Opera Mobile & Opera Mini

Csak a Symbian hálózatot, internetet kezelő programok témái
Haxi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 58C6XM
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Opera Mobile 10

Hozzászólás Szerző: Haxi »

Kép
opera mini 5.1 symbian
http://www.smartnews.hu/2010/10/opera-m ... ymbian-es/
nekem ez miért nem igy néz ki ha feltelepítem? Nálam olyan minta 10-es verzio :?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Haxi írta:Kép
opera mini 5.1 symbian
http://www.smartnews.hu/2010/10/opera-m ... ymbian-es/
nekem ez miért nem igy néz ki ha feltelepítem? Nálam olyan minta 10-es verzio :?
Gondolom Tubira raktad, azon meg máshogy néz ki, nem így. Ez a v3-as kinézet.
Fnzoley
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung galaxy s 2
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Fnzoley »

Hi! Valaki hallott-e már arról, hogy lesz-e akkora tudású opera mobile symbianra, mint amit most kiadtak androidra? Vagy az opera mobile is rááll az androidra és csak arra fejleszt, mint pl a skyfire?
Haxi
2. szint
2. szint

Én vhol azt olvastam h készül a flash-es verzio.
http://my.opera.com/operamobile/blog/20 ... ows-mobile
irja h s60 symbian, de februári a blog :/
Fnzoley
Újonc
Újonc

Haxi írta:Én vhol azt olvastam h készül a flash-es verzio.
http://my.opera.com/operamobile/blog/20 ... ows-mobile
irja h s60 symbian, de februári a blog :/
Köszönöm a linket, de nem nyugtatott meg. :( Szeretem a Nokiát, de csak rossz híreket olvasni róla. Jó lenne rá egy komolyabb böngésző. Lehet az Ucmobile beelőzi az Operát? :hmm2: Bár nem tudom az Ucbrowser mennyire áll ki a jövőben a Nokia mellett. Nagyon várom a kész Opera Mobile-t! :whaaa:
Haxi
2. szint
2. szint

Naigen. Most egy hónapja h ucbrowsert haxnálom. Opera miat nem egyszer vágtam oda telót. Nem lehet vele normálisan netezni. Uc már nagyon jó lett söt javat kivéve 100x jobb. Még 1x nem lépett ki,van h 10 oldal nyitva van. Melette agyon nyúzom a telót és utána sem lép ki magától. Nagyon stabil, gyors, és sokat tud jók a skinek is :)
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Haxi írta:Naigen. Most egy hónapja h ucbrowsert haxnálom. Opera miat nem egyszer vágtam oda telót. Nem lehet vele normálisan netezni. Uc már nagyon jó lett söt javat kivéve 100x jobb. Még 1x nem lépett ki,van h 10 oldal nyitva van. Melette agyon nyúzom a telót és utána sem lép ki magától. Nagyon stabil, gyors, és sokat tud jók a skinek is :)
Próbáljátok ki az Opera Mini s60 verzióját, még béta, de nekem nagyon bejön, sokkal jobb mint a java-s.
Haxi
2. szint
2. szint

inkább te próbáld ki uc-t 100x többet tud. Nekem elég volt opera mobilból, amennyire jo pc-n, telon épp annyira sz@r :( uc miota fentvan még semmi baja nem volt. Tök nyugodt szivvel böngészek vele. Nem mint operaba h azon paráztam h most mikor lép ki. Persze h akkor mikor kitoltottem egy hosszu urlapot, vagy begepeltem egy regényt valahova. Nembeszélve mikor mobilfilmet szedtem le azt 90% nal ő bezárja magát. Ehh...
És egy ujabb beta-t meg föleg nem karok tesztelgetni :p
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Haxi írta:inkább te próbáld ki uc-t 100x többet tud. Nekem elég volt opera mobilból, amennyire jo pc-n, telon épp annyira sz@r :( uc miota fentvan még semmi baja nem volt. Tök nyugodt szivvel böngészek vele. Nem mint operaba h azon paráztam h most mikor lép ki. Persze h akkor mikor kitoltottem egy hosszu urlapot, vagy begepeltem egy regényt valahova. Nembeszélve mikor mobilfilmet szedtem le azt 90% nal ő bezárja magát. Ehh...
És egy ujabb beta-t meg föleg nem karok tesztelgetni :p
Kipróbáltam, valóban jó, csak én már hozzászoktam a Minihez. Egyébkénti miben jobb az UC?
Fnzoley
Újonc
Újonc

Hi! Mielött még vita lenne melyik a jobb mobilböngésző, leírom mi a problémám. Hircsatornákat használok opera mini 4.2-ön, 5.1-re nem jöttek át az elmentettek. Opera mobile-ban nincs feed. Letöltésekhez Ucbrowsert használok, vagy esti böngészéshez (éjszakai téma). A t-emailemhez a Bolt böngészőre van szükségem. Míg elérhető volt a Skyfire, addig azt használtam, ha a hírekhez csatolt videokat akartam megnézni. Nem youtube video!!! Gyári böngészőt használok, ha az Időképen megakarom tekinteni az aktuális időjárást radarképen.(Ha már nincs skyfire!) Alapban híreket olvasni, böngészni az Opera mobile-t használom. Összegezve: Szeretném, ha az Opera mobile mindezt egyben megadná és nem kellene ennyi böngészőt külön használni.
Ha valaki tudna egy összetett böngészőt s60v3-ra, s60v5-re, ami megoldaná a gondomat nagyon megköszönném!
Nem akarok elpártólni a symbiantól, hogy legyen egy normális böngészőm!
Válasz küldése

Vissza: “Hálózat, internet”