Ha életbevágóan fontos, akkor fizesd ki a készítők munkáját és működni fog minden hackelgetés nélkül is.bump3r írta:Üdv!
Életbevágóan fontos sajnos sehogy sem tudom működésre bírni a Profimailt, nem csatlakozik a gmailhez és Time Out hibával kidob hiába vagyok netre csatlakozva.
Maga a program feltelepült, mindent a leírás szerint csináltam. E72-n, hackeltem és a Private mappába, a 10000882 mappába beraktam a hosts filet. (mindkettővel kipróbáltam, nem megy. Alapból asszem pont a [10000882] mappa nem volt benne, ezt csinálnom kellett ez talán jelent vmit?)
Az email beállítások is stimmelnek, alap GMAIL-el próbáltam szintén mindent a leírás szerint, mégis csatlakozáskor az update mailnál (wifi és wap egyaránt) Time Out hibaüzenettel kidob nem tudok csatlakozni se!
Mi lehet a baj kérem a fórumozók segítségét köszönettel
szerk.: se gmail, se hotmail, se freemail nem megy, pedig a pop3 beállítások is rendben vannak
Profimail E-mail kliens
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E71
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Profimail E-mail kliens
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Nem: Férfi
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne a progival, hogy tegnap reggelig működött minden, ahogy kell, azóta belépek, meg szeretném nézni, hogy jött e új, de elkezd tölteni, majd hirtelen megakad, és kibob vissza a menübe, és be is zárja önmagát. Azóta nem sikerült működésre bírnom. Letöröltem, majd újra tettem, de nem használt, sőt a amikor eltávolítottam a system mappából a felhasználói beállításokat is, és ugy raktam fel "tisztán", ugy sem. Nem lett semmilyen program felrakva azóta sem, uh nem ez zavarhat be neki.
Tudna vki segíteni? A 3.48as van fent N8-on.
Előre is köszönöm.
Nekem egy olyan problémám lenne a progival, hogy tegnap reggelig működött minden, ahogy kell, azóta belépek, meg szeretném nézni, hogy jött e új, de elkezd tölteni, majd hirtelen megakad, és kibob vissza a menübe, és be is zárja önmagát. Azóta nem sikerült működésre bírnom. Letöröltem, majd újra tettem, de nem használt, sőt a amikor eltávolítottam a system mappából a felhasználói beállításokat is, és ugy raktam fel "tisztán", ugy sem. Nem lett semmilyen program felrakva azóta sem, uh nem ez zavarhat be neki.
Tudna vki segíteni? A 3.48as van fent N8-on.
Előre is köszönöm.
- Nrg
- Újonc
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Mini Pro
- Has thanked: 1 time
Látom elég halott a topic. Nincs működő profimail s60v5-re? Próbáltam párat,de nem működik egyik sem. Persze megvenni a mai világban nem egyszerű,korábban néztem,7 ezer ft 

- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Az elég durva, még az N97-emhez vettem meg 2009-ben, akkor még alig a fele volt csak...Nrg írta:Látom elég halott a topic. Nincs működő profimail s60v5-re? Próbáltam párat,de nem működik egyik sem. Persze megvenni a mai világban nem egyszerű,korábban néztem,7 ezer ft
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- symbian7610
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 39 times
......igen de azóta a forint,hányszor volt már mély repülésben.Macika írta:Az elég durva, még az N97-emhez vettem meg 2009-ben, akkor még alig a fele volt csak...Nrg írta:Látom elég halott a topic. Nincs működő profimail s60v5-re? Próbáltam párat,de nem működik egyik sem. Persze megvenni a mai világban nem egyszerű,korábban néztem,7 ezer ft

Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
- Nrg
- Újonc
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Mini Pro
- Has thanked: 1 time
Akkor kész,kifújt? Nincs működő profimail v5-re? Meg egyáltalán..? Persze a fizetős dolgon kívül
Nem rossz a gyári beépített nokia mail sem,csak sajnálom hogy 250 mailtől többet nem tud letölteni,nekem meg bőven több van 

- maggi_1886
- 4. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade Nokia N82
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
Nincs.csak v3-ra van...Nrg írta:Akkor kész,kifújt? Nincs működő profimail v5-re? Meg egyáltalán..? Persze a fizetős dolgon kívülNem rossz a gyári beépített nokia mail sem,csak sajnálom hogy 250 mailtől többet nem tud letölteni,nekem meg bőven több van
Samsung Galalxy SII vk.6.4 final
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
Nokia N82 Black 2Gb Micro Sd
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Mindegyik újabb verzió kompatibilis S60v3-mal. Lásd ezen az oldalon oldalt: http://www.lonelycatgames.com/?app=profimail
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia e51
ha jól gondolom már nem működik ugye? 
legalábbis nekem nem....ha tudsz valamit amitől igen kérlek segits....
előre is köszönöm

legalábbis nekem nem....ha tudsz valamit amitől igen kérlek segits....
előre is köszönöm