A mostanival mi bajod?nbabb23 írta:Na mi lesz már mikor jelenik meg a rendes verzió v5re??![]()
Skyfire
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Skyfire
- nbabb23
- 1. szint
- Készüléktípus: Note3
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 2 times
Nem tom nekm valahogy nem jön be! Lassú, még mindig az eredetinél maradok.(az is lassú) A könyvelzőkhöz vissza kell lépni; ha vmi nagyobb oldal akk mindig várni kell ha arréb görgetem...Damir88 írta:A mostanival mi bajod?nbabb23 írta:Na mi lesz már mikor jelenik meg a rendes verzió v5re??![]()
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C3-00 iPod Touch 3G 32g
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Vmeiknap csináltam egy hard resetet, feldobtam a skyfire-t és azota nem mindegyik videot hozza be. Felraktam az Adobe Flash Plyaert is hátha az kell neki, de nem még mindig nem hozza be
!
Vmeiknap csináltam egy hard resetet, feldobtam a skyfire-t és azota nem mindegyik videot hozza be. Felraktam az Adobe Flash Plyaert is hátha az kell neki, de nem még mindig nem hozza be

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Galthan írta:Sziasztok!
Vmeiknap csináltam egy hard resetet, feldobtam a skyfire-t és azota nem mindegyik videot hozza be. Felraktam az Adobe Flash Plyaert is hátha az kell neki, de nem még mindig nem hozza be!
Most hogy mondtad megnéztem én is (tegnap volt nekem is hard reset), és a youtube nem megy..pedig eddig ment...
Most ez a youtube hülyesége, vagy tényleg csak nekünk nem megy?!

Valaki megnézhetné nekünk

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Hát ez tényleg nem csinál semmit....Person írta:Galthan írta:Sziasztok!
Vmeiknap csináltam egy hard resetet, feldobtam a skyfire-t és azota nem mindegyik videot hozza be. Felraktam az Adobe Flash Plyaert is hátha az kell neki, de nem még mindig nem hozza be!
Most hogy mondtad megnéztem én is (tegnap volt nekem is hard reset), és a youtube nem megy..pedig eddig ment...
Most ez a youtube hülyesége, vagy tényleg csak nekünk nem megy?!![]()
Valaki megnézhetné nekünk
Nektek is folyamatosan "tölto" az oldalt? A címsor folyamatosan tölt, újra és újra. Hogy ez miért van....

- dilajoska
- 2. szint
- Készüléktípus: Leeco Le Max 2 X829
- Nem: Férfi
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 11 times
én is kipróbáltam és nekem se viszi egyik videót sem.azt írja hogy a böngészőm mitatt és a videó helyén fesorolja a böngészőket hogy válasszak (firefox,safari,opera......)
- dilajoska
- 2. szint
sajnos tényleg a böngészővel van a baj.pc-n nekem még a régi firefox volt fent és azzal se vitte a videókat.hogy mi jó nekik ebbe
- SteveBeard
- 3. szint
- Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 3 times
meg ír valami olyasmit is, hogy continue video... na arra kell kattintani...dilajoska írta:én is kipróbáltam és nekem se viszi egyik videót sem.azt írja hogy a böngészőm mitatt és a videó helyén fesorolja a böngészőket hogy válasszak (firefox,safari,opera......)

- dilajoska
- 2. szint
nem vettem észre.köszi szépen így már jó.SteveBeard írta:meg ír valami olyasmit is, hogy continue video... na arra kell kattintani...dilajoska írta:én is kipróbáltam és nekem se viszi egyik videót sem.azt írja hogy a böngészőm mitatt és a videó helyén fesorolja a böngészőket hogy válasszak (firefox,safari,opera......)