Majd üzenek a fejleményekről!

Hogy a fenébe nekem meg akad ? valamit át kéne írnom miAndy1210 írta:lotus 3 nekem tökéletesen mentbár a 7. pálya végén sajnos lejárt az időm, de élveztem
jó emlékek jöttek elő
A dosbox.conf ban van olyan, hogySzaby59 írta:Ez nagyon jó!
Még ha az NC-t meglehetne csinálni, hogy az a fél panel álló módba a teljes képernyőt kitöltse olvashatóbb is volna.
Én egy E51-en próbáltam: Lionking, Prehistorik 2, Aladdin és mindkettőnél csak egy kicsi hiányzik a a normális futáshoz.
Még az lenne a kérdésem, hogy csak nekem nincs hang a játékokban?
Nagyon örülnék ha sikerülne tökéletesíteni ezt a projektet, mert ezek óriási játékok voltak és nagyon jó lenne, ha valamikor van egy kis szabadidőm és előkaphatnám őket a telemből.
Millió köszönet a készítőknek, hogy már eddig is eljutottak!
800 cycle kb ennyi xDgyula84 írta:Hogy a fenébe nekem meg akad ? valamit át kéne írnom miAndy1210 írta:lotus 3 nekem tökéletesen mentbár a 7. pálya végén sajnos lejárt az időm, de élveztem
jó emlékek jöttek elő
![]()
na majd reggel
Mi annak a forma 1 nek a neve nem az a grad pix hanem az a másikforma 1 csak simán vagy mi ?
A Stuntsban azért törik össze a kocsi, mert valamelyik gombbal kéne váltani ahhoz, hogy elinduljongyula84 írta:Beindítottam a stunts-ot nem is rossz, de miért törik össze a kocsi az indulásnál?![]()
A Lotus-nál meg a Test drivenál még hangot is csalogattam elő![]()
Center gombbal akkor pakolta neki aDjTommy írta:A Stuntsban azért törik össze a kocsi, mert valamelyik gombbal kéne váltani ahhoz, hogy elinduljongyula84 írta:Beindítottam a stunts-ot nem is rossz, de miért törik össze a kocsi az indulásnál?![]()
A Lotus-nál meg a Test drivenál még hangot is csalogattam elő![]()
![]()
Te a Test Driveban, melyik gombal tudsz váltani?![]()