X-plore

Csak a Symbian fájlkezelő programokkal kapcsolatos témák
AlMaster555
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy Ace
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: X-plore

Hozzászólás Szerző: AlMaster555 »

Hát a pofám leszakad! Helyezgettem a beérkezetteket a kártyára, erre gondol egyet a nagyságos asszony és kilép. Na jó mondom akkor go back. Csakhogy nem megy vissza! Már vagy 3szor újratelepítettem, nem jó! Valaki ötlet? Y-Browserrel próbálom kitörölni a maradékait, de ez egy kaki...
EDIT: egy régebbi, majd jelenlegi verzió egymás utáni feltelepítésével megoldódott a probléma.
westeltamas
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N95 8GB
Has thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: westeltamas »

AlMaster555 írta:Hát a pofám leszakad! Helyezgettem a beérkezetteket a kártyára, erre gondol egyet a nagyságos asszony és kilép. Na jó mondom akkor go back. Csakhogy nem megy vissza! Már vagy 3szor újratelepítettem, nem jó! Valaki ötlet? Y-Browserrel próbálom kitörölni a maradékait, de ez egy kaki...
EDIT: egy régebbi, majd jelenlegi verzió egymás utáni feltelepítésével megoldódott a probléma.
Nekem is ugyanez a probléma, a 1.30-as X-plore még bugos, egyet gondol és nem indul el többet csak a régi visszatelepítésével, majd megint a 1.30-as feltelepítésével.
Elég idegesítő nincs múködö 1.30-as verza?
• Mercedes Benz W202 C250 T TD
• Nokia N900 + Nokia N95 8GB v20.0.016 - A kegyetlen...
• Nokia.Ovi.Maps - aGPS
• Linksys WRT54GL
• 2 darab Logitech X-230 2.1
http://s60web.extra.hu
funky71
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS 7 edge S6
Nem: Férfi
Has thanked: 37 times
Been thanked: 12 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: funky71 »

Hogy tudok egyik mappából a másikba másolni evvel a programmal? Valahogy nem akar sikerülni.
Samsung Galaxy S7 edge
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

funky71 írta:Hogy tudok egyik mappából a másikba másolni evvel a programmal? Valahogy nem akar sikerülni.
Rámész egy filera vagy kijelölsz többet és 1-es gomb másolás, 2-es gomb áthelyezés. Elnavigálsz a célmappához majd középső gomb.
mrgadget
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia e51

Hozzászólás Szerző: mrgadget »

Nem tudtam, hogy hova közöljem le kérdésem, de lenne egy nagy problémám. Letöltöttem és feltelepítettem telefonomra a HelloCarbide és X-plore nevezetű programot. Letöltöttem egy InstallServer.exe cuccot, és ezen programok segítségével a C:/sys/bin mappába elhelyeztem. Utólag kiderült hogy rossz installserver-t másoltam fel a telefonmemóriam sys/bin mappájába. Azonban most már nem tudom kiszedni mert az x-plore program lejárt, letöröltem, és a rossz installserver.exe miatt nem tudok visszatelepíteni más x-plore programot. KÉRELEK SEGÍTSETEK! Mi lenne a legegyszerűbb megoldás árra hogy hozzáférjek a c:/sys/bin mappához?? Előre is köszönet!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

mrgadget írta:Nem tudtam, hogy hova közöljem le kérdésem, de lenne egy nagy problémám. Letöltöttem és feltelepítettem telefonomra a HelloCarbide és X-plore nevezetű programot. Letöltöttem egy InstallServer.exe cuccot, és ezen programok segítségével a C:/sys/bin mappába elhelyeztem. Utólag kiderült hogy rossz installserver-t másoltam fel a telefonmemóriam sys/bin mappájába. Azonban most már nem tudom kiszedni mert az x-plore program lejárt, letöröltem, és a rossz installserver.exe miatt nem tudok visszatelepíteni más x-plore programot. KÉRELEK SEGÍTSETEK! Mi lenne a legegyszerűbb megoldás árra hogy hozzáférjek a c:/sys/bin mappához?? Előre is köszönet!
Ezt az x-plore-t nem kell szignozi így talán felmegy a telefonra: X-plore 1.20.
És ha sikerül felrakni akkor csináld meg még egyszer a dolgot de a HelloCarbide ne telepítsd fel még egyszer csak rakd az x-ploret háttérbe és indisd el a HelloCarbide és csináld meg megint amit kell és utána vissza az x-plore-be és töröld ki az ott lévő InstallServer.exe-t és másold be a jót és megint indítsd újra a telefont.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
mrgadget
Újonc
Újonc

Igen, talán túl egyszerű megoldás is lenne. Amióta fent van a rossz installserver.exe azóta nem telepít semmi symbian alkalmazást. Azt írja ki Sérült file. Ebből kifolyólag nem tudok x-plore-t telepíteni rá. Szerintetek a formázás megoldás lenne rá?
westeltamas
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N95 8GB
Has thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: westeltamas »

mrgadget írta:Igen, talán túl egyszerű megoldás is lenne. Amióta fent van a rossz installserver.exe azóta nem telepít semmi symbian alkalmazást. Azt írja ki Sérült file. Ebből kifolyólag nem tudok x-plore-t telepíteni rá. Szerintetek a formázás megoldás lenne rá?
Nem kell formázni csak az installservert törölni!
• Mercedes Benz W202 C250 T TD
• Nokia N900 + Nokia N95 8GB v20.0.016 - A kegyetlen...
• Nokia.Ovi.Maps - aGPS
• Linksys WRT54GL
• 2 darab Logitech X-230 2.1
http://s60web.extra.hu
mrgadget
Újonc
Újonc

De az installservert hogy törlöm ha nem tudok x-plore-t telepíteni????
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Próbáld meg a trial X-plore-t feltenni (lonelycatgames.com)
Vagy próbálkozz esetleg modo-val!
Ha nem megy, sajnos marad a format mert más megoldás nincs. (illetve a hard reset tuti megoldás)
Válasz küldése

Vissza: “Fájlkezelők”