Köszi a tippet! Tényleg.....MrAngelo írta:Én még mindig azt mondom, hogy a Yourtube és Smartmovie páros verhetetlen.
Youtube gondok
- sutyi
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Re: Youtube gondok
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Nincs mit.sutyi írta:Köszi a tippet! Tényleg.....MrAngelo írta:Én még mindig azt mondom, hogy a Yourtube és Smartmovie páros verhetetlen.
Az egyetlen bibi ezzel, hogy meg kell várni míg teljesen letölti, cserébe viszont nincs akadás, várakozás videónézés közben és később net nélkül is megnézhetjük.
Az a baj a Yourtube progival, hogy nem állítható be, hogy ne kérjen mindig engedélyt a felhasználói adatok olvasásához/írásához.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: galaxy s
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 15 times
Hali!Kérdésem lenne:Wlanon csatlakozom a youtube-ra kiválasztok egy klipet amit le szeretnék játszani beadja a realplayert,de nem tölti be 0%-on áll.Utána kilépek de kérdezi h mentse-e a klipet nyomok neki egy yes-t elmenti.Utána megnyitom a mentett filet le is játsza,de az már pénzbe kerül nekem mert számolja a (csomag kapcsolat adatoknál)a kbit-eket.Ja és persze miután megnyitom azt a filet akkor nem kérdezi h min szeretnék kapcsolodni a netre (N78)
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Rakd fel a MobiTubia-t, azzal is lehet menteni és ha jól tudom lehet wifi-vel is nézni. De van a youtbe-nak külön program is.hoffer20 írta:Hali!Kérdésem lenne:Wlanon csatlakozom a youtube-ra kiválasztok egy klipet amit le szeretnék játszani beadja a realplayert,de nem tölti be 0%-on áll.Utána kilépek de kérdezi h mentse-e a klipet nyomok neki egy yes-t elmenti.Utána megnyitom a mentett filet le is játsza,de az már pénzbe kerül nekem mert számolja a (csomag kapcsolat adatoknál)a kbit-eket.Ja és persze miután megnyitom azt a filet akkor nem kérdezi h min szeretnék kapcsolodni a netre (N78)
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: galaxy s
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 15 times
Kipróbálom.Thx!potter55 írta:Rakd fel a MobiTubia-t, azzal is lehet menteni és ha jól tudom lehet wifi-vel is nézni. De van a youtbe-nak külön program is.hoffer20 írta:Hali!Kérdésem lenne:Wlanon csatlakozom a youtube-ra kiválasztok egy klipet amit le szeretnék játszani beadja a realplayert,de nem tölti be 0%-on áll.Utána kilépek de kérdezi h mentse-e a klipet nyomok neki egy yes-t elmenti.Utána megnyitom a mentett filet le is játsza,de az már pénzbe kerül nekem mert számolja a (csomag kapcsolat adatoknál)a kbit-eket.Ja és persze miután megnyitom azt a filet akkor nem kérdezi h min szeretnék kapcsolodni a netre (N78)
- funky71
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS 7 edge S6
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 12 times
- Kapcsolat:
Miért nem tudom megnézni a youtubon a feltöltött videót, a my videóim között megtalálom.Hiába keresek rá nem találja meg. Senkinek nem volt ilyen története?
Samsung Galaxy S7 edge