JoikuSpot

Csak a Symbian hálózatot, internetet kezelő programok témái
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: oki...

Hozzászólás Szerző: Damir »

aneurismo írta:Faja a prog.
DE!
Olyan progi érdekelne engem amivel egy router jelét
továbbítani tudnám a telefonomon keresztül a laptopomig.
Egy szobát kéne "átugrani vele"
A szomszéd routere adja a jelet, nem megoldható
az,hogy közelebb legyen hozzám.

Szo arra kérlek bennetek,hogy ha létezik ilyen program
azt tudassátok velem!

Köszönöm!
Szia!

Sajna azt nem lehet....
tomi937
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 28 times
Been thanked: 8 times

Re: JoikuSpot

Hozzászólás Szerző: tomi937 »

jó ez a progi osztálytársam t-mobile-os és ingyen facebookja van, én telenoros de már nekem is, persze ha a suliban vagyok :D
Huyugu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 9 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Huyugu »

Sziasztok!
Nem egészen értem ez a program mit is csinál. Van egy mobil(ebben az esetben egy e52)aminek van wifije, nem van egy n73-am aminek tudvalevőleg sajnos nincs wifije, és akkor az e52re rárakom ezt a programot és én az n73-mal tudom az ő netét használni. De hogyan? Bluetoothon?
Lécci segítsetek mert már nagyon elegem van abból hogy nincs net, vagyis wifi a telómon.
Előre is köszi.
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Huyugu írta:Sziasztok!
Nem egészen értem ez a program mit is csinál. Van egy mobil(ebben az esetben egy e52)aminek van wifije, nem van egy n73-am aminek tudvalevőleg sajnos nincs wifije, és akkor az e52re rárakom ezt a programot és én az n73-mal tudom az ő netét használni. De hogyan? Bluetoothon?
Lécci segítsetek mert már nagyon elegem van abból hogy nincs net, vagyis wifi a telómon.
Előre is köszi.
Szia!

Nem egészen...
Ez a program a mobilnetet osztja meg a Wifin keresztül.
Huyugu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: Huyugu »

Ja, akkor mindegy. Köszi a gyors válaszod.
Viszont nem tudsz véletlenül egy olyan programot, aminek kb az a lényege amit én az előbb felsoroltam?
(A gnuboxxal sajnos nekem nem megy. Nem tom én vok-e ügyetlen de kb 3 egész napomat szúrtam el vele és nem sikerült vele beállítanom vele a netet.)
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Huyugu írta:Ja, akkor mindegy. Köszi a gyors válaszod.
Viszont nem tudsz véletlenül egy olyan programot, aminek kb az a lényege amit én az előbb felsoroltam?
(A gnuboxxal sajnos nekem nem megy. Nem tom én vok-e ügyetlen de kb 3 egész napomat szúrtam el vele és nem sikerült vele beállítanom vele a netet.)
Egyik telóról a másikra szerintem nem fog menni.... :roll:
letoltoos
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: letoltoos »

Damir írta:
Huyugu írta:Ja, akkor mindegy. Köszi a gyors válaszod.
Egyik telóról a másikra szerintem nem fog menni.... :roll:
Pedig ugye ez sem volna éppen a világ vége... ugyeh... :confused3:
letoltoos
Újonc
Újonc

Valaki meg tudna erősíteni abban, hogy jelenleg(!) a telenor és a Djuice hálózatán nem lehet a Joikut használni, hogy megossza a mobilnetet WiFi-n? Ha valakinek sikerül, kérem írja meg, hogy melyik verziót használja és konkrétan melyik szolgáltatónál van! Előre is köszönöm!
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

letoltoos írta:Valaki meg tudna erősíteni abban, hogy jelenleg(!) a telenor és a Djuice hálózatán nem lehet a Joikut használni, hogy megossza a mobilnetet WiFi-n? Ha valakinek sikerül, kérem írja meg, hogy melyik verziót használja és konkrétan melyik szolgáltatónál van! Előre is köszönöm!
Jelenleg nem tudom de én régen (asszem még a 3-mas verzióval) használtam pannon nettel.
Nem hinném hogy ezt le tudnák tiltani meg aztán értelme se nagyon lenne...
letoltoos
Újonc
Újonc

MrAngelo írta:
letoltoos írta:Valaki meg tudna erősíteni abban, hogy jelenleg(!) a telenor és a Djuice hálózatán nem lehet a Joikut használni, hogy megossza a mobilnetet WiFi-n? Ha valakinek sikerül, kérem írja meg, hogy melyik verziót használja és konkrétan melyik szolgáltatónál van! Előre is köszönöm!
Jelenleg nem tudom de én régen (asszem még a 3-mas verzióval) használtam pannon nettel.
Nem hinném hogy ezt le tudnák tiltani meg aztán értelme se nagyon lenne...
Köszi a választ, én évekkel ezelőtt használtam Vodafone hálózaton, majd azon egyik napról a másikra felmondta a szolgálatot. Utána olvasván láttam, hogy a Vodafone UK már annak előtte végrehajtott efféle szabotázs akciót a hálózatán, amire egyébként jogi keretei nem voltak, de a dolog partikularitása miatt sejthették és jól sejthették, hogy nem kaphat visszhangot az ügy. Ezt a Joiku-nál kiküszöbölték, egy frissítéssel megoldották, hogy az addig működő ellenlépés hatástalan legyen. Magyarországon viszont, amíg én használtam, addig ez nem következett be, s a Vodafone sem módosított a beállításain, oly módon, hogy az lehetővé tegye a Joikus-programok segítségével történő megosztást.

Az okáról pedig csak a vak nem látja, hogy érdekük, hogy a teetherelés ne kapjon szárnyra, főleg mobilkészülékekről. Amerikában is komoly fejtörést okozott, mígnem jogilag szankcionálták, hogy egy előfizetés, egy készüléken használható. Minthiszen, ezzel potenciális mobilinternet előfizetőktől foszthatják meg magukat. Egy egyetemisták lakta albérletben, ahová a jószerivel idősek más világlátásukból és vélt pénzügyi érdekeikből adódóan nem kötnek be internetet, csak úgy pörögnek az USB-s UMTS-bővítőkártyák, amik a kapui a két évig garantált előfizetéseknek, amik fagyasztják a piaci árakat, s ami nélkül a legtöbben azt hiszik nem bírnák használni az adott szolgáltató hálózatát. Vagy, készpénzben fizettetnének ki a filléres sz*rért 10-15 rongyokat, hogy ne kelljen hűséget aláírniuk az ügyfeleknek. Így pedig elég hatékonyan tudnak egy mederbe tudnak tolni potenciális előfizetőket. Ennyire egyszerű. Vagy a még jobb dolog, a simkártyás wi-fi router, ami egy apró engedmény az előzőhöz képest, de még mindig vonja maga után a garantált, 2 évig fizető ügyfelet. Másfelől a szolgáltató általi tiltás lehetőségét te vetetted fel, ne legyünk előítéletesek, ha már én se voltam az az irányukba!

Ennek ellenére, ha egy mód van rá, megköszönném, ha kipróbálnád, mert nagyon fontos volna a dolog.
Válasz küldése

Vissza: “Hálózat, internet”