Opera Mobile & Opera Mini
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia e51
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Opera Mobile 10
sziasztok!
kis problémám lenne ezzel a progival...
az üzenőn is feltettem már de nem kaptam választ
eddig ezt használtam facebookl zeroval de két napja azt írja nem kompattibilis...
valakinek ötlete?
eddig ezt használtam facebookl zeroval de két napja azt írja nem kompattibilis...
valakinek ötlete?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Itt azt írják, hogy a ez a zéró nem érhető el Opera Mini-vel. Lehet már Moblie-lal se.lewis09 írta:sziasztok!
valakinek ötlete?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia e51
- Has thanked: 0
hááát nm tudom...elolvastam a t-mobil lapját....korrekt...bár nem értem hogy eddig akkor miért volt elérhető vagyis inkább azt hogy most már miért nem
az alap böngészővel tudok még onnét írni csak néha nm enged....de opera teljesen letilt...
feltettem egy másik böngészőt és azzal is sikerül írnom, de sajnos az nem magyar nyelvű és nm is annyira kedvemre való mint az opera....
szívemhez nőtt már a mini
talán valaki tud majd okosságot rá...vagy visszaváltoztatják majd
várom hátha előre is köszönöm
az alap böngészővel tudok még onnét írni csak néha nm enged....de opera teljesen letilt...
feltettem egy másik böngészőt és azzal is sikerül írnom, de sajnos az nem magyar nyelvű és nm is annyira kedvemre való mint az opera....
szívemhez nőtt már a mini
talán valaki tud majd okosságot rá...vagy visszaváltoztatják majd
várom hátha előre is köszönöm
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
Felfrissítettem az Opera Mobile 10-et a legújabb 11.1 re, viszont eléggé szaggat, amikor belenagyított módban görgetek valamelyik irányba. A 10esnek meg sem kottyant ez. Memória van elég és ugyanúgy a telefonmemóriába telepítettem. Mi lehet a baj? És honnan lehet letölteni a 10es verziót? Az opera honlapján csak a legújabb van. A nyitó posztban pedig még a béta 10es van linkelve.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=37785hetes írta:Felfrissítettem az Opera Mobile 10-et a legújabb 11.1 re, viszont eléggé szaggat, amikor belenagyított módban görgetek valamelyik irányba. A 10esnek meg sem kottyant ez. Memória van elég és ugyanúgy a telefonmemóriába telepítettem. Mi lehet a baj? És honnan lehet letölteni a 10es verziót? Az opera honlapján csak a legújabb van. A nyitó posztban pedig még a béta 10es van linkelve.
- Rating: 2.63%
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
- szezol
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA N8.00_DG + 6233
- Has thanked: 6 times
Sziasztok!
Opera Mobile 11.1-es verzió van fenn N8-asomon, most a közeljövőbe szeretném újra telepíteni a telefont, de a sok sok könyvjelzőimet és mentett oldalaimat meg szeretném menteni valahogy, kérdésem, hogy hogy lehetne ezeket a telepítés után vissza állítani? Van-e rá valami mód hogy lementsem őket pl PC-re? (sehol se találok olyan menüt benne, hogy pl könyvjelzők mentése vagy hasonló)
Előre is köszi!
Opera Mobile 11.1-es verzió van fenn N8-asomon, most a közeljövőbe szeretném újra telepíteni a telefont, de a sok sok könyvjelzőimet és mentett oldalaimat meg szeretném menteni valahogy, kérdésem, hogy hogy lehetne ezeket a telepítés után vissza állítani? Van-e rá valami mód hogy lementsem őket pl PC-re? (sehol se találok olyan menüt benne, hogy pl könyvjelzők mentése vagy hasonló)
Előre is köszi!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Itt megtalálod, hogy hova mentette a program a könyvjelzőket. Azt a fájl másold ki utána csak vissza kell másolnod. Hackelt telefon kell hozzá, ha nem tudod másolni a fájlt.szezol írta:Sziasztok!
Előre is köszi!
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Nem.monguz írta:sziasztok tudja valaki hogy lehet e onlájn rádiót halgatni opera minivel ?
De N73-ra van internet rádió progi. Nézz szét a letöltések között.