X-plore
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy Ace
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: X-plore
Hát a pofám leszakad! Helyezgettem a beérkezetteket a kártyára, erre gondol egyet a nagyságos asszony és kilép. Na jó mondom akkor go back. Csakhogy nem megy vissza! Már vagy 3szor újratelepítettem, nem jó! Valaki ötlet? Y-Browserrel próbálom kitörölni a maradékait, de ez egy kaki...
EDIT: egy régebbi, majd jelenlegi verzió egymás utáni feltelepítésével megoldódott a probléma.
EDIT: egy régebbi, majd jelenlegi verzió egymás utáni feltelepítésével megoldódott a probléma.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N95 8GB
- Has thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Nekem is ugyanez a probléma, a 1.30-as X-plore még bugos, egyet gondol és nem indul el többet csak a régi visszatelepítésével, majd megint a 1.30-as feltelepítésével.AlMaster555 írta:Hát a pofám leszakad! Helyezgettem a beérkezetteket a kártyára, erre gondol egyet a nagyságos asszony és kilép. Na jó mondom akkor go back. Csakhogy nem megy vissza! Már vagy 3szor újratelepítettem, nem jó! Valaki ötlet? Y-Browserrel próbálom kitörölni a maradékait, de ez egy kaki...
Elég idegesítő nincs múködö 1.30-as verza?
• Mercedes Benz W202 C250 T TD
• Nokia N900 + Nokia N95 8GB v20.0.016 - A kegyetlen...
• Nokia.Ovi.Maps - aGPS
• Linksys WRT54GL
• 2 darab Logitech X-230 2.1
http://s60web.extra.hu
• Nokia.Ovi.Maps - aGPS
• Linksys WRT54GL
- funky71
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS 7 edge S6
- Nem: Férfi
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 12 times
- Kapcsolat:
Hogy tudok egyik mappából a másikba másolni evvel a programmal? Valahogy nem akar sikerülni.
Samsung Galaxy S7 edge
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Rámész egy filera vagy kijelölsz többet és 1-es gomb másolás, 2-es gomb áthelyezés. Elnavigálsz a célmappához majd középső gomb.funky71 írta:Hogy tudok egyik mappából a másikba másolni evvel a programmal? Valahogy nem akar sikerülni.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia e51
Nem tudtam, hogy hova közöljem le kérdésem, de lenne egy nagy problémám. Letöltöttem és feltelepítettem telefonomra a HelloCarbide és X-plore nevezetű programot. Letöltöttem egy InstallServer.exe cuccot, és ezen programok segítségével a C:/sys/bin mappába elhelyeztem. Utólag kiderült hogy rossz installserver-t másoltam fel a telefonmemóriam sys/bin mappájába. Azonban most már nem tudom kiszedni mert az x-plore program lejárt, letöröltem, és a rossz installserver.exe miatt nem tudok visszatelepíteni más x-plore programot. KÉRELEK SEGÍTSETEK! Mi lenne a legegyszerűbb megoldás árra hogy hozzáférjek a c:/sys/bin mappához?? Előre is köszönet!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ezt az x-plore-t nem kell szignozi így talán felmegy a telefonra: X-plore 1.20.mrgadget írta:Nem tudtam, hogy hova közöljem le kérdésem, de lenne egy nagy problémám. Letöltöttem és feltelepítettem telefonomra a HelloCarbide és X-plore nevezetű programot. Letöltöttem egy InstallServer.exe cuccot, és ezen programok segítségével a C:/sys/bin mappába elhelyeztem. Utólag kiderült hogy rossz installserver-t másoltam fel a telefonmemóriam sys/bin mappájába. Azonban most már nem tudom kiszedni mert az x-plore program lejárt, letöröltem, és a rossz installserver.exe miatt nem tudok visszatelepíteni más x-plore programot. KÉRELEK SEGÍTSETEK! Mi lenne a legegyszerűbb megoldás árra hogy hozzáférjek a c:/sys/bin mappához?? Előre is köszönet!
És ha sikerül felrakni akkor csináld meg még egyszer a dolgot de a HelloCarbide ne telepítsd fel még egyszer csak rakd az x-ploret háttérbe és indisd el a HelloCarbide és csináld meg megint amit kell és utána vissza az x-plore-be és töröld ki az ott lévő InstallServer.exe-t és másold be a jót és megint indítsd újra a telefont.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia e51
Igen, talán túl egyszerű megoldás is lenne. Amióta fent van a rossz installserver.exe azóta nem telepít semmi symbian alkalmazást. Azt írja ki Sérült file. Ebből kifolyólag nem tudok x-plore-t telepíteni rá. Szerintetek a formázás megoldás lenne rá?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N95 8GB
- Has thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Nem kell formázni csak az installservert törölni!mrgadget írta:Igen, talán túl egyszerű megoldás is lenne. Amióta fent van a rossz installserver.exe azóta nem telepít semmi symbian alkalmazást. Azt írja ki Sérült file. Ebből kifolyólag nem tudok x-plore-t telepíteni rá. Szerintetek a formázás megoldás lenne rá?
• Mercedes Benz W202 C250 T TD
• Nokia.Ovi.Maps - aGPS
• Linksys WRT54GL
• Nokia.Ovi.Maps - aGPS
• Linksys WRT54GL
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Próbáld meg a trial X-plore-t feltenni (lonelycatgames.com)
Vagy próbálkozz esetleg modo-val!
Ha nem megy, sajnos marad a format mert más megoldás nincs. (illetve a hard reset tuti megoldás)
Vagy próbálkozz esetleg modo-val!
Ha nem megy, sajnos marad a format mert más megoldás nincs. (illetve a hard reset tuti megoldás)