Opera Mobile & Opera Mini

Csak a Symbian hálózatot, internetet kezelő programok témái
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Nem: Férfi
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Re: Opera Mobile 10

Hozzászólás Szerző: apaszka »

Fnzoley írta:Hi! Mielött még vita lenne melyik a jobb mobilböngésző, leírom mi a problémám. Hircsatornákat használok opera mini 4.2-ön, 5.1-re nem jöttek át az elmentettek. Opera mobile-ban nincs feed. Letöltésekhez Ucbrowsert használok, vagy esti böngészéshez (éjszakai téma). A t-emailemhez a Bolt böngészőre van szükségem. Míg elérhető volt a Skyfire, addig azt használtam, ha a hírekhez csatolt videokat akartam megnézni. Nem youtube video!!! Gyári böngészőt használok, ha az Időképen megakarom tekinteni az aktuális időjárást radarképen.(Ha már nincs skyfire!) Alapban híreket olvasni, böngészni az Opera mobile-t használom. Összegezve: Szeretném, ha az Opera mobile mindezt egyben megadná és nem kellene ennyi böngészőt külön használni.
Ha valaki tudna egy összetett böngészőt s60v3-ra, s60v5-re, ami megoldaná a gondomat nagyon megköszönném!
Nem akarok elpártólni a symbiantól, hogy legyen egy normális böngészőm!
Itt a kutya elásva!
:no:
apaszka
3. szint
3. szint
Kapcsolat:

Most felraktam a végleges Opera 10,1 et! Mobilnetre nem valami jó szerintem,mert nagyon nyeli a forgalmat! Képbetöltés nélkül faxa,és jó is ,de nekem az 5.1 natív Opera Mini ,jobban bejön!
gatto_
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: gatto_ »

Én is felraktam tegnap, de 5800-án alap 51-es firm, SPB shell-el a háttérben szinte használhatatlan. Minden oldal nyitásnál kiírja, hogy elfogyott a memória. Aztán néhány ilyen alkalom után faszán ki is dob a programból. A minivel ilyenek nincsenek, csak az a bajom vele, hogy kicsit csúnyábban tördeli az oldalakat, és pont azt a betűméretet amit a mobilban szeretek nem lehet beállítani. Vagy túl kicsik, vagy túl nagyok. A natív minit nem próbáltam még, mert úgy tudom hogy csak angol nyelvű van belőle. Az jobb mint a sima?
MR007
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView + N8
Has thanked: 8 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: MR007 »

Nekem ez nagyon tetszik. Csak az a fránya multi touch benne lenne. :D
apaszka
3. szint
3. szint
Kapcsolat:

Most az újat erőltetem itt a melóba a telóról. Azért nem rosz ez! Teljes értékü böngésző,amit ddig nem láttam még! Jó lesz ez nekem !A forgalmam meg csak pörögjön!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

gatto_ írta:Én is felraktam tegnap, de 5800-án alap 51-es firm, SPB shell-el a háttérben szinte használhatatlan. Minden oldal nyitásnál kiírja, hogy elfogyott a memória. Aztán néhány ilyen alkalom után faszán ki is dob a programból. A minivel ilyenek nincsenek, csak az a bajom vele, hogy kicsit csúnyábban tördeli az oldalakat, és pont azt a betűméretet amit a mobilban szeretek nem lehet beállítani. Vagy túl kicsik, vagy túl nagyok. A natív minit nem próbáltam még, mert úgy tudom hogy csak angol nyelvű van belőle. Az jobb mint a sima?
Sokkal, én csak azt használom. Kevés adatot generál, gyors, és nem zabálja a RAM-ot. ;)
apaszka
3. szint
3. szint
Kapcsolat:

A natív tényleg jobb mint a sima java-s ,de viszont a 10.1 mindent megjelenít a honlapon! Ez tetszik benne nagyon,mert mobilra még nem láttam ilyent! Viszont cserébe frankón szaladnak a bitek ! Nekem nem lépett ki még egyszer sem,pedig 8 órán át teszteltem! 5230 asom van,és univers rom!
Nokia 5230 v3.80 universal rom by MG !
apaszka
3. szint
3. szint
Kapcsolat:

MR007 írta:Nekem ez nagyon tetszik. Csak az a fránya multi touch benne lenne. :D
Nem mondaszzz rosszat! :whaaa:
badalo86
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia c7 lumia 610
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: badalo86 »

hello! Tudna valaki olyan bongeszot ajanlani amivel data, rapidshare-es oldalakrol lehetne letolteni pl 3gp filmeket! Opera minivel nincs allando kapcsolat, h az ingyenes letoltes elinduljon. Opera mobillal 10 mb nal nagyobb fajlt nem tudok letolteni. Elore is koszi.
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

badalo86 írta:hello! Tudna valaki olyan bongeszot ajanlani amivel data, rapidshare-es oldalakrol lehetne letolteni pl 3gp filmeket! Opera minivel nincs allando kapcsolat, h az ingyenes letoltes elinduljon. Opera mobillal 10 mb nal nagyobb fajlt nem tudok letolteni. Elore is koszi.
Érdekes. Pont tegnap töltöttem le egy 30MB-os fajlt rapidról Opera 10-zel.
Esetleg próbálj egy régebbi opera mobile-t. (letöltések között találsz)
Válasz küldése

Vissza: “Hálózat, internet”