SIP vagy Internettelefonálás
-
- Újonc
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: SIP vagy Internettelefonálás
Szóval, két tippet tudok adni, nekem nem ilyen telóm van. 1, SIP voip settings letölt, telepit. 2, N97 voip enable. ezeket írd be a keresőbe, talán..
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Has thanked: 0
Valaki tudna nekem mondani egy normális VoIP szolgáltatást amin ingyen tudok hívni vezetékest? Vagy ahova könnyen és gyorsan tudok utalni - befizetni? És ha lehet letudná nekem írni hogy mit hova kell írni a beállításokhoz [E71 em van. ]
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52 and 6120c
kipróbáltam a sip/voip funkciót a nokia E51-en, natív ütemmódban, azaz a saját oprenszer alkalmazásával. Régóta használom a FRING-et, nokia 6120c-n. Ezzel összehasonlítva:
- valóban jobb a minőség, de nem GSM minőség, ui. ez is szakadozott, viszont nem késik annyit
- csak UMTS (3G, HSDPA vagy mi a szösz) módban volt hajlandó hívást indítani, GSM módban (GPRS, EDGE) nem - kiírt valami hibát, hogy nem lehet internethívást indítani. ilyen fring-nél nem volt, simán ment GPRS-el is
- nem sikerült alapértelmezetté tenni az internethívást, mindig ki kell választani almenüből
mindent összevetve egy üzleti beszélgetést nem bonyolítanék ezzel, szóval nekem nem váltja ki a GSM-et, sajnos...
Hétfőn még kipróbálom a nokia E52-t, szimpatikusabb: szebb, komolyabb és ami a lényeg, nagy aksija (kb 2x) van, szóval nem merül le olyan gyorsan
- valóban jobb a minőség, de nem GSM minőség, ui. ez is szakadozott, viszont nem késik annyit
- csak UMTS (3G, HSDPA vagy mi a szösz) módban volt hajlandó hívást indítani, GSM módban (GPRS, EDGE) nem - kiírt valami hibát, hogy nem lehet internethívást indítani. ilyen fring-nél nem volt, simán ment GPRS-el is
- nem sikerült alapértelmezetté tenni az internethívást, mindig ki kell választani almenüből
mindent összevetve egy üzleti beszélgetést nem bonyolítanék ezzel, szóval nekem nem váltja ki a GSM-et, sajnos...
Hétfőn még kipróbálom a nokia E52-t, szimpatikusabb: szebb, komolyabb és ami a lényeg, nagy aksija (kb 2x) van, szóval nem merül le olyan gyorsan
- adolfo01
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800
Szia.westeltamas írta:Ha 5800-ba nincsen internettelefon mód, akkor hogy lehetne megoldani az internet telefonálást? (N95 8GB-n van) Nemzetközi hívásokat akarnánk lebonyolítani, és wifin olcsóbb.
Én is hasonló cipőben járok SIP kliens érdekelne nokia 5800 -ra olyan ami ingyenes ,én itthon a neophonex nél regsztráltam de az érdekelne,hogy bármelyik szolgáltatóra lehessen konfigurálni a klienst adott esetben!
Ha találsz valami jó megoldást érdekelne engem is osszuk meg tapasztalatainkat!Bárki aki tud ezügyben segíteni szvesen veszem!Azért én is rajta vagyok az ügyön!
üdv.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Talkonaut vagy a Fring programot próbáltad már?adolfo01 írta:Szia.westeltamas írta:Ha 5800-ba nincsen internettelefon mód, akkor hogy lehetne megoldani az internet telefonálást? (N95 8GB-n van) Nemzetközi hívásokat akarnánk lebonyolítani, és wifin olcsóbb.
Én is hasonló cipőben járok SIP kliens érdekelne nokia 5800 -ra olyan ami ingyenes ,én itthon a neophonex nél regsztráltam de az érdekelne,hogy bármelyik szolgáltatóra lehessen konfigurálni a klienst adott esetben!
Ha találsz valami jó megoldást érdekelne engem is osszuk meg tapasztalatainkat!Bárki aki tud ezügyben segíteni szvesen veszem!Azért én is rajta vagyok az ügyön!
üdv.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- sifre
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8-00
- Been thanked: 1 time
5800-ra fel kell tenni egy nem túlságosan kiherélt C6 fw-t, amiben benne vannak az Ovi szolgáltatások a névjegyzékben (pl. régebbi zoz780 fw. biztos ilyen, az újakat nem tudom). Ebben benne van a gyári Nokia SIP kliens és jól működik.
Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800XM -> Nokia N8-00
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
A leírása szerint van benne.. 98.owesteltamas írta:Ha 5800-ba nincsen internettelefon mód
http://www.voipcheap.com/en/mobilevoip. ... pe=symbianadolfo01 írta:Én is hasonló cipőben járok SIP kliens érdekelne nokia 5800 -ra olyan ami ingyenes
gondolom szolgáltatós..
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E7-00
SIP vagy Internettelefonálás
Légyszi segítsetek!
Olyan VOIP vagy SIP klienst keresek, amin működik a hívószám kijelzés. Én az intervoip-nál regisztráltam. próbáltam a SIP-et beállítani a Nokia E7-emen a leírás alapján, de sikertelenül. Az InterVOIP honlapjáról letöltött Symbian kliens (mobile VOIP) nem hajlandó hívószám kijelzéssel hívni. Ha a sz. gépre letöltött alkalmazást elindítom, ott felajánlja a beállítások között, hogy legyen hívószám kijelzés. Mobiltelefonon meg nincs ilyen. Légszi segítsetek!
Olyan VOIP vagy SIP klienst keresek, amin működik a hívószám kijelzés. Én az intervoip-nál regisztráltam. próbáltam a SIP-et beállítani a Nokia E7-emen a leírás alapján, de sikertelenül. Az InterVOIP honlapjáról letöltött Symbian kliens (mobile VOIP) nem hajlandó hívószám kijelzéssel hívni. Ha a sz. gépre letöltött alkalmazást elindítom, ott felajánlja a beállítások között, hogy legyen hívószám kijelzés. Mobiltelefonon meg nincs ilyen. Légszi segítsetek!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 3 times
mobilevoip:
settings
caller id
na itt lehet beállítani.
Mondjuk nekem aktivált számom van.
settings
caller id
na itt lehet beállítani.
Mondjuk nekem aktivált számom van.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 3 times
Nem tudom volt-e már:
Telefonoddal ellátogatsz a mobilevoip.com webhelyre, vagy géppel, letöltöd, és telepíted.
A szolgáltatók listáját kiválasztod, és a voipyo.com szolgáltatód választod ki. (vagy amelyiknek bejön a percdíja), Regisztrálsz, aktiválsz, feltöltesz, és kész.
Telefonoddal ellátogatsz a mobilevoip.com webhelyre, vagy géppel, letöltöd, és telepíted.
A szolgáltatók listáját kiválasztod, és a voipyo.com szolgáltatód választod ki. (vagy amelyiknek bejön a percdíja), Regisztrálsz, aktiválsz, feltöltesz, és kész.