C2Doom
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: C2Doom
Nekem is rajta volt a telefonon a memóriakártyára a c2doom mappába rakd a játékokat és után indítsd el a C2doom-ot és az megkeresi neked a játékokat, utána csak válaszd ki hogy melyikkel akarsz játszani.
Ha nincs olyan mappád akkor csinálj egyet. De ha jól emlékeszem mindegy hogy hol van a .wad fájl az emulátor úgyis megtalálja. Csak célszerű egy helyre rakni hogy a kártyán ne legyen rendetlenség.
Ha nincs olyan mappád akkor csinálj egyet. De ha jól emlékeszem mindegy hogy hol van a .wad fájl az emulátor úgyis megtalálja. Csak célszerű egy helyre rakni hogy a kártyán ne legyen rendetlenség.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Régebben fent volt de format után nem tettem vissza, most meg telepíteni próbálom az 1.11 vagy 1.12-est és frissítési hibát ír. Nem tudja valaki miért lehet ez? Esetleg egy újabb, működőképes verziót tudtok ajánlani N82-re?
Köszönöm
SZERK:
Odáig eljutottam, hogy átneveztem az sdl.dll-t meg még egy-két filet ami a sis-ben van és most végigmegy a telepítés majd kiírja, hogy "nem lehet telepíteni"
Köszönöm
SZERK:
Odáig eljutottam, hogy átneveztem az sdl.dll-t meg még egy-két filet ami a sis-ben van és most végigmegy a telepítés majd kiírja, hogy "nem lehet telepíteni"
- Zsolty94
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E50 [V 07.36.0.0]
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Feltettem az emulátort e50-re, fut is tökéletesen, a játékok is remekül mennek. De nem tudom felfedezni, hogy hogyan lehet lőni benne... Mert ugye ha lőni nem tudsz=a halállal, és így nem lehet játszani. Kérem, valaki segítsen!!
Phone History: Siemens A65 ->> Sagem myX-1 ->> Nokia 1112 ->> Sagem my600x ->> Black-Steel Nokia E50, H@cked + 1GB MicroSD <<-
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Be kell állítani a billentyűzet kiosztást.
Amikor belépsz a C2doomba és nyomsz egy menut(anélkül, hogy játékot indítanál el), akkor látsz ott egy keymapper opciót, azt kell kiválasztani.
Ezután bejön egy PC billentyűzet, ezen kell állítgatni a következők szerint:
TAB=9
Bal CTRL=5
SPACE(szóköz)=7
Az M betü mellett lévő vessző=4
és a vessző mellett lévő pont billentyű=6
F11=3
Page Up=1
Page Down=2
A jobb oldalon lévő DEL billentyű=6
Ezek után
5=lövés
1=fegyver váltás
3=gamma állítgatása
4 és 6=lépés jobbra és balra (a négyirányúval avagy joyjal haladsz előre, hátra és körbe)
7=ajtó nyitás, titkos bejáratokat is ezzel nyitsz ki
8=kép elforgatása
9=térkép
Amikor belépsz a C2doomba és nyomsz egy menut(anélkül, hogy játékot indítanál el), akkor látsz ott egy keymapper opciót, azt kell kiválasztani.
Ezután bejön egy PC billentyűzet, ezen kell állítgatni a következők szerint:
TAB=9
Bal CTRL=5
SPACE(szóköz)=7
Az M betü mellett lévő vessző=4
és a vessző mellett lévő pont billentyű=6
F11=3
Page Up=1
Page Down=2
A jobb oldalon lévő DEL billentyű=6
Ezek után
5=lövés
1=fegyver váltás
3=gamma állítgatása
4 és 6=lépés jobbra és balra (a négyirányúval avagy joyjal haladsz előre, hátra és körbe)
7=ajtó nyitás, titkos bejáratokat is ezzel nyitsz ki
8=kép elforgatása
9=térkép
- Zsolty94
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E50 [V 07.36.0.0]
Jaj, nagyon köszi:D:D Akkor Let's game Mégegyszer nagyon kösziluciuscornelius írta:Be kell állítani a billentyűzet kiosztást.
Amikor belépsz a C2doomba és nyomsz egy menut(anélkül, hogy játékot indítanál el), akkor látsz ott egy keymapper opciót, azt kell kiválasztani...
Phone History: Siemens A65 ->> Sagem myX-1 ->> Nokia 1112 ->> Sagem my600x ->> Black-Steel Nokia E50, H@cked + 1GB MicroSD <<-
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Megint próbálkoztam, szétszedtem a sis fájlt, kitöröltem az összes alkatrészt a private, sys, resource könyvtárakból (kártyáról és telefonról is) és még így is frissítesi hiba. Mit tudok tenni? Semmit?MrAngelo írta:Régebben fent volt de format után nem tettem vissza, most meg telepíteni próbálom az 1.05, 1.11 vagy 1.12-est és frissítési hibát ír. Nem tudja valaki miért lehet ez? Esetleg egy újabb, működőképes verziót tudtok ajánlani N82-re?
Köszönöm
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nexus One
Ezt hogyan? Nem értem
http://www.youtube.com/watch?v=1Lxsx7_IP3g
Nem találom azt ami nekem is jó lenne :S
http://www.youtube.com/watch?v=1Lxsx7_IP3g
Nem találom azt ami nekem is jó lenne :S
"A szem az arc mellbimbója"
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6680
sziasztok! 6680-on elindítom a c2doom-emut és betölt a játék.erre ujraindul...mi lehet a baj? köszönöm előpre is
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6680
nokia 6680 telefonomon nem megy a c2doom. Nem töltödnek be a WAD file-k, csak gyalogol az emberke. Húsz perc után meguntam. A wildpalm doom megy, de az XWAD file-kat használ. (szét van szeletelve sprites,sound,core,level...). Mi lehet a baj vele?