Nem értetted félre, csak szerintem te az asztali gépeken használatos skype-nek a telefonálási funkciójáról beszélsz igen, az valóban így működik.mcfrann írta:Telefonról, ha skype partnert hívsz, akkor is ingyenes! Ez biztos, ugyanis hívtam akkor is, amikor nem volt feltöltve az egyenleg. És még ki is van írva, hogy call (free). Ez csak akkor működik persze, ha skype partnert hívunk.
Egyébként a skypenál van omost egy olyan díjcsomag, hogy unlimited subscription.
Befizetsz 6 dollárt, és utána korlátlan mennyiségbn hívhatsz bárkit az országban 1 hónapig. de elő lehet fizetni 3, illetve 12 hónapra is. Ez viszont nagyon korrekt dolog, simán megéri rá befizetni.
Van olyan is hogy bárkit hivhatsz a világban, az picit drágább, de az is megéri.
Vagy én értettem félre valamit, és ez nem azt jelenti?
SKYPE percdíjak
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Re: SKYPE percdíjak
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
rydair írta:Nem értetted félre, csak szerintem te az asztali gépeken használatos skype-nek a telefonálási funkciójáról beszélsz igen, az valóban így működik.mcfrann írta:Telefonról, ha skype partnert hívsz, akkor is ingyenes! Ez biztos, ugyanis hívtam akkor is, amikor nem volt feltöltve az egyenleg. És még ki is van írva, hogy call (free). Ez csak akkor működik persze, ha skype partnert hívunk.
Egyébként a skypenál van omost egy olyan díjcsomag, hogy unlimited subscription.
Befizetsz 6 dollárt, és utána korlátlan mennyiségbn hívhatsz bárkit az országban 1 hónapig. de elő lehet fizetni 3, illetve 12 hónapra is. Ez viszont nagyon korrekt dolog, simán megéri rá befizetni.
Van olyan is hogy bárkit hivhatsz a világban, az picit drágább, de az is megéri.
Vagy én értettem félre valamit, és ez nem azt jelenti?
Mobilról is ingyen hívok skype partnert. Nimbuzzt használok (korábban Fringet), egész nap be vagyok jelentkezve, és ha épp olyan embert hívnék, aki skype partnerem is, és még ráadásul pc-n be is van jelentkeze, akkor ezen keresztül hívom, és teljesen ingyen. Mondom, még ki is írja, hogy Chat, vagy Call (free). Ha mobilszámot hívok skype-on keresztül az persze más, azért csengetek....
Ez az unlimited subscription dolog akkor tényleg olyan, hogy befizetem a havidíjat, és 1 hónapig korlátlanul beszélek? (vegyük úgy, hogy pc-ről ) Mert akkor befizetek
-
- Újonc
- Készüléktípus: X6 N93
Hali!
Van egy barátnőm, akivel -távolság miatt- kb. napi 1 órát telefonálok. Ennek ára igen borsos, így valamilyen megoldáson gondolkozom már egy jó ideje. Nem, nem fogunk szakítani:) És a 2 éveses hűságnyilatkozatos "ingyentelefonálásos" akcióval sem élnék a pannonnál. Szóval erre jutottam:
Nem vagyok jártas a dologban, de tudtommal lehet skypolni telefonon. Én azt úgy értelmezem(lehet hogy rosszul), hogy ha van 2 db 3g-s Nokia, mind a kettőn van skype, akkor ingyen tudunk telefonálni egymással addig, amíg az adatforgalom engedi.
Ha véletlen igaz amit eddig leírtam, akkor
Első kérdésem:
Van-e olyan skype program, ami java, azaz nem kell hozzá symbianos Nokia?
Második kérdésem:
A t-mobilnál 990 ft.-ért lehet előfizetni 100mb-os netre. Adatban mennyi körülbelül egy perc skype-olás?
Lehet,hogy eléggé félre gondolom a dolgot, ez esetben új utak után nézek.
Köszönöm előre is a választ !
Van egy barátnőm, akivel -távolság miatt- kb. napi 1 órát telefonálok. Ennek ára igen borsos, így valamilyen megoldáson gondolkozom már egy jó ideje. Nem, nem fogunk szakítani:) És a 2 éveses hűságnyilatkozatos "ingyentelefonálásos" akcióval sem élnék a pannonnál. Szóval erre jutottam:
Nem vagyok jártas a dologban, de tudtommal lehet skypolni telefonon. Én azt úgy értelmezem(lehet hogy rosszul), hogy ha van 2 db 3g-s Nokia, mind a kettőn van skype, akkor ingyen tudunk telefonálni egymással addig, amíg az adatforgalom engedi.
Első kérdésem:
Második kérdésem:
A t-mobilnál 990 ft.-ért lehet előfizetni 100mb-os netre. Adatban mennyi körülbelül egy perc skype-olás?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ha T-s vagy, akkor ajánlom figyelmedbe a családbarát kedvezményt, 950ért per SIM kártya beszéltek kártyánként 100 órát. Én is így beszélek a barátnőmmelB92B írta:Hali!
Első kérdésem:
Második kérdésem:
-
- Újonc
- Készüléktípus: X6 N93
Első kérdésemre a válasz:
Valószínüleg nincs.
Második kérdésemre a válasz:
Egy perc közel 1 mega, igy t-mobilnál 100mb-os nettel rohadtul nem éri meg :-)
Valószínüleg nincs.
Második kérdésemre a válasz:
Egy perc közel 1 mega, igy t-mobilnál 100mb-os nettel rohadtul nem éri meg :-)
-
- Újonc
- Készüléktípus: e51
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy skypeot használ e valaki proxy szerver mögül, és ha igen akkor melyik progival (nekem ugy tűnik a fring és a skype nem használja a wifi kapcsolatnál beállított proxy adatokat)
Engem az érdekelne, hogy skypeot használ e valaki proxy szerver mögül, és ha igen akkor melyik progival (nekem ugy tűnik a fring és a skype nem használja a wifi kapcsolatnál beállított proxy adatokat)
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n97mini
Ez félig-meddig offtopic lesz de nem akartam újat nyitni.
Az lenne a kérdésem, hogy leszedtem a skype legújabb verzióját mobilra. Nokia N97 mini-t használok, de nem tudok rájönni, hova kéne tenni a letöltött .sis file-t. Valaki tudna segíteni?
Az lenne a kérdésem, hogy leszedtem a skype legújabb verzióját mobilra. Nokia N97 mini-t használok, de nem tudok rájönni, hova kéne tenni a letöltött .sis file-t. Valaki tudna segíteni?
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Re: Kérdés
Nincs.kippancs írta:Sziasztok
Bénázgatok, bénázgatok. Mobilra van olyan Skype ami videot is átvisz?
Köszi
A Fring tudta. De a skype elzárta a csapot a fring előtt.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill