Na most leszedtem az 1, megy simán a 2 is elindult a játékig nem indult el, mert 1es gombot nem fogadta el majd valamit, kell rajta konfigolni.maggi_1886 írta:leszedtem a prehistorik 2 játékot.beraktam a c.data.dos mappába. a nortonnal meg is találom de nem indítja el...
vagy rossz helyre másolomhova kellene
Van azon egyáltalán gomb?asprey írta:Sziasztok! Nem tudom sehogyan irányitani az kurzort a volcov commanderben. Ti hogyan oldottátok meg 5800 tubin? Semmit dosos progit nem tudok igy elinditani. Valaki segitsen
gyula84 írta:Na most leszedtem az 1, megy simán a 2 is elindult a játékig nem indult el, mert 1es gombot nem fogadta el majd valamit, kell rajta konfigolni.maggi_1886 írta:leszedtem a prehistorik 2 játékot.beraktam a c.data.dos mappába. a nortonnal meg is találom de nem indítja el...
Megírhattad volna, hogy megymaggi_1886 írta:gyula84 írta:Na most leszedtem az 1, megy simán a 2 is elindult a játékig nem indult el, mert 1es gombot nem fogadta el majd valamit, kell rajta konfigolni.maggi_1886 írta:leszedtem a prehistorik 2 játékot.beraktam a c.data.dos mappába. a nortonnal meg is találom de nem indítja el...
Nekem megy a 2 siman!en csak a kozepso ok gombot nyomtam!es az is bevette!
Nem hinném, hogy az elindulnakissdani írta:Szerintetek a Need For Speed II elindul rajta?![]()
Persze csak a dosbox repüljönszabi113 írta:Valaki tudna mondanki egy keymapper programot? Bluetooth billentyűzethez szeretném beállítani a mapper.txt-t.
5800-án sikerült elindítanom a Lotust, még az első dosbox-al. csak elég lassúcska. meghát a billentyűzeten fordítva vannak a nyilak![]()
Gondolom ha a az új verziót fel akarom tenni, akkor ne távolítgassam el az összes sis-t, amit az előzővel feltettem, csak a dosbox repüljön?