Hang-, és hívásrögzítő programok

Csak a Symbian hívásokat és SMS-eket kezelő programok témái
gti16v
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SONY Z NOKIA N8
Nem: Férfi
Has thanked: 18 times
Been thanked: 1 time

Re: Hang-, és hívásrögzítő programok

Hozzászólás Szerző: gti16v »

sziasztok,

felraktam a total_Recall_v5.1.0.sis.-t, szimpatikus nem is csipog,de valamire 2 napja nem tudok rájönni,hogy hova menti a felvételeket,mert a progi "log" menü pont alatt le tudom,játszani de ott amikor rámegyek a "copy to galery" felirat,meg is teszi,mert ki írja,hogy "copying voice clip",de ha bemegyek a fájlkezelőbe nem találom sehol,(bárhová is állítóm be a "settings" menü pont alatt a a "save in" és a "save in folder" részeket.....)

nem,tudom mi felett siklok el,tudna valaki segíteni?köszi
telefon történelmem "sorrendben" :-) :
C25,5110,3210,7110,3310,3410,3510,3510i,V200,3220,6230,6230i,7610,6030,5140i,N73,N73ME,N93,N95,N82,N82 B.E.,5800,N73ME,N82 T,N93i,8800,XC-271,SGS+,N82,SII,NOW Sony Z/N8 Future:808
Daanee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C5-03
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Daanee »

Hello !

Nagy szükségem lenne egy hívás közben aktiválható hívásrögzítő programra C5-03-hoz.

Nem tudtok ilyen stabilan működő alkalmazást ?
-zero
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800

Hozzászólás Szerző: -zero »

Üdv!
Nekem is hasonló a gondom, mint itt több topictársnak - legalábbis ezt vettem ki a visszaolvasott hsz-okból.
Nokia 5800 XM-re szeretnék hanghívásrögzítőt (automatikus bekapcsolással, csipogásmentesen, jó minőségben). Amiket eddig próbáltam nem települtek 'tanúsítványhiba' üzenettel. Olvastam, hogy heckelni kellene a telót, meg signózni is. Azt is leírták, hogy ezeknek mi a pontos menete. Amikhez én sajnos totál láma és béna vagyok. Még az eredeti, gyári soft van a telón, semmit nem kutyultam rajta. Van esély rá, hogy találok olyan hangrögzítő progit, amit csak így feltelepítek és működni fog? Vagy mindenképpen "terepelőkészítés" szükséges? Esetleg szerezzek be újabb Nokia modellt és ezt az öreget dobjam el?
A válaszokat előre is köszönöm!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

-zero írta:Üdv!
Nekem is hasonló a gondom, mint itt több topictársnak - legalábbis ezt vettem ki a visszaolvasott hsz-okból.
Nokia 5800 XM-re szeretnék hanghívásrögzítőt (automatikus bekapcsolással, csipogásmentesen, jó minőségben). Amiket eddig próbáltam nem települtek 'tanúsítványhiba' üzenettel. Olvastam, hogy heckelni kellene a telót, meg signózni is. Azt is leírták, hogy ezeknek mi a pontos menete. Amikhez én sajnos totál láma és béna vagyok. Még az eredeti, gyári soft van a telón, semmit nem kutyultam rajta. Van esély rá, hogy találok olyan hangrögzítő progit, amit csak így feltelepítek és működni fog? Vagy mindenképpen "terepelőkészítés" szükséges? Esetleg szerezzek be újabb Nokia modellt és ezt az öreget dobjam el?
A válaszokat előre is köszönöm!
Szerintem esélytelen, hogy találsz olyant. Próbáld ki a hackelést.
Az új Nokiáknál is ugyanez lenne a helyzet.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
-zero
Újonc
Újonc

Köszönöm!

Megpróbáltam a hackelést a megadott linkről. Az első módszer nem vezetett eredményre.
Próbáljam tovább a többit is? (netelérésem nincs)
potter55 írta: Szerintem esélytelen, hogy találsz olyant. Próbáld ki a hackelést.
Az új Nokiáknál is ugyanez lenne a helyzet.
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

-zero írta:Köszönöm!

Megpróbáltam a hackelést a megadott linkről. Az első módszer nem vezetett eredményre.
Pedig sajnos a net kelleni fog a vírusírtó próbaverzió regisztrálása miatt.
Ha nem működik akkor valamit rosszul csináltál. (ilyenkor vírusírtót törölni, teló újraindít, újrapróbálkozik) ;)
-zero
Újonc
Újonc

Levettem a vírusírtót és a ROMPatchert is, hogy újra kezdjem az egészet.
A készülék már nem tud USB-n keresztül a kommunikálni a számítógéppel, hibaüzenetet ad, hogy az eszközt nem tudja felismerni. Gondolom ez is a beleturkálás miatt lehet.
Most mi lenne a megoldás? Kuka?

--
MrAngelo írta:
-zero írta:Köszönöm!

Pedig sajnos a net kelleni fog a vírusírtó próbaverzió regisztrálása miatt.
Ha nem működik akkor valamit rosszul csináltál. (ilyenkor vírusírtót törölni, teló újraindít, újrapróbálkozik) ;)
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

-zero írta:Levettem a vírusírtót és a ROMPatchert is, hogy újra kezdjem az egészet.
A készülék már nem tud USB-n keresztül a kommunikálni a számítógéppel, hibaüzenetet ad, hogy az eszközt nem tudja felismerni. Gondolom ez is a beleturkálás miatt lehet.
Most mi lenne a megoldás? Kuka?
Üdv

Kuka biztos nem. Csinálj egy hard resetet és próbáld újra és újra... Működnie kell!!!
-zero
Újonc
Újonc

Köszönöm a segítséget!
Úgy tűnik eléggé macerás a progik felrakása, felélesztése a Nokia okostelóra. Programozó voltam a PC-s korszak elején, de be kell látnom, ez már nekem nem megy. :)
A múltkor egy európás Garmint akartam feltenni az 5800-ra. Pontról pontra követtem mindent, ami a leírásban volt. De így sem jött össze, hogy működjön. (Pedig jó szolgálatot tehetett volna, amikor nyáron egy idegen városban eltévedtünk, és ezzel sok időt eldobtunk.)
A kollégák biztatására vettem egy kis HTC-t - nem is drágán. És lám minden utólagos telepítés megy rajta, jó az oprendszere, a kezelése logikus és áttekinthető. Ez a jövő.
Ezt az "öreg", hároméves Nokiámat pedig odaadom az unokámnak, játszani jó lesz neki, ha nem túl ciki az iskolában!
Elnézést kérek, hogy helyenként 'kicsit' off voltam!
Kívánok nektek további élménydús felhasználást és kevés kudarcot a Nokiákhoz (amíg vannak)!
Shiwo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: samsung i8910

Hozzászólás Szerző: Shiwo »

Hali!

Symbian bellére tudnátok ajánlani beszélgetés felvevő programot, ami nem csipog (nem hackelt a teló, mert céges, amúgy nokia c500-as)
Illetve az se lenne rossz,ha részletesen lehetne benne szabályozni, hogy mely számokról való hívást rögzítse vagy hívás előtt/után könnyen választható legyen a mentés. Az se gond, ha nem ingyenes app, ha működik rendesen. Ovi store-ban találtam többet is, de érdekelne, hogy melyik az,ami tényleg jó, mi az, amit használtok. Perpill a Mr Recorder van fent, de az csipog, és elég kevés beállítási lehetőséggel rendelkezik.

Előre is köszi !
Válasz küldése

Vissza: “Hívás, SMS kezelők”