SKYPE percdíjak

Csak a Symbian hálózatot, internetet kezelő programok témái
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Nem: Férfi
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Re: SKYPE percdíjak

Hozzászólás Szerző: rydair »

mcfrann írta:Telefonról, ha skype partnert hívsz, akkor is ingyenes! Ez biztos, ugyanis hívtam akkor is, amikor nem volt feltöltve az egyenleg. És még ki is van írva, hogy call (free). Ez csak akkor működik persze, ha skype partnert hívunk.

Egyébként a skypenál van omost egy olyan díjcsomag, hogy unlimited subscription.
Befizetsz 6 dollárt, és utána korlátlan mennyiségbn hívhatsz bárkit az országban 1 hónapig. de elő lehet fizetni 3, illetve 12 hónapra is. Ez viszont nagyon korrekt dolog, simán megéri rá befizetni.
Van olyan is hogy bárkit hivhatsz a világban, az picit drágább, de az is megéri.

Vagy én értettem félre valamit, és ez nem azt jelenti?
Nem értetted félre, csak szerintem te az asztali gépeken használatos skype-nek a telefonálási funkciójáról beszélsz :) igen, az valóban így működik.
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
mcfrann
1. szint
1. szint
Készüléktípus: E52
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: mcfrann »

rydair írta:
mcfrann írta:Telefonról, ha skype partnert hívsz, akkor is ingyenes! Ez biztos, ugyanis hívtam akkor is, amikor nem volt feltöltve az egyenleg. És még ki is van írva, hogy call (free). Ez csak akkor működik persze, ha skype partnert hívunk.

Egyébként a skypenál van omost egy olyan díjcsomag, hogy unlimited subscription.
Befizetsz 6 dollárt, és utána korlátlan mennyiségbn hívhatsz bárkit az országban 1 hónapig. de elő lehet fizetni 3, illetve 12 hónapra is. Ez viszont nagyon korrekt dolog, simán megéri rá befizetni.
Van olyan is hogy bárkit hivhatsz a világban, az picit drágább, de az is megéri.

Vagy én értettem félre valamit, és ez nem azt jelenti?
Nem értetted félre, csak szerintem te az asztali gépeken használatos skype-nek a telefonálási funkciójáról beszélsz :) igen, az valóban így működik.

Mobilról is ingyen hívok skype partnert. Nimbuzzt használok (korábban Fringet), egész nap be vagyok jelentkezve, és ha épp olyan embert hívnék, aki skype partnerem is, és még ráadásul pc-n be is van jelentkeze, akkor ezen keresztül hívom, és teljesen ingyen. Mondom, még ki is írja, hogy Chat, vagy Call (free). Ha mobilszámot hívok skype-on keresztül az persze más, azért csengetek....

Ez az unlimited subscription dolog akkor tényleg olyan, hogy befizetem a havidíjat, és 1 hónapig korlátlanul beszélek? (vegyük úgy, hogy pc-ről :) ) Mert akkor befizetek :)
B92B
Újonc
Újonc
Készüléktípus: X6 N93

Hozzászólás Szerző: B92B »

Hali!

Van egy barátnőm, akivel -távolság miatt- kb. napi 1 órát telefonálok. Ennek ára igen borsos, így valamilyen megoldáson gondolkozom már egy jó ideje. Nem, nem fogunk szakítani:) És a 2 éveses hűságnyilatkozatos "ingyentelefonálásos" akcióval sem élnék a pannonnál. Szóval erre jutottam:

Nem vagyok jártas a dologban, de tudtommal lehet skypolni telefonon. Én azt úgy értelmezem(lehet hogy rosszul), hogy ha van 2 db 3g-s Nokia, mind a kettőn van skype, akkor ingyen tudunk telefonálni egymással addig, amíg az adatforgalom engedi.

Ha véletlen igaz amit eddig leírtam, akkor

Első kérdésem:

Van-e olyan skype program, ami java, azaz nem kell hozzá symbianos Nokia?

Második kérdésem:

A t-mobilnál 990 ft.-ért lehet előfizetni 100mb-os netre. Adatban mennyi körülbelül egy perc skype-olás?

Lehet,hogy eléggé félre gondolom a dolgot, ez esetben új utak után nézek.

Köszönöm előre is a választ !
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

B92B írta:Hali!

Van egy barátnőm, akivel -távolság miatt- kb. napi 1 órát telefonálok. Ennek ára igen borsos, így valamilyen megoldáson gondolkozom már egy jó ideje. Nem, nem fogunk szakítani:) És a 2 éveses hűságnyilatkozatos "ingyentelefonálásos" akcióval sem élnék a pannonnál. Szóval erre jutottam:

Nem vagyok jártas a dologban, de tudtommal lehet skypolni telefonon. Én azt úgy értelmezem(lehet hogy rosszul), hogy ha van 2 db 3g-s Nokia, mind a kettőn van skype, akkor ingyen tudunk telefonálni egymással addig, amíg az adatforgalom engedi.

Ha véletlen igaz amit eddig leírtam, akkor

Első kérdésem:

Van-e olyan skype program, ami java, azaz nem kell hozzá symbianos Nokia?

Második kérdésem:

A t-mobilnál 990 ft.-ért lehet előfizetni 100mb-os netre. Adatban mennyi körülbelül egy perc skype-olás?

Lehet,hogy eléggé félre gondolom a dolgot, ez esetben új utak után nézek.

Köszönöm előre is a választ !
Ha T-s vagy, akkor ajánlom figyelmedbe a családbarát kedvezményt, 950ért per SIM kártya beszéltek kártyánként 100 órát. Én is így beszélek a barátnőmmel ;)
B92B
Újonc
Újonc

Igen, köszi, csak az a gond hogy egyikünk sem előfizus :cry2: :(
B92B
Újonc
Újonc

Első kérdésemre a válasz:

Valószínüleg nincs.

Második kérdésemre a válasz:

Egy perc közel 1 mega, igy t-mobilnál 100mb-os nettel rohadtul nem éri meg :-)
markia
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e51

Hozzászólás Szerző: markia »

Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy skypeot használ e valaki proxy szerver mögül, és ha igen akkor melyik progival (nekem ugy tűnik a fring és a skype nem használja a wifi kapcsolatnál beállított proxy adatokat)
spikehun
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia n97mini

Hozzászólás Szerző: spikehun »

Ez félig-meddig offtopic lesz de nem akartam újat nyitni.
Az lenne a kérdésem, hogy leszedtem a skype legújabb verzióját mobilra. Nokia N97 mini-t használok, de nem tudok rájönni, hova kéne tenni a letöltött .sis file-t. Valaki tudna segíteni?
kippancs
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8

Kérdés

Hozzászólás Szerző: kippancs »

Sziasztok

Bénázgatok, bénázgatok. Mobilra van olyan Skype ami videot is átvisz?
Köszi
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: Kérdés

Hozzászólás Szerző: Macika »

kippancs írta:Sziasztok

Bénázgatok, bénázgatok. Mobilra van olyan Skype ami videot is átvisz?
Köszi
Nincs.
A Fring tudta. De a skype elzárta a csapot a fring előtt.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Válasz küldése

Vissza: “Hálózat, internet”