Bár itt Off, de az lehetett a gond, hogy az Xt a 2 Giga feletti térképfájlokat nem tudja kezelni, a teljes EU, pedig több mint 2 Giga.A múltkor egy európás Garmint akartam feltenni az 5800-ra. Pontról pontra követtem mindent, ami a leírásban volt.
Hang-, és hívásrögzítő programok
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Re: Hang-, és hívásrögzítő programok

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: samsung i8910
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Shiwo írta:Hali!
Symbian bellére tudnátok ajánlani beszélgetés felvevő programot, ami nem csipog (nem hackelt a teló, mert céges, amúgy nokia c500-as)
Illetve az se lenne rossz,ha részletesen lehetne benne szabályozni, hogy mely számokról való hívást rögzítse vagy hívás előtt/után könnyen választható legyen a mentés. Az se gond, ha nem ingyenes app, ha működik rendesen. Ovi store-ban találtam többet is, de érdekelne, hogy melyik az,ami tényleg jó, mi az, amit használtok. Perpill a Mr Recorder van fent, de az csipog, és elég kevés beállítási lehetőséggel rendelkezik.
Előre is köszi !
valaki valami tipp esetleg ?
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 500
- Nem: Nő
Sziasztok!
Nokia 500 hoz keresnék olyan programot ami rögzíti a hívást viszont nem pittyeg a felvétel és beszélgetés közben.
Tudnátok ebben Nekem segíteni.
Előre is köszönöm.
Zsike12
Nokia 500 hoz keresnék olyan programot ami rögzíti a hívást viszont nem pittyeg a felvétel és beszélgetés közben.
Előre is köszönöm.
Zsike12
- robrobzon
- 4. szint
- Készüléktípus: OnePlus 6
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 160 times
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=58664Zsike12 írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm.
Zsike12
Van olyan verzió is itt amit nem kell signózni,kód van hozzá.
OnePlus3
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6230i Nokia500
Boldbeast recorder
Olvassa még valaki a fórumot?
Olyan gondom lenne, hogy telepítettem egy BoldBeastRecordert, aminek lejárt a 30 napos próbaideje, ezután csak 30mp-et rögzít.
Ezután telepítettem egy másikat, ami crackelt. Aboutban mutatja, hogy regisztrálva van, mégis csak 30 mp-t rögzít.
Mit kellene, és honnan törölni, hogy elfelejtse a lejárt verziót?
Nokia 500 Belle refresh
Olyan gondom lenne, hogy telepítettem egy BoldBeastRecordert, aminek lejárt a 30 napos próbaideje, ezután csak 30mp-et rögzít.
Ezután telepítettem egy másikat, ami crackelt. Aboutban mutatja, hogy regisztrálva van, mégis csak 30 mp-t rögzít.
Mit kellene, és honnan törölni, hogy elfelejtse a lejárt verziót?
Nokia 500 Belle refresh
- wmiki
- 1. szint
- Készüléktípus: Defy
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 1 time
Nokia E50-et hogyan lehet hackelni, hogy ezek a hívásrögzítők menjenek rendesen?
és... melyik program ajánlott?
"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja." /Albert Einstein/
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Hááát, az se mai csirkewmiki írta:Nokia E50-et hogyan lehet hackelni, hogy ezek a hívásrögzítők menjenek rendesen?

A DrWEB-es megoldással megy.
Keress rá itt a fórumban, van több topic is, ami a symbian hackeléssel foglalkozik.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- wmiki
- 1. szint
- Készüléktípus: Defy
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 1 time
hát... az van, ami van 
kösz, végül sikerült, bár nem a DrWeb, hanem a Norton-os megoldással (hol az egyik, hol a másik írta ki telepítésnél, hogy már lejárt...), meg mire rájöttem, hogy XPlore-ban kell keresni a C.\sys\bin könyvtárat....
A fentebb ajánlott TotalRecall-t tettem fel végül, működik is, bár egy hívást nem vett fel, nem tudom miért

kösz, végül sikerült, bár nem a DrWeb, hanem a Norton-os megoldással (hol az egyik, hol a másik írta ki telepítésnél, hogy már lejárt...), meg mire rájöttem, hogy XPlore-ban kell keresni a C.\sys\bin könyvtárat....
A fentebb ajánlott TotalRecall-t tettem fel végül, működik is, bár egy hívást nem vett fel, nem tudom miért
"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja." /Albert Einstein/