SymVPN
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E71
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
SymVPN
Nyitottam egy témát a SymVPN nevű proginak, hátha használja valaki rajtam kívül, és megosztaná a tapasztalatait.
Ez egy nagyon jól használható PPTP VPN kliens, azaz akár az XP-ben létrehozott VPN szerverre, vagy akár egy vállalati VPN átjáróra tud kapcsolódni mindenféle, a Nokia kliensben elmisztifikált varázslat nélkül.
A 14 napos trial verzió nekem simán megy, de a tört verzió nem akar működni E71-en. Ha létrehozok egy kapcsolatot, nem jelenik meg a listában, de azért létrejön a virtual APN, csatlakozni viszont nem lehet vele.
Másnál?
Ez egy nagyon jól használható PPTP VPN kliens, azaz akár az XP-ben létrehozott VPN szerverre, vagy akár egy vállalati VPN átjáróra tud kapcsolódni mindenféle, a Nokia kliensben elmisztifikált varázslat nélkül.
A 14 napos trial verzió nekem simán megy, de a tört verzió nem akar működni E71-en. Ha létrehozok egy kapcsolatot, nem jelenik meg a listában, de azért létrejön a virtual APN, csatlakozni viszont nem lehet vele.
Másnál?
-
- Újonc
- Készüléktípus: E71
Re: SymVPN
Engem egy használható verziója érdekelne a proginak
A letöltések menüponton belül és 3 darabot találtam abból kettőt szignózni kell ami nekem nem megy a 3. meg tanusítványhibát ír ki
Valami más pptp megoldás ezen a progin kívűl?
A letöltések menüponton belül és 3 darabot találtam abból kettőt szignózni kell ami nekem nem megy a 3. meg tanusítványhibát ír ki
Valami más pptp megoldás ezen a progin kívűl?
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Magyarul mindhármat signózni kell Megkísérlehetnéd igazánfillerboy írta:A letöltések menüponton belül és 3 darabot találtam abból kettőt szignózni kell ami nekem nem megy a 3. meg tanusítványhibát ír ki
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Könnyebb azt mondani, hogy nem tudja, mint megpróbálni vagy utánanézni...rydair írta:Magyarul mindhármat signózni kell Megkísérlehetnéd igazánfillerboy írta:A letöltések menüponton belül és 3 darabot találtam abból kettőt szignózni kell ami nekem nem megy a 3. meg tanusítványhibát ír ki
-
- Újonc
- Készüléktípus: E71
Köszönöm megnézem a linket amit adtál
Amikor utoljára szignótémában olvasgattam kb 3 hónapja szomorúan vettem tudomásul hogy az én e71esem nem szignózható mert beazonosítottam a számok alapján;)
Segített a honlap, felment a telóra a progi be is állítottam a kívánt hálózatot jelszóval névvel mégsem működik hibát dob ki
Mi lehet?
Amikor utoljára szignótémában olvasgattam kb 3 hónapja szomorúan vettem tudomásul hogy az én e71esem nem szignózható mert beazonosítottam a számok alapján;)
Segített a honlap, felment a telóra a progi be is állítottam a kívánt hálózatot jelszóval névvel mégsem működik hibát dob ki
Mi lehet?
- kissdani
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S2 + N82 + Nexus 5
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 9 times
valaki meg tudná mondani, hogy pontosan mire is jó ez a program?
Nokia N82 Black |v35.0.002|
Samsung Galaxy S2 | XXLPS | Resurrection-remix_ics_V2.6.1_AOKP-B40-4.0.4| Siyah v3.4.1 |
Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5
Samsung Galaxy S2 | XXLPS | Resurrection-remix_ics_V2.6.1_AOKP-B40-4.0.4| Siyah v3.4.1 |
Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokie E52
- Has thanked: 2 times
olyan progirol nem tudtok esetleg, ami tud mast is a pptp-n kivul, es mondjuk meg cert file-okat is kezel?