1000x jobb mint kártyaolvasózni meg adatkábelezni.

Hali!B0SS írta:Problémám van: acer laptop vista, milyen wifis kapcsolatot kell csinálni? Én az alkalmi(számítógépek közti) hálózatra nyomtam. a teló látja is elkezd rá kapcsolódni aztán egyszer csak kiírja h mégse látja.
falon is kérdeztem: telefon elérése szgépről: a leírás szerint csináltam meg is találja a hálózatot próbál csatlakozni és kilép azzal h nincs találat
vmi ötlet??
ja meg h a teló ip címét honnan tudom meg?
Próbáld beállítani az IP címet, ahogy az előző hozzászólásomban írtam. ipv 4-es verziónál. Nekem is azt írta, amíg ott nem volt jól beállítva. Ad-hoc vagy infrastruktúra a hálózatmód? Sajnos sokat szenvedtem én is a vista driverével nem tudtam rendesen beállítani a wifi-t csak a hardwer gyártójának driverével.B0SS írta:Csináltam vmi wifis kapcsolatfélét Vistán és még a net megosztást is felajánlotta közbe. A teló látja is és amikor kapcsolódna ledob azzal h az átjáró nem válaszol.
Nekem is bevillant. Szerintem nem fut mert nem eszik többet az akksim mióta fent van.MrAngelo írta:Ja, jó program, régebben használtam de sajnos teló bekapcskor indítja a progit is. Legalábbis egy pillanatra bevillan. És van egy olyan sanda gyanúm, hogy végig fut a háttérben. Ezért nem használom.
Hát nem tudom. Az az érdekes, hogy ha elindítod a progit és belépsz egy mappába PC-n majd kilépsz, legközelebbi indításnál sokkal gyorsabb egészen teló újraindításig. Ezért gondolom hogy valamit futtat a háttérben.stunts666 írta:Nekem is bevillant. Szerintem nem fut mert nem eszik többet az akksim mióta fent van.MrAngelo írta:Ja, jó program, régebben használtam de sajnos teló bekapcskor indítja a progit is. Legalábbis egy pillanatra bevillan. És van egy olyan sanda gyanúm, hogy végig fut a háttérben. Ezért nem használom.
Kapcsold ki a kapcsolatoknal az Automatikus csatlakozastMrAngelo írta:Hát nem tudom. Az az érdekes, hogy ha elindítod a progit és belépsz egy mappába PC-n majd kilépsz, legközelebbi indításnál sokkal gyorsabb egészen teló újraindításig. Ezért gondolom hogy valamit futtat a háttérben.stunts666 írta:Nekem is bevillant. Szerintem nem fut mert nem eszik többet az akksim mióta fent van.MrAngelo írta:Ja, jó program, régebben használtam de sajnos teló bekapcskor indítja a progit is. Legalábbis egy pillanatra bevillan. És van egy olyan sanda gyanúm, hogy végig fut a háttérben. Ezért nem használom.
Meg ha nem is, merőben lassítja a bekapcsolást/betöltést ami már így is 2 perc.
Szia!kisdobos írta:Sziasztok!
Nekem szépen működött ez a progi xp alatt, de amióta vistát használok egyszerűen nem tudom megosztani a számítógépen a mappákat hogy lássa a teló vagy akár egy másik hálózatban lévő gép. Csak a publik mappát látom. Mi lehet a gond?