A hivatalos oldal szerint nem.alland írta:Üdv,
1.52-esnél újabb már létezik?
X-plore
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: X-plore
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- Kolondrum
- 2. szint
- Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 8 times
1.52-be okkal nem tudok belépni a privát mappába? Másik telómon még törölhetnék is, de azon 1.4X van. Ma koppantam vele!
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
- potter55
- Moderátor
Hackelt telefon? Ha igen be van kapcsolva? Az X-Plore-ban be van állítva, hogy mutassa azt is?Kolondrum írta:1.52-be okkal nem tudok belépni a privát mappába? Másik telómon még törölhetnék is, de azon 1.4X van. Ma koppantam vele!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
- Kolondrum
- 2. szint
- Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
- Has thanked: 3 times
Na ez az mert két szoftveresen tök egyforma E90-ről van szó. Mindkettőn a Hellox 2.03 van, DE az egyiken van rom patchet menüm a másikban nincsen. Pedig tök egyforma módon lett elkészítve a hellox. Egyiknek 217Kb-os a helox a máiknak 218kb. Nem értem miért. Hekkelve van mindkettő mert nem akad fent semmin.potter55 írta:Hackelt telefon? Ha igen be van kapcsolva? Az X-Plore-ban be van állítva, hogy mutassa azt is?Kolondrum írta:1.52-be okkal nem tudok belépni a privát mappába? Másik telómon még törölhetnék is, de azon 1.4X van. Ma koppantam vele!
Amúgy be van állítva X-plore-ben, de a memkarin szürke a mappa, a C:-n meg látszólag tök üres.
A 2 éve hekkelt telón van a kisebb, de rom patcheres dolog a pár hete hekkeltből már kimaradt. Én annó eltettem a 2.03-as szignózott verziót azóta azt használom.
Sőt mondok jobbat! Az újonnan hekkelten nem kell futtatni csak feltenni a programot mert ha én elindítom azzal jön, hogy újra akarom hekkelni vagy unhack? A régi kivitelnél futtatnom kellett és a rom patcherben az apen4all-t is matatni kellett.
Van tipped miért van ez?
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
- potter55
- Moderátor
Akkor a második E90-n is futtattad a HelloOX-et? Lefutott végig, mert akkor kell lennie ROMPatcher-nek. Akkor nyomj neki egy újra akarom hackelni és akkor talán felrakja a ROMPatcher-t.Kolondrum írta:Na ez az mert két szoftveresen tök egyforma E90-ről van szó. Mindkettőn a Hellox 2.03 van, DE az egyiken van rom patchet menüm a másikban nincsen. Pedig tök egyforma módon lett elkészítve a hellox. Egyiknek 217Kb-os a helox a máiknak 218kb. Nem értem miért. Hekkelve van mindkettő mert nem akad fent semmin.
Amúgy be van állítva X-plore-ben, de a memkarin szürke a mappa, a C:-n meg látszólag tök üres.
A 2 éve hekkelt telón van a kisebb, de rom patcheres dolog a pár hete hekkeltből már kimaradt. Én annó eltettem a 2.03-as szignózott verziót azóta azt használom.
Sőt mondok jobbat! Az újonnan hekkelten nem kell futtatni csak feltenni a programot mert ha én elindítom azzal jön, hogy újra akarom hekkelni vagy unhack? A régi kivitelnél futtatnom kellett és a rom patcherben az apen4all-t is matatni kellett.
Van tipped miért van ez?
Ha van kérdésed akkor itt tegyed fel, mert ez a téma itt már OFF.
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
- potter55
- Moderátor
Nekem megy. Kijelöl, másol, beilleszt.apaszka írta:Csak nekem nem megy a fájl másolása meghajtók közt? A filebrowser sima ügy,de ez????
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Aha,csak ha pl egy almappába akarok,Sis/aps/..... már nem megy,mert egyből a főmappába rakja! Munkatársam is kínlódott vele tegnap az N8 án!potter55 írta:Nekem megy. Kijelöl, másol, beilleszt.apaszka írta:Csak nekem nem megy a fájl másolása meghajtók közt? A filebrowser sima ügy,de ez????
Vagy a verziónk nem jó????
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
A sys, system, resource és private mappába csak hackelt telón lehet. Ez nem az x-plore hibája.apaszka írta:Aha,csak ha pl egy almappába akarok,Sis/aps/..... már nem megy,mert egyből a főmappába rakja! Munkatársam is kínlódott vele tegnap az N8 án!potter55 írta:Nekem megy. Kijelöl, másol, beilleszt.apaszka írta:Csak nekem nem megy a fájl másolása meghajtók közt? A filebrowser sima ügy,de ez????
- qkac111
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS2-XXLQ6-XWLPG
- Has thanked: 15 times
Ha pedig hackelt a telcsid, a mappa előtt lévő + jelet érintsd meg az nyitja a mappát!apaszka írta:Aha,csak ha pl egy almappába akarok,Sis/aps/..... már nem megy,mert egyből a főmappába rakja! Munkatársam is kínlódott vele tegnap az N8 án!
6610 -> 6600 -> 7610 -> 6680 -> N80 -> N95 -> N95-8GB -> N8
SGS2 / --VK--XWLPG-V5.1.3-Jkay-Segal mod3_Siyah 4.0.1+_LQ6 Modem_JkayDS14.1
SGS2 / --VK--XWLPG-V5.1.3-Jkay-Segal mod3_Siyah 4.0.1+_LQ6 Modem_JkayDS14.1