Oké, akkor lehet törölni ezt 3 utolsó hsz.-t.sutyi írta:Nnna: én is olvasom a fórumot...potter55 írta:De ő olyant kért amiben van sms szűrő is, de ha ebben is van akkor ez a hsz. megy törlésbe.![]()
![]()
Egyébként van benne sms szűrő ->
Az ismeretlen, vagy kitiltott számról az sms nem az Üzenetek-be érkezik, hanem a progiba, ahonnan akár olvasatlanul kidobható.
Blacklist progi. De melyik?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Blacklist progi. De melyik?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800 xpress music
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Szia!
Engem olyan program érdekelne, hogyha kapok sms-t és a küldőnek bevan kapcsolva a kézbesítési jelentés, nem kap jelentést hiába kaptam meg az sms-t!
Létezik ilyen program?
Engem olyan program érdekelne, hogyha kapok sms-t és a küldőnek bevan kapcsolva a kézbesítési jelentés, nem kap jelentést hiába kaptam meg az sms-t!
Létezik ilyen program?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N73
Üdv!
Olyan progit keresek ami az elutasított hívás-nál nem csenget hanem nem kapcsolható vagy valami hasonlóan reagál.
Olyan progit keresek ami az elutasított hívás-nál nem csenget hanem nem kapcsolható vagy valami hasonlóan reagál.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5500
Nos, lányok, fiúk, én a következő két módszert próbáltam már :
1. IVCM vagy PhonePilot : új IVR-t kell létrehozni, importálni kell a "Nem kapcsolható"- hangot (csak .amr- formátum támogatott), utána létre kell hozni egy profilt és egy Feketelistát, a profilban beállítani hogy a Feketelistán szereplő számoknak ezt az "üzenetet" játssza le... Aktívvá tenni a profilt és kész.. Én a rejtett számoknak még be szoktam állítani a Belgától az "Ó, anonim számú lány, rejtett számsról miért hívtál" -kezdetű örökzöldet is :-)
2. Best Answering Machine : ebben van olyan opció hogy különböző telefonszámokhoz különböző "üdvözlő hangot" lehessen beállítani.. Megintcsak egy kis hang-buherálással kell kezdeni ( csak .amr-t használ az is) majd felvenni a feketelistázni kívánt számokat és hozzárendelni ezt a hangot...
Adios Amigos...
1. IVCM vagy PhonePilot : új IVR-t kell létrehozni, importálni kell a "Nem kapcsolható"- hangot (csak .amr- formátum támogatott), utána létre kell hozni egy profilt és egy Feketelistát, a profilban beállítani hogy a Feketelistán szereplő számoknak ezt az "üzenetet" játssza le... Aktívvá tenni a profilt és kész.. Én a rejtett számoknak még be szoktam állítani a Belgától az "Ó, anonim számú lány, rejtett számsról miért hívtál" -kezdetű örökzöldet is :-)
2. Best Answering Machine : ebben van olyan opció hogy különböző telefonszámokhoz különböző "üdvözlő hangot" lehessen beállítani.. Megintcsak egy kis hang-buherálással kell kezdeni ( csak .amr-t használ az is) majd felvenni a feketelistázni kívánt számokat és hozzárendelni ezt a hangot...
Adios Amigos...
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
Jól működő Blacklist programot keresek E51-re.
Eddig próbáltam:
ACM és a BlackBallerPro, de egy pillanatra beengedik a hívást, csengőhang, rezgés beindul, ráadásul vmik még a hívásértesítő sms-t is beengedi.
A Handy Blacklist eddig a legjobb, itt semmi hangja a telefonnak, viszont egy normál sms-t beenged. A régebbi (v2) verziókban volt sms szűrés is, esetleg használja vki?
Esetleg tapasztalat a következő (vagy más) "Blacklist" programokról:
Advanced Blocker
Call & sms filter
Easy Reject
MobiSEC v. MobiCall
Voice Call Master
Eddig próbáltam:
ACM és a BlackBallerPro, de egy pillanatra beengedik a hívást, csengőhang, rezgés beindul, ráadásul vmik még a hívásértesítő sms-t is beengedi.

A Handy Blacklist eddig a legjobb, itt semmi hangja a telefonnak, viszont egy normál sms-t beenged. A régebbi (v2) verziókban volt sms szűrés is, esetleg használja vki?
Advanced Blocker
Call & sms filter
Easy Reject
MobiSEC v. MobiCall
Voice Call Master
- reddoors
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Huawei MATE 9
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 550 times
Ezt keresd meg itt a Nokiaprogramokon. http://nokia-e51-software.smartphoneware.com/bpc.phpherdsman12 írta:Jól működő Blacklist programot keresek E51-re.
Eddig próbáltam:
ACM és a BlackBallerPro, de egy pillanatra beengedik a hívást, csengőhang, rezgés beindul, ráadásul vmik még a hívásértesítő sms-t is beengedi.![]()
Advanced Blocker
Call & sms filter
Easy Reject
MobiSEC v. MobiCall
Voice Call Master
Huawei MATE 9 Android 7
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
Köszönöm, ezt vmi kapcsolat titkosítónak nézem, majd kipróbálom.reddoors írta: Ezt keresd meg itt a Nokiaprogramokon. http://nokia-e51-software.smartphoneware.com/bpc.php
Kipróbáltam pár Blacklist programot, hát nem ájultam el...
Az ACM és a Voice Call Master kiesett, mert nem egyszerű blokkolásra való.
A BlackBallerPro, a BlackList Mobile és az XBlockR rövid időre beengedi a hívást, megszóllal a csengőhang, beindul a rezgés. Ezeket rezgés nélkül, 2 sec. szünettel induló, manipulált csengőhanggal lehetne használni.
Easy Reject: Nincs időzítés, nincsenek profilok, csak egy "fekete lista" van. Fix szűrésre jól használható.
Az Advanced Blocker egy nagy "fekete lista", időzítés és profilok nélkül.
A Call and SMS Filter rossz törés, mert az átirányítás visszaállítása után állandóan egy egy rossz számot kell OK-zni.
Maradt a HandyBlacklist, (a letölthető régebbi verzióban sincs sms szűrés

Tehát a helyzet változatlan:
Jól működő Blacklist programot keresek E51-re.
-
- Újonc
- Készüléktípus: e52
Sziasztok!
Nem pont blacklist progit keresek, de hasonlót. Az kéne nekem (E52-re), hogy ha egy szám nincs benne a telefonkönyvemben, akkor annak ne küldje el a számom, tehát ezesetben kapcsolja ki a hívószámküldést. Ha ismerőst hívok, az pedig ugyanúgy lássa hogy én vagyok az. Létezik?
Köszi
Nem pont blacklist progit keresek, de hasonlót. Az kéne nekem (E52-re), hogy ha egy szám nincs benne a telefonkönyvemben, akkor annak ne küldje el a számom, tehát ezesetben kapcsolja ki a hívószámküldést. Ha ismerőst hívok, az pedig ugyanúgy lássa hogy én vagyok az. Létezik?
Köszi
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!gecko003 írta:Sziasztok!
Köszi
Szerintem nincs ilyen progi

De ezzel gyorsan tudsz változtatni: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=14780