SMS-ek kimentése Pc Suite nélkül
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N73 Nokia 6151
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: SMS-ek kimentése Pc Suite nélkül
Sziasztok ! Nekem az a problémám,hogy nekem sem a C sem az E meghajtón nincsen a Private mappában olyan mappa hogy 100484b ! Olyan mappa van csak a C meghajtón ,hogy a0000bcd !Tudnátok segíteni nekem ? Nagyon nagyon fontos lenne!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára potter55 2011-01-02 vas. 00:38:35-kor.
Ok: Ne írj nagy és vastagított betűmérettel. Így is el lehet olvasni. Köszönöm.
Ok: Ne írj nagy és vastagított betűmérettel. Így is el lehet olvasni. Köszönöm.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Gondolom nem hackelt a telefonod, ami egy N73 (profilod alapján). Itt egy leírás a hackről, ezt megcsinálod lépésről-lépésre és akkor lesz olyan mappád is.Norb1 írta:Sziasztok ! Nekem az a problémám,hogy nekem sem a C sem az E meghajtón nincsen a Private mappában olyan mappa hogy 100484b ! Olyan mappa van csak a C meghajtón ,hogy a0000bcd !Tudnátok segíteni nekem ? Nagyon nagyon fontos lenne!!!!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
Nekem talán meg van hackelve a telefonom!Azert gondolom igy mert amikor be lepek a X-plore-be, mutat 4 meghajtót : C;D;E;Z és be lépek a C meghajtóra van nekem "private" mappa,csak nincsen benne olzan nevezetű mappa,hogy 100484b!Van olyan nevezetü mappa a C meghajtón a private-be hogy a0000bcd!Az E meghajtón pedig eggyáltalán nincsen semilyen mappa a private-ben! Vagy tevedek es nincsemn megsem meg hackelve,vagz nem teljesen,és ha el vegzem ami le van irva a fórumba lesz az E meghajtóna private mappába az ami nekem szukséges???potter55 írta:Gondolom nem hackelt a telefonod, ami egy N73 (profilod alapján). Itt egy leírás a hackről, ezt megcsinálod lépésről-lépésre és akkor lesz olyan mappád is.Norb1 írta:Sziasztok ! Nekem az a problémám,hogy nekem sem a C sem az E meghajtón nincsen a Private mappában olyan mappa hogy 100484b ! Olyan mappa van csak a C meghajtón ,hogy a0000bcd !Tudnátok segíteni nekem ? Nagyon nagyon fontos lenne!!!!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Igen mutatja, de az nem azt jelenti, hogy hackelt a telefon. Ha megcsinálod akkor az lesz és látod majd azt is, ami kell neked.Norb1 írta:.Nekem talán meg van hackelve a telefonom!Azert gondolom igy mert amikor be lepek a X-plore-be, mutat 4 meghajtót : C;D;E;Z és be lépek a C meghajtóra van nekem "private" mappa,csak nincsen benne olzan nevezetű mappa,hogy 100484b!Van olyan nevezetü mappa a C meghajtón a private-be hogy a0000bcd!Az E meghajtón pedig eggyáltalán nincsen semilyen mappa a private-ben! Vagy tevedek es nincsemn megsem meg hackelve,vagz nem teljesen,és ha el vegzem ami le van irva a fórumba lesz az E meghajtóna private mappába az ami nekem szukséges???
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Google Nexus 4 16 GB
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 16 times
Sziasztok!
Szerintem a legegyszerübb sms mentés és viszaállitás az ha letöltitek az i-SMS 1.10-s m15-s verzioját csináltok 1 accot vele majd mikor elindult a progi szinkronizálja a telon lévö sms-t amit backupolni lehet az option/tools/sms backupal!utána lehet teljes format meg minden majd ugyan ott van 1 olyan opcio h sms restore azzal visza lehet utána állitani az öszes smst!én már rég igy csinálom és müködik!ha valamit nem értetek kérdezetek:)!
Szerintem a legegyszerübb sms mentés és viszaállitás az ha letöltitek az i-SMS 1.10-s m15-s verzioját csináltok 1 accot vele majd mikor elindult a progi szinkronizálja a telon lévö sms-t amit backupolni lehet az option/tools/sms backupal!utána lehet teljes format meg minden majd ugyan ott van 1 olyan opcio h sms restore azzal visza lehet utána állitani az öszes smst!én már rég igy csinálom és müködik!ha valamit nem értetek kérdezetek:)!
-
- Újonc
Es meg tudod adni ennek a programnak a licenzios letoltesi hellyet,vagy neked meg van a telepitoje? Es az en telefonommal is fog mukodni???joco82 írta:Sziasztok!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Elvileg igen: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=37887Norb1 írta:Es meg tudod adni ennek a programnak a licenzios letoltesi hellyet,vagy neked meg van a telepitoje? Es az en telefonommal is fog mukodni???joco82 írta:Sziasztok!
-
- Újonc
Meg azt hagy kerdezzem mar meg,hogy ezzel a progival milyen formaban menti az sms-ket? Egy bizonyos fajl formatumba ossze pakolva,tomoritve,mint a Nokia PC,vagy szoveg formajaban,dokumentum formaban,hogy bar mikor a gepen is meg tudom nyitni es olvasni??? Es ha nem text formaba menti ez a progi,van ra valamilyen lehetoseg,valami fele mod,hogy ugy mentsem le ezzel a programmal vagy barmilyen mas programmal??? Ha tudtok segitsetek leci,mert nekem igy lenne szukseges,a keves hely miatt a telefonon! ja meg meg azt szeretnem kerdezni,hogy nem tudod azt,hogy ez a program mas telefonokon is mukodik vagy csak kifejezetten Nokiakon?Damir írta:Elvileg igen: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=37887Norb1 írta:Es meg tudod adni ennek a programnak a licenzios letoltesi hellyet,vagy neked meg van a telepitoje? Es az en telefonommal is fog mukodni???joco82 írta:Sziasztok!
-
- Újonc
- Készüléktípus: N95 8gb
- Has thanked: 3 times
sziasztok
N95 ről szeretném átpakolni az SMS-eket MMS-eket N8-ra.
Az N95-ön a telefonmemóriában vannak az üzenetek, és mikor át akarom váltani, hogy a memóriaegységet használja nem másolja át az üzeneteket.
Ötlet hogyan oldjam meg?
Ez a private mappából való átmásolás lenne a legjobb verzió...
A telefonok másoló progijával az a baj hogy az mmseknél a másolás idejét adja meg dátumnak nem az eredeti dátumot...
Köszi
N95 ről szeretném átpakolni az SMS-eket MMS-eket N8-ra.
Az N95-ön a telefonmemóriában vannak az üzenetek, és mikor át akarom váltani, hogy a memóriaegységet használja nem másolja át az üzeneteket.
Ötlet hogyan oldjam meg?
Ez a private mappából való átmásolás lenne a legjobb verzió...
A telefonok másoló progijával az a baj hogy az mmseknél a másolás idejét adja meg dátumnak nem az eredeti dátumot...
Köszi