Opera Mobile & Opera Mini
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Nem: Férfi
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Re: Opera Mobile 10
Nem tudja valaki, hogyan kellene beállítani a legújabbik Opera Minit (sis) úgy, hogy a wifi-t használva is lehessen netezni?
Régebbinél át kellett állítani a haladó beállításoknál a SOCKET-et HTML-re és működött, de ennél már nincs ilyen beállítás. Csak a mobilneten hajlandó betölteni az oldalakat...
Régebbinél át kellett állítani a haladó beállításoknál a SOCKET-et HTML-re és működött, de ennél már nincs ilyen beállítás. Csak a mobilneten hajlandó betölteni az oldalakat...
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Nekem sosem kellett semmit állítani, mindig wifivel netezek. Az is igaz, hogy én mindig kitörlöm a szolgáltatói hozzáférési pontokat.farkas-laci írta:Nem tudja valaki, hogyan kellene beállítani a legújabbik Opera Minit (sis) úgy, hogy a wifi-t használva is lehessen netezni?

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy note+Nokia N97
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 3 times
Sziasztok!
Nagyon zavar engem, hogy az opera mobile, és mostmár a mini next is, amikor elindítom, automatikusan betölti nekem azokat a lapokat, amiket a legutóbbi használatkor kilépés előtt nem zártam be. Nem tudja valaki, hogyan lehet ezt a funkciót kikapcsolni? Szeretném, ha indítás után nem akarna nekem mindig rögtön betölteni oldalakat és a netre kapcsolódni, főleg ha csak azért indítottam el az operát, hogy a mentett oldalakat olvassam. Köszi a válszt!
Nagyon zavar engem, hogy az opera mobile, és mostmár a mini next is, amikor elindítom, automatikusan betölti nekem azokat a lapokat, amiket a legutóbbi használatkor kilépés előtt nem zártam be. Nem tudja valaki, hogyan lehet ezt a funkciót kikapcsolni? Szeretném, ha indítás után nem akarna nekem mindig rögtön betölteni oldalakat és a netre kapcsolódni, főleg ha csak azért indítottam el az operát, hogy a mentett oldalakat olvassam. Köszi a válszt!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 6 times
Sziaxeex írta:Sziasztok!
Én jelenleg a mini next-t használom. Nekem is feldobja a be nem zárt oldalakat, de nem létesít kapcsolatot. Valóban kicsit zavaró, de anyagi vonzata nincs (mobilnet). Viszont látszik, hogy még béta fázisban van, mert néha nagyon belassul a görgetés. Olyan érzés mintha még töltené az oldalt.
Üdv Cs
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Nekem nem megy a beta mini. Jelszó beíráskor, szinkronizáláskor és máskor is kilép. Nem tudom mi lehet az oka de használhatatlan, sajnos maradnom kell a 6-osnál.
A mobile-nál nem találkoztam ezzel a hibával.
Egyébként mi még az újdonság az új miniben? Nem a changelogra gondolok hanem hogy gyakorlatban van-e jelentős újdonság.
Egyébként mi még az újdonság az új miniben? Nem a changelogra gondolok hanem hogy gyakorlatban van-e jelentős újdonság.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 6 times
SziaMrAngelo írta:Nekem nem megy a beta mini. Jelszó beíráskor, szinkronizáláskor és máskor is kilép. Nem tudom mi lehet az oka de használhatatlan, sajnos maradnom kell a 6-osnál.
Ami nagyon pozitív változás az a végtelen számú hivatkozás lehetősége. Remélem érthető amit írok. Szóval arra a kilenc csempére gondolok ami minden operában van. Nahát abból most annyit csinálsz amennyit akarsz. Talán mintha még gyorsabb is lenne valamivel.
Üdv Cs
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung galaxy note+Nokia N97
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 3 times
Köszönöm szépen a választ. Ez a funkció viszont jelen van a 11-es és a 12-es opera mobile-ban is. Ezért gondoltam, hogy esetleg valahogy ki lehet kapcsolni!CsCsabesz írta:Sziaxeex írta:Sziasztok!
Én jelenleg a mini next-t használom. Nekem is feldobja a be nem zárt oldalakat, de nem létesít kapcsolatot. Valóban kicsit zavaró, de anyagi vonzata nincs (mobilnet). Viszont látszik, hogy még béta fázisban van, mert néha nagyon belassul a görgetés. Olyan érzés mintha még töltené az oldalt.
Üdv Cs
További szép napot kívánok!
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Köszi, a gyorshívó változást észrevettem, meg az új Mobile-ban is így van.CsCsabesz írta: Szia
Ami nagyon pozitív változás az a végtelen számú hivatkozás lehetősége. Remélem érthető amit írok. Szóval arra a kilenc csempére gondolok ami minden operában van. Nahát abból most annyit csinálsz amennyit akarsz. Talán mintha még gyorsabb is lenne valamivel.
Üdv Cs
A "talán gyorsabb" nem meggyőző, azt régóta írják de én az 5-ös verzió óta nemigen tapasztaltam változást. Így viszont annyira nem bosszant a dolog. Persze azért picit igen...

- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Re: Opera Mobile & Opera Mini
Szerintem egész jó! Igaz azokat az ajánlott oldalakat letörölném,vagy eltüntetném szívesen,de nem találtam ilyen lehetőséget
benne!
Viszont hiába állítom be alapértelmezettnek a mobile-t,akkor is azt a fránya gyárival tölt be egyebeket! Le szabad törölni a gyári böngészőt? a és miként?
benne!
Viszont hiába állítom be alapértelmezettnek a mobile-t,akkor is azt a fránya gyárival tölt be egyebeket! Le szabad törölni a gyári böngészőt? a és miként?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Opera Mobile & Opera Mini
Nem lehet letörölni a gyárit.apaszka írta:Szerintem egész jó! Igaz azokat az ajánlott oldalakat letörölném,vagy eltüntetném szívesen,de nem találtam ilyen lehetőséget
benne!
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.