Profimail E-mail kliens
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: Profimail E-mail kliens
Na megint gondom van vele. Wifin működik rendesen, de a pannon WAP-pal az esetek 90%-ában nem csatlakozik, time out hibaüzenetet ír ki. Ha mégis csatlakozik, nem bontja a kapcsolatot, pedig be van állítva 1 percre a bontás. Valakinek ötlete?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Been thanked: 86 times
Talán a WAP-ot nem szereti. Csatlakozz pannon interneten.laci64 írta:Na megint gondom van vele. Wifin működik rendesen, de a pannon WAP-pal az esetek 90%-ában nem csatlakozik, time out hibaüzenetet ír ki. Ha mégis csatlakozik, nem bontja a kapcsolatot, pedig be van állítva 1 percre a bontás. Valakinek ötlete?
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Been thanked: 808 times
Ugyan az. Már próbáltam.MrAngelo írta:Talán a WAP-ot nem szereti. Csatlakozz pannon interneten.laci64 írta:Na megint gondom van vele. Wifin működik rendesen, de a pannon WAP-pal az esetek 90%-ában nem csatlakozik, time out hibaüzenetet ír ki. Ha mégis csatlakozik, nem bontja a kapcsolatot, pedig be van állítva 1 percre a bontás. Valakinek ötlete?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- 1. szint
- Készüléktípus: N97 mini
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
tegnap lejárt a demó verzióm.
annyira megszoktam és hazsnos, hogy végül megvettem.
csak van értelme ezeknek a trial dolgoknak.
A kapcsolat bontása alatt ti mit értetek? pl gprs alapú adatforgalomnál, ha nem jön leveled, akkor IMAP esetén is 1 perc után (ez van beállítva, és ki van szedve a kapcsolat megtartása) eltűnik a kis 3,5g jel? vagyis bont mindennemű kapcsolatot?
mert nálam nem tűnik el ez az ikon, ergo nem bont semmit. adatforgalom ugyan nincsen, mert IMAP miatt csak akkor van, ha jön mail. vagy rosszul gondolom ezt az egészet?
annyira megszoktam és hazsnos, hogy végül megvettem.
csak van értelme ezeknek a trial dolgoknak.

A kapcsolat bontása alatt ti mit értetek? pl gprs alapú adatforgalomnál, ha nem jön leveled, akkor IMAP esetén is 1 perc után (ez van beállítva, és ki van szedve a kapcsolat megtartása) eltűnik a kis 3,5g jel? vagyis bont mindennemű kapcsolatot?
mert nálam nem tűnik el ez az ikon, ergo nem bont semmit. adatforgalom ugyan nincsen, mert IMAP miatt csak akkor van, ha jön mail. vagy rosszul gondolom ezt az egészet?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E71
Jól gondolod, ha az imap IDLE aktív, akkor nem bontja a kapcsolatot, de nincs is adatforgalom, amíg a szerver meg nem pinget, hogy beesett egy új levél. Illetve mivel általában az imap szerverek 30 perc után bontanak, a profimail azt hiszem 25 percenként mégiscsak forgalmaz valamennyit, hogy ezt elkerülje (idle ping time). De mivel a gprs/3g csomagkapcsolt, így nem foglalt a vonal, nincs adatforgalom, nincs semmi, csak fenntartja az ip címet és a lehetőséget az adatátvitelre. Még az akksit sem eszi jobban mintha nem lenne ott az odavissza nyíl (megnéztem nokia energy profilerrel).
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N97 mini
köszi a választ!simcax írta:Jól gondolod, ha az imap IDLE aktív, akkor nem bontja a kapcsolatot, de nincs is adatforgalom, amíg a szerver meg nem pinget, hogy beesett egy új levél. Illetve mivel általában az imap szerverek 30 perc után bontanak, a profimail azt hiszem 25 percenként mégiscsak forgalmaz valamennyit, hogy ezt elkerülje (idle ping time). De mivel a gprs/3g csomagkapcsolt, így nem foglalt a vonal, nincs adatforgalom, nincs semmi, csak fenntartja az ip címet és a lehetőséget az adatátvitelre. Még az akksit sem eszi jobban mintha nem lenne ott az odavissza nyíl (megnéztem nokia energy profilerrel).

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia
Szerintetek ez a 2host file-os profimail mennyire biztonságos? Gondolok itt magán levél stb szempontjából host file-okban van 2IP cím...
- botond
- Adminisztrátor
- Készüléktípus: Huawei P20 Pro
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 58 times
- Kapcsolat:
Biztonságos, nem kell izgulni.Person írta:Szerintetek ez a 2host file-os profimail mennyire biztonságos? Gondolok itt magán levél stb szempontjából host file-okban van 2IP cím...