SymSMB - fájlmegosztás vez.nélküli hálón PC-k & mobilok közt

Csak a Symbian hálózatot, internetet kezelő programok témái
stunts666
3. szint
3. szint
Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: SymSMB - fájlmegosztás vez.nélküli hálón PC-k & mobilok közt

Hozzászólás Szerző: stunts666 »

Jó móka ez a progi. :D

1000x jobb mint kártyaolvasózni meg adatkábelezni. :taps1:
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Ja, jó program, régebben használtam de sajnos teló bekapcskor indítja a progit is. Legalábbis egy pillanatra bevillan. És van egy olyan sanda gyanúm, hogy végig fut a háttérben. Ezért nem használom.
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

B0SS írta:Problémám van: acer laptop vista, milyen wifis kapcsolatot kell csinálni? Én az alkalmi(számítógépek közti) hálózatra nyomtam. a teló látja is elkezd rá kapcsolódni aztán egyszer csak kiírja h mégse látja.

falon is kérdeztem: telefon elérése szgépről: a leírás szerint csináltam meg is találja a hálózatot próbál csatlakozni és kilép azzal h nincs találat

vmi ötlet??

ja meg h a teló ip címét honnan tudom meg?
Hali!
Azt nem tudom neked milyen a wifi-d a laptopon. usb kulcs ap-vel vagy anélkül, vagy alalapi, mint nekem. Mivel nincs laptopom nem tudom milyen konfigokkal vannak felszerelve. Azért remélem segít valakinek az alábbi leírás.
Nekem vista sp1 32 bit az oprendszerem. Szgépem alaplapja asus p5k-e wifi AP. Tehát az alaplapra integrált wifi hozzáférési pontom van. A netem kábelnet kábelmodemen keresztül a pc hálókártyájára csatlakoztatva. Router nincs. Az alaplapi wifin keresztül osztom meg a netet. A wifi driverével létrehoztam egy access pointot (kezdetnek érdemes titkosítás nélkül próbálni amíg nem sikerül a kapcsolatot létrehozni, utána már megadhatsz jelszót is hozzá) és beállítottam a netmegosztást. A telóval ha rákeresel a wifi-re akkor meg kellene találnia ezt a hozzáférési pontot. Ezt állítsd be a telón. symsmb-hez is. Nekem vistán csak akkor működik a wifi megosztás, ha fix ip-t állítok be a vezeték nélküli hálózathoz. Hálózati és megosztási központban vezeték nélküli hálózati kapcsolat állapotára katt. A megjelenő ablakban tulajdonságok, újonnan megnyíló ablakban TCP/IP protokoll 4-es verziójának tulajdonságait megnyit. Alternatív konfiguráció fülre katt. Felhasználó által konfigurálva: IP-cím: 192.168.000.001 alhálózati maszk: 255.255.255.000 majd ok és bezár. Hálózati és megosztási központban megosztás és felderítésnél be kell kapcsolni a hálózat felderítését és a fájlmegosztást. Melőtt rögtön a symsmb-vel folytatnád érdemes letesztelni a hozzáférési pontot pl a telón a ozzáférési ponton keresztül próbálj netezni. Ha sikerül, akkor menni fog a symsmb is. A teló részéről az első oldalon levő Telefon elérése számítógépről alapján elkészített beállítások alapján sikerülni fog.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
B0SS
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Ericsson Live with Walkma
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: B0SS »

Csináltam vmi wifis kapcsolatfélét Vistán és még a net megosztást is felajánlotta közbe. A teló látja is és amikor kapcsolódna ledob azzal h az átjáró nem válaszol.
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

B0SS írta:Csináltam vmi wifis kapcsolatfélét Vistán és még a net megosztást is felajánlotta közbe. A teló látja is és amikor kapcsolódna ledob azzal h az átjáró nem válaszol.
Próbáld beállítani az IP címet, ahogy az előző hozzászólásomban írtam. ipv 4-es verziónál. Nekem is azt írta, amíg ott nem volt jól beállítva. Ad-hoc vagy infrastruktúra a hálózatmód? Sajnos sokat szenvedtem én is a vista driverével nem tudtam rendesen beállítani a wifi-t csak a hardwer gyártójának driverével.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
stunts666
3. szint
3. szint
Készüléktípus: HTC Desire 16Gb
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: stunts666 »

MrAngelo írta:Ja, jó program, régebben használtam de sajnos teló bekapcskor indítja a progit is. Legalábbis egy pillanatra bevillan. És van egy olyan sanda gyanúm, hogy végig fut a háttérben. Ezért nem használom.
Nekem is bevillant. Szerintem nem fut mert nem eszik többet az akksim mióta fent van. :up:
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

stunts666 írta:
MrAngelo írta:Ja, jó program, régebben használtam de sajnos teló bekapcskor indítja a progit is. Legalábbis egy pillanatra bevillan. És van egy olyan sanda gyanúm, hogy végig fut a háttérben. Ezért nem használom.
Nekem is bevillant. Szerintem nem fut mert nem eszik többet az akksim mióta fent van. :up:
Hát nem tudom. Az az érdekes, hogy ha elindítod a progit és belépsz egy mappába PC-n majd kilépsz, legközelebbi indításnál sokkal gyorsabb egészen teló újraindításig. Ezért gondolom hogy valamit futtat a háttérben.
Meg ha nem is, merőben lassítja a bekapcsolást/betöltést ami már így is 2 perc.
Sil3nt
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00 Silver
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Sil3nt »

MrAngelo írta:
stunts666 írta:
Hát nem tudom. Az az érdekes, hogy ha elindítod a progit és belépsz egy mappába PC-n majd kilépsz, legközelebbi indításnál sokkal gyorsabb egészen teló újraindításig. Ezért gondolom hogy valamit futtat a háttérben.
Meg ha nem is, merőben lassítja a bekapcsolást/betöltést ami már így is 2 perc.
Kapcsold ki a kapcsolatoknal az Automatikus csatlakozast ;)
Zenéim: http://soundcloud.com/sil3ntbeatz

Nokia N8 Silver Symbian Anna by Sil3nt Unbranded
Nokia 5800 v51.0.006 Sil3nt Xtreme Final RM-356 Unbranded HaCkEd
N81 8GB v21.0.010 RM-179 Unbranded HaCkeD
DEAD :'(
Rest In Peace [-KILLER-]
kisdobos
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy Note4
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: kisdobos »

Sziasztok!
Nekem szépen működött ez a progi xp alatt, de amióta vistát használok egyszerűen nem tudom megosztani a számítógépen a mappákat hogy lássa a teló vagy akár egy másik hálózatban lévő gép. Csak a publik mappát látom. Mi lehet a gond?
Rom: NG1
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

kisdobos írta:Sziasztok!
Nekem szépen működött ez a progi xp alatt, de amióta vistát használok egyszerűen nem tudom megosztani a számítógépen a mappákat hogy lássa a teló vagy akár egy másik hálózatban lévő gép. Csak a publik mappát látom. Mi lehet a gond?
Szia!
Nekem xp-n és vistán is simán működik..... bár nekem egyiken sincs jelszó, nem lehet hogy az a gond?
Válasz küldése

Vissza: “Hálózat, internet”