Nem hiszem, hogy van benne cookie meg cache, mivel ez netkapcsolatot oszt meg, nem böngész, vagy hasonlókHuxley írta:Hali! Hol tudom a joiku spot ceach jeit és cookie jait törölni?

Nem hiszem, hogy van benne cookie meg cache, mivel ez netkapcsolatot oszt meg, nem böngész, vagy hasonlókHuxley írta:Hali! Hol tudom a joiku spot ceach jeit és cookie jait törölni?
Többnyire... sehogy. Amíg megy addig kell neki a memória.Huxley írta:De a ramjaimat zabálja. Akkor hogy tudom használat közben felszabadítani a ramot?
Mi mi? A Joikuspot? Arra jó, hogy ha van internet előfizetésed a telefonon akkor a telefon veszi át a router szerepét és Wlanon szórja a netet.marci_barcafan írta:vki leírhatná hogy ez mi is végülis?:D
Szia, igen van megoldás én is véletlenül jöttem rá. A kliens gépen kézzel állítsd be az IP címet, (192.168.2.1) és használd a google DNS-t.(8.8.8.8) Így működnie kell.edk írta:Szervusztok,
E51-re telepítettem a JoikuSpot 2.50 verzióját. Kitűnően működik másik Symbian és XP klienssel, de két windows mobile kliensnél sem megy rendesen. Felcsatlakoznak, de nem kapnak IP-t (bár a Joiku azt írja ki, adott nekik).
Van erre valamilyen megoldás?