még létezik csúcsidő?Macika írta:A baj, hogy ezek a programok általában nem képesek a csúcsidei, csúcsidőn kívüli és a hétvégi hívásokat külön kezelni.liqquid írta:Na most ez már 1 régi téma, de eszembe jutott, hogy már régen keresek 1 programot ami perc alapon tudja számolni a hívásdíjamat, szóval ha 2 perc 5 másodpercet beszéltem akkor 3 percet számol. Így nyomon tudnám követni, hogy mennyit beszéltem pontosan 1 hónapban! Sztem sokaknak fontos lenne 1 ilyen program, sztem biztos létezik már ilyesmi a mai világban .
N82-re kellene nekem.
Remélem valaki tud erre programot .
Onnantól kezdve meg teljesen komolytalan és értelmetlen a használatuk, hiszen egyszer nem fog pontos adatot adni.
Hívásdíj/Költség számláló Nokia e51-re
-
- 2. szint
- Készüléktípus: nokia N95+8gb+duinoGPS
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Hívásdíj/Költség számláló de Nokia N82-re
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Szerintem lehet olyant találni, ha elkezdel keresni.Z 3 írta:még létezik csúcsidő?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 6 times
- Kapcsolat:
Re: Hívásdíj/Költség számláló Nokia e51-re
Jólvan köszi, végülis próbáltam 60/1-be de valahogy akkoris perc alapon számlált szóval nem lényeg csak így működik akkor 60/60-on jól és kész. Köszi még1x!
Mcrazy írta:Szia!liqquid írta:Hát, jónak tűnik a program de még magyarul is kicsit elgondolkodtam a dolgokon... Nem tudom hogy lehetne beállítani hogy perc alapon számoljon. gondolom ott ahol időmérő: 60/60-ra van állítva... Azt 60/1-re kellene hogy 60 mp-nként 1percet számoljon vagy hogyan? Előre is köszi, amúgy jónak tűnik .
Annyit tudok segíteni, hogy 60/60 a perc alapu számláló.
Üdv
- Thewreck
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 - 4.1.2
- Kapcsolat:
Sziasztok!laci64 írta:Feltettem E52-re, remélem jó lesz.Mcrazy írta:Sziasztok!
Remélem tudok segíteni: Ezzel
és itt van hozzá a Magyarítás
Több féle per/perc , perc/fél perc stb. beállítási lehetőség van. Azokat a számokat, amiket nem szeretnénk, hogy figyeljen a progi, azokat egy külön listában ki lehet zárni.
Python kell hozzá Innen
Üdv: Mcrazy
Ezeket a funkciókat kibővítve, létezik olyan progi ami ha lebeszéltem (fiam) a keretet, akkor tíltja az összes kimenő hívásokat, illetve bizonyos előre beállított számokat azokat továbbra is korlátozás nélkül is hívhasson (pl. szülöket)?
Köszi a válaszokat. - Nagyon fontos...!
megj.: Nokia 5230-ra, vagy E66-ra kellene
-
- Újonc
- Készüléktípus: e52
Sziasztok
A fenti linken megadott programhoz azt írtátok Phyton kell.
A szofver frissítések menüéből letöltöttem a Pyton alkalmazást de még így sem engedi feltelepíteni.
(nem értek a Phyton progighoz, nem is találom a telefonom menüjében(nokia E52))
Légyszives segítsen egy hozzáértő vagy linkeljen egy leírást a Pytonhoz és hogy azt hogy is kell használni.
Amúgy nekem nagyon jó lenne ez a progi. Djuicénél mindig egységes a percdíj(29Ft).
Köszönöm szépen!
wex
A fenti linken megadott programhoz azt írtátok Phyton kell.
A szofver frissítések menüéből letöltöttem a Pyton alkalmazást de még így sem engedi feltelepíteni.
(nem értek a Phyton progighoz, nem is találom a telefonom menüjében(nokia E52))
Légyszives segítsen egy hozzáértő vagy linkeljen egy leírást a Pytonhoz és hogy azt hogy is kell használni.
Amúgy nekem nagyon jó lenne ez a progi. Djuicénél mindig egységes a percdíj(29Ft).
Köszönöm szépen!
wex
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 701
Hali!
Le tudnátok írni a program nevét, vagy legalább, hogy melyik mappában találom? Új felhasználó vagyok...az "EZZEL" szóval jelzett link pedig sajnos a letöltések főoldalára visz, nem pedig az adott programhoz!
Előre is kössz....
Le tudnátok írni a program nevét, vagy legalább, hogy melyik mappában találom? Új felhasználó vagyok...az "EZZEL" szóval jelzett link pedig sajnos a letöltések főoldalára visz, nem pedig az adott programhoz!
Előre is kössz....