Köszönöm szépen, de tartok tőle nem férek hozzá az oldalhoz.gaboca777 írta:Tivi voip a neve a proginak,itt van a letöltéseknél.panderson írta:gaboca, ez a link nem jó, nem vezet semmilyen programhoz, mi a neve?
Zotya67, én is átolvastam a haszn.útmutatót és személy szerint nemtom minek beállítani ilyaenkor az SIP-t... a telefonkönyvben valsz azért van még mert a Symbian-ban alapból benne van és gondolom az outlook is tudja és hogy lehessen szinkronizálni. Én írnék nekik hogy akkor mire szolgál az SIP beállítás ha nem lehet erre használni...
SIP vagy Internettelefonálás
-
- 1. szint
- Készüléktípus: i8510
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: SIP vagy Internettelefonálás
- panderson
- 1. szint
- Készüléktípus: E65
En ilyet nem latok, a kereses nem hoz egy talalatot sem...
gaboca777 írta: Tivi voip a neve a proginak,itt van a letöltéseknél.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: i8510
Szerintem a régi fórumban, de nem sok minden derül ki róla az ukrán honlapján, egy viszont biztos, fizetős.panderson írta:En ilyet nem latok, a kereses nem hoz egy talalatot sem...
gaboca777 írta: Tivi voip a neve a proginak,itt van a letöltéseknél.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800
Sziasztok!
Vak vagyok, vagy az 5800-am gyárilag tényleg nem tartalmaz Internettelefon programot?
Ha valóban nem, akkor mit használjak rajta?
Vak vagyok, vagy az 5800-am gyárilag tényleg nem tartalmaz Internettelefon programot?
- kissdani
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S2 + N82 + Nexus 5
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 9 times
szerintem kéne benne lennie de ha nincs akkor próbáldd meg a Fring-et vagy a Nimbuzz-tsaaajt írta:Sziasztok!

Nokia N82 Black |v35.0.002|
Samsung Galaxy S2 | XXLPS | Resurrection-remix_ics_V2.6.1_AOKP-B40-4.0.4| Siyah v3.4.1 |
Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5
Samsung Galaxy S2 | XXLPS | Resurrection-remix_ics_V2.6.1_AOKP-B40-4.0.4| Siyah v3.4.1 |
Samsung Galaxy TAB 8.9
Nexus 7 Gen II. 2013
Nexus 5
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800
Nem látom sehol s a mellé adott füzet sem írja.kissdani írta:szerintem kéne benne lennie de ha nincs akkor próbáldd meg a Fring-et vagy a Nimbuzz-tsaaajt írta:Sziasztok!
A Nimbuzz-t felraktam, de a SIP része alatt nemtudok rálépni a jelszó beállító mezőre.

Amógy a telóban alapban van olyan, hogy Beállítások->Kapcsolatok->Admin s ezen belül SIP beállítások. Itt fel is vittem egy profilt, de tovább nem jutottam ezen a csapáson: a profilom "nem regisztrált" és azt se tudom, hogy regelni hol/hogy kéne...
Kieg: a Fring meg csak keresi-és-keresi-és-keresi a new version-t de nem találja, úgyhogy végtelen ciklusban marad...
- baddmann
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 4 times
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni, mert elég tanácstalan vagyok... Még régebben regisztráltam a Voipcheap-hez, működött is rendesen minden, aztán formatáltam a telót és azóta (ugyanolyan beállítások mellett) csak a Fring-ről tudok internethívást kezdeni. Ha a beépített progival próbálkozom, először azt írja ki, hogy nem vagyok regisztrálva szolgáltatóhoz, és megkérdezi, hogy regisztrálok e. Természetesen az igenre kattintok, a beregisztrál, elindul a hívás, de nem csöng ki.... A hívás befejezése után, ha megnézem az internettelefon beállításait, azt írja, hogy regisztrálva van a a voipchep-re. Ha megszakítom a kapcsolatot, újra be kell regelnem, de továbbra sem csöng ki. Fring-el teljesen jól működik, de sajna a hangminőség tényleg nem az igazi, ráadásul körülményesebb is..
Esetleg a routeren kell valamit beállítanom? Vagy a telon felejtettem el valamit?
N95 8gb telóról van szó, 20-as szofttal.
Köszi a segítséget!
Remélem tudtok segíteni, mert elég tanácstalan vagyok... Még régebben regisztráltam a Voipcheap-hez, működött is rendesen minden, aztán formatáltam a telót és azóta (ugyanolyan beállítások mellett) csak a Fring-ről tudok internethívást kezdeni. Ha a beépített progival próbálkozom, először azt írja ki, hogy nem vagyok regisztrálva szolgáltatóhoz, és megkérdezi, hogy regisztrálok e. Természetesen az igenre kattintok, a beregisztrál, elindul a hívás, de nem csöng ki.... A hívás befejezése után, ha megnézem az internettelefon beállításait, azt írja, hogy regisztrálva van a a voipchep-re. Ha megszakítom a kapcsolatot, újra be kell regelnem, de továbbra sem csöng ki. Fring-el teljesen jól működik, de sajna a hangminőség tényleg nem az igazi, ráadásul körülményesebb is..
Esetleg a routeren kell valamit beállítanom? Vagy a telon felejtettem el valamit?
N95 8gb telóról van szó, 20-as szofttal.
Köszi a segítséget!
-
- Újonc
Én csak egyet nem értek a SIP-el kapcsolatban. Ha lehet kezdeményezni mobilra és vonalasra hívásokat rajta keresztül, miért nem lehet ingyenesen VOIP-on keresztül másik telefont megszólítani? És itt nem skype, stb. VOIP-ra gondolok, hanem a Nokia gyári kliensére és magára a SIP protokollra. Vagy csak én nem értek hozzá?
Az iSkoot nekem azért tetszik, mert az mintha natív telefonszerű hívásokat indítana skype-on keresztül, de sajnos stabilitásban nem 100-as. A gyári SIP-el neten keresztül ha jól látom, nem lehet fogadni hívásokat, ill. ha a protokoll engedi, akkor miért nem lehet ilyen ingyenes szolgáltatásokat létrehozni, amolyan skype módra.
Oktassatok ki legyetek szívesek, ha tudtok.
Az iSkoot nekem azért tetszik, mert az mintha natív telefonszerű hívásokat indítana skype-on keresztül, de sajnos stabilitásban nem 100-as. A gyári SIP-el neten keresztül ha jól látom, nem lehet fogadni hívásokat, ill. ha a protokoll engedi, akkor miért nem lehet ilyen ingyenes szolgáltatásokat létrehozni, amolyan skype módra.
Oktassatok ki legyetek szívesek, ha tudtok.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95
Sziasztok!
Elég új vagyok ebben a témában úgyhogy légyszi nézzétek el lámaságomat.
Tehát ahogy látom vannak különböző szolgáltatók, van köztük olyan amit érdemes használni és ingyenes?
Nekem van egy 5gigás net csomagom úgyhogy az adatforgalom nem téma.
Előre is köszi.
Elég új vagyok ebben a témában úgyhogy légyszi nézzétek el lámaságomat.

Tehát ahogy látom vannak különböző szolgáltatók, van köztük olyan amit érdemes használni és ingyenes?
Előre is köszi.
- gaboca777
- 2. szint
- Készüléktípus: SG S4
- Nem: Férfi
Hello!Az első hozzászólásban le van írva minden,de nekem nem működött,nem tudom miért.Én azóta a fring progival használtam egy párszor az internet hívásokat,de végül átálltam a nimbuzz-ra.Töltsd le mondjuk a voipstunt nevű progit az oldalukról és telepítsd a gépre.Regelj és máris van egy belépőd.Ezzel tudsz a telón (nimbuzz) internettelefonálni.Sok sikert!baca88 írta:Sziasztok!
Elég új vagyok ebben a témában úgyhogy légyszi nézzétek el lámaságomat.![]()
Előre is köszi.

PDA:I9505XXUEMKF
CSC:I9505TMHEMJ6
CSC:I9505TMHEMJ6