még ki, szerencsére a vírus, nem is azért írtam, hanem hogy már létezik.
off
Kínai ruhaboltba firssen elhozza kínából a tulaj majd
on
Nokia 5800 & Nokia 5320
sziasztok!
van a telomon valami kémprogi, mert kb óránként fellép magától a netre és csinál egy kis adatforgalmat
felraktam az eset mobil securityt de nem talált semmit, sajnos nem mutatja melyik programok használják a mobilnetet, csak IP-t ad.
Tudtok valami másikat amelyik program szerint mutatja mi használja a netet? Esetleg Kaspersky?
Köszi
van a telomon valami kémprogi, mert kb óránként fellép magától a netre és csinál egy kis adatforgalmat
felraktam az eset mobil securityt de nem talált semmit, sajnos nem mutatja melyik programok használják a mobilnetet, csak IP-t ad.
Tudtok valami másikat amelyik program szerint mutatja mi használja a netet? Esetleg Kaspersky?
Köszi