Advanced Call Manager - az előző felsorolásból kimaradt, de egy misét mindenképpen megér.
Szintén egy kiválóan konfigurálható hívás szűrő/kezelő program, jelenleg a 2.72(230)-a legfrissebb verziószámú. (az about - kép verzája egyel régebbi)

Sajnos magyar nyelvű menünyelvezet nem áll rendelkezésre, de a kezelőfelülete egyszerű, minimális angol tudással bekonfigurálható.
Néhány szóban vázolnám a program beállítási lehetőségeit :
Active Mode - menü, itt tudjuk beállítani, hogy bejövő hívás esetén mit reagáljon a program ,
- Accept all calls (inactive) - minden hívást fogat, magyarul inaktív
- Reject all calls - az összes hívást elutasítja (a lehetőségekről később)
- Accept phonebook only - csak a telefonkönyvünkben szereplő kontaktoktól fogad hívást, a többit elutasítja
- Reject from black list - csak a "feketelistán" - lévő számokat utasítja el, a többit fogadja
- Accept from white list - csak a "fehérlistán" - lévő számokat fogadja, az összes többit elutasítja
- Reject all personal - (ezt sajnos még nem próbáltam...

)
Active list - több fekete ill. fehér listát hozhatunk létre, itt tudjuk kiválasztani az éppen használtat.
Ennek csak akkor van jelentősége, ha a Reject from black list ill. Accept from white list van kiválasztva aktív módnak.
Hidden callers - rejtett számról érkező hívásokat Accept=fogad , Reject=elutasít.
Default action - menü , itt tudjuk beállítani, hogy az előző beállításokkor/bejövő hívás esetén mit reagáljon a program
- Send busy tone - foglalt jelzés küldése
- Reply by sms - egy előre megírt sms-t küld a hívó félnek (ezt nem ajánlom, ha valaki pl.percenként csörget, akkor sajnos minden hívásnál megy az sms...!
- Mute the ringer - egyszerűen lenémítja a telefont, mintha néma üzemmódban lenne
- Divert call to... - egy megadott számra átirányítja a bejövő hívást, célszerű nemzetközi formátumban megadni (pl.+3630...)
- Hangposta/rögzítő (más, külső hangrögzítő programot is kezel)
Lists - Itt tudjuk létrhozni a fekte/fehér listákat, számokkal, akár a telefonkönyvből tallózással.
Texts - Sms-es válasz esetén itt kell létrehozni az sms-t a kívánt szöveggel.
Greetings - Itt tudjuk felvenni az üdvözlő szöveget hangposta funkció esetén.
Messages - A hangpostánkra érkező hangüzeneteket hallgathatjuk/kezelhetjük ebben a menüpontban.
Profiles - Az üzemmódokhoz hasonlóan tudunk többféle beállítást létrehozni melyet a
Scheduler - menüpont alatt tudunk időzíteni.
Locator - Itt cellainformációkhoz rendelhetjük/aktiválhatjuk a "profiles" - menüpont alatti beállításokat.
Személy szerint én évek óta ezt használom, tökéletesen meg vagyok elégedve vele.

A program rendelkezik autostart opcióval (a korábbi verzák némelyik telefonnál sajnos ez fw-frissítés után nem működött, pl. 6120c, N73, N82), de ekkor a PowerBoot - prg használatával minden
indításkor aktiválttá tehető, a főképernyőn egy kis telefon ikon jelzi (opcionális), hogy aktív a program.
Az elutasított hívások a gyári bejövő hívások menüpont alatt láthatóak lesznek!
Remélem tudtam segíteni a program használatát illetőleg! R.