Handy Weather
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Evolveo Q4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Handy Weather
Nálam sajnos olyannyira esélytelen,hogy nyomtam egy Hard Resetet,és utána feltelepiotettem,de akkor is lejárt licensz üzenetet irt... Ugyhogy én ezzel az IMEI-vel márcsak akkor tudom haználni,ha fizetek...
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
licensz kód nálad is az amit nálam mutat? érdekes azért hogy pár embernél megy, párnál nem... mondjuk én az ominózus időszakban (múlt hét talán) amikor elkezdtek nem működni a cuccok, pont nem az 5230-at használtam amire ez a tört van telepítve, és csak múlt pénteken kapcsoltam be. Azóta viszont naponta 3x frissít gond nélkül. Lehet hogy kimaradtunk a rostálásbólszakoca írta:Nálam sajnos olyannyira esélytelen,hogy nyomtam egy Hard Resetet,és utána feltelepiotettem,de akkor is lejárt licensz üzenetet irt... Ugyhogy én ezzel az IMEI-vel márcsak akkor tudom haználni,ha fizetek...
- felixo
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 4
- Has thanked: 93 times
- Been thanked: 10 times
Nagyon remélem.bladehu2 írta:szakoca írta: Lehet hogy kimaradtunk a rostálásból
Mondjuk én amióta fel lett töltve, azóta használom rendszeresen, 4 óránkénti frissítésre van beállítva.
-- Galaxy S 4 --
- eriklili13
- 2. szint
- Készüléktípus: Samu N8010+sgs+sgs2CM 1.1.3
- Nem: Nő
- Has thanked: 139 times
Sziasztok!Nekem sem müxik már vagy 2 hete,egyik frissitésnél kiirta,hogy vegyem meg ujból.Le is töröltem.A Forecat használom,igaz az is pár napig nem volt jó,de meggyógyult!
- nababika
- 1. szint
- Készüléktípus: Htc desire ReflexTsense HD 1.8
- Has thanked: 2 times
Helo. Nemtudjtok veletlenul, hogy a megvasarolt liszenc kodot hogyan lehet masik imeivel hasznalni, ha eggyaltalan lehet? Es hol kell atregisztralni?
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Írni kell egy levelet a Paragonnak és 1 napon belül átírják.nababika írta:Helo. Nemtudjtok veletlenul, hogy a megvasarolt liszenc kodot hogyan lehet masik imeivel hasznalni, ha eggyaltalan lehet? Es hol kell atregisztralni?
Én már 2x is csináltam, működött...
- nababika
- 1. szint
- Készüléktípus: Htc desire ReflexTsense HD 1.8
- Has thanked: 2 times
Kiprobalom. Bar az angolom eleg gyalazatos, azok meg nemigen ertik a magyar.Macika írta:Írni kell egy levelet a Paragonnak és 1 napon belül átírják.nababika írta:Helo. Nemtudjtok veletlenul, hogy a megvasarolt liszenc kodot hogyan lehet masik imeivel hasznalni, ha eggyaltalan lehet? Es hol kell atregisztralni?
Én már 2x is csináltam, működött...
- felixo
- 4. szint
- felixo
- 4. szint
Már régebben frissítettem a teló szoftverét, ezért leszedtem a Handy Weather-t.
Ma gondoltam, mivel ez már úgysem működő, felteszem a Gismeteo-t. Jól pofára is estem, mert a serial számot elfogadja, de frissítésnél kiírja,
hogy az előfizetés lejárt.
Na mondom, akkor felteszem a Handy-t és láss csodát : NÁLAM MÉG MINDIG MŰKÖDIK, frissít rendesen.
Ma gondoltam, mivel ez már úgysem működő, felteszem a Gismeteo-t. Jól pofára is estem, mert a serial számot elfogadja, de frissítésnél kiírja,
Na mondom, akkor felteszem a Handy-t és láss csodát : NÁLAM MÉG MINDIG MŰKÖDIK, frissít rendesen.
-- Galaxy S 4 --
- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
Nalam is mukodik azota.sot felraktam melle meg egy tort handy shellt es most mindakettot tortben hasznalomfelixo írta:Már régebben frissítettem a teló szoftverét, ezért leszedtem a Handy Weather-t.
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd