Minden tiszteletem a szerkesztő uraknak.

Látom nemcsak nálam probléma.
Sokadik probálkozás után sikerült elinditani a dosbox-ot.
Betölti a Win 3.1 képet és kilép.
Mindent úgy csináltam ahogy az levolt írva.
Help

Ugyanez van nálam ezekkel a beállitásokkal.vinyo111 írta:Gyula:gondolom igen mert akkor a win31 es kép sem jelent volna meg. De azt leirhatom hogy miként csináltam: feltettem a dosbox slimet (felülirtam a másikat ami már fel volt telepitve) a c meghajtoa.felraktam a 7 sis fájlt és csináltam egy dos mappát az e meghajton lévö data mappába és oda másoltam a win31 img-t.felmásoltam a dos mappát a mapper vagy milyen txt-t és a modositot dosbox.cofig fájlt amiben már átirtam a ramot 16rol 8ra és a cyclest meg 500ra.az elérési ut az eredetinek megfelelő tehát e/data/dos/win31., és eliditás után a win képnél kilép. Sry ha hibásan irtam valamit csak épp buszon tartok hazafelé és a telomon pötyögöm. Válaszod köszi
win-nál írta Andy is, hogy a cycles 2500 használja én is valami ilyesmit használokbernat írta:Ugyanez van nálam ezekkel a beállitásokkal.vinyo111 írta:Gyula:gondolom igen mert akkor a win31 es kép sem jelent volna meg. De azt leirhatom hogy miként csináltam: feltettem a dosbox slimet (felülirtam a másikat ami már fel volt telepitve) a c meghajtoa.felraktam a 7 sis fájlt és csináltam egy dos mappát az e meghajton lévö data mappába és oda másoltam a win31 img-t.felmásoltam a dos mappát a mapper vagy milyen txt-t és a modositot dosbox.cofig fájlt amiben már átirtam a ramot 16rol 8ra és a cyclest meg 500ra.az elérési ut az eredetinek megfelelő tehát e/data/dos/win31., és eliditás után a win képnél kilép. Sry ha hibásan irtam valamit csak épp buszon tartok hazafelé és a telomon pötyögöm. Válaszod köszi
Bár én elöbb a 7 fájlt telepitettem és utána dosbox slimet, ez nem írt felül semmit.
kiprobáltam 2500on is. ugy is hogy 2, 4, 8 volt a ramsize és ugyan az: kilépgyula84 írta:win-nál írta Andy is, hogy a cycles 2500 használja én is valami ilyesmit használokbernat írta:Ugyanez van nálam ezekkel a beállitásokkal.vinyo111 írta:Gyula:gondolom igen mert akkor a win31 es kép sem jelent volna meg. De azt leirhatom hogy miként csináltam: feltettem a dosbox slimet (felülirtam a másikat ami már fel volt telepitve) a c meghajtoa.felraktam a 7 sis fájlt és csináltam egy dos mappát az e meghajton lévö data mappába és oda másoltam a win31 img-t.felmásoltam a dos mappát a mapper vagy milyen txt-t és a modositot dosbox.cofig fájlt amiben már átirtam a ramot 16rol 8ra és a cyclest meg 500ra.az elérési ut az eredetinek megfelelő tehát e/data/dos/win31., és eliditás után a win képnél kilép. Sry ha hibásan irtam valamit csak épp buszon tartok hazafelé és a telomon pötyögöm. Válaszod köszi
Bár én elöbb a 7 fájlt telepitettem és utána dosbox slimet, ez nem írt felül semmit.a mapper és a dosbox.conf a c\data ba menjen !