De ez csak az én véleményem! Kinek a pap, kinek a paplan, ugyebár!

KIVÁLÓ!Köszi a segítséget!hun_milo írta:Szia, amelyik kicsi azt rendeld hozzá még egyszer, és írd felül, akkor jó lesz,norbertvizi írta:sziasztok.újból hisztiznék egy picit.van-e köze a shellnek ahhoz,hogy mekkora a telón a hívó/hívott fél fejszerkezete?Ha igen,milyen módon érem el,hogy ne csak néhánynak lássam nagyban a busa fejét,a többi pedig 1X1-es kis négyzetben?Főleg mitől függ ez?omnia hd-t használok és van olyan kép ami nagy,és van ami kicsi pedig mindkettőt a telóval csináltam.Továbbmegyek!A családi fotógéppel készült-és telóra átrakott- képek is hol ilyenek,hol olyanok méretre.Ez shell probléma???
Meg oldódott a probléma, igaz egy napig szívtam vele, rongyosra formáztam a telefonom de rájöttem, szóval, ha olyan témát telepítek fel ami telepítéskor ki írja hogy nem kompatibilis a telefonnal, akkor amúgy működik tökéletesen na de ha a slide unlock beállításokba akarsz állítani nem tudsz mert gondolom a nem kompatibilis téma skynje le takarja azt a három érintő panelt ami épp kellene és hiába böködöd nem érzékeli, ugyan ez van ha a bluetooth beállításoknál akarsz állítani, például párosítani , ez nem fog menni, tehát ezen problémák elkerülése végett ezeket a témákat mellőzzük, bocsánat az off-ért csak le szerettem volna írni, nehogy mást is meg szívasson.bladehu2 írta:hun_milo írta:Hali, kicsit off de lenne egy kérdésem a slide unlockal kapcsolatba bladehu2,
de mit értesz azon hogy nem tudsz matatni? nekem már sok telón volt fent mindenféle főzött romokon is és soha nem volt gond a tab-okra tapicskolással. rátappancsolsz fent a tab nevére és átvált arra a tab-ra. ha nem müxik akkor esetleg vmiért nem érzékeli azt a részt a telód. nemtudom.
Egyrészt INNEN le tudod tölteni a v2-t (ami neked van az még a régi első verza), másrészt oda feltöltöttem egy mentést is (MSettings_20101103.zip), ha azt letöltöd, kicsomagolod, majd ezt a .set fájlt betöltöd a programok->beállítások->jobb ikon->beállítások visszaállítása menüből, akkor kapásból meglesz az az elrendezésed mint a screenshotokon (persze a programok ikonjai akkor kerülnek a helyükre ha nálad is telepítve vannak). Amúgy meg előbb az órát kell kirakni, majd az időjárást, és az időjárást oda kell húzni félig az órára. Így tud "egybe" lenni.daemon007 írta:üdv. most raktam fel ezt http://3.bp.blogspot.com/_xZNiwUzMjPE/T ... adehu2.jpg a mobil shell skint, tiszta szép meg jó meg minden, csak valahogy nemtudom elérni,h az órával együtt jelenitse meg az időjárást. külön ki tudom rakni őket, csak egybe nem. ha vki tudja hogykell leirhatná,thx:)
Jó tudnihun_milo írta:Meg oldódott a probléma, igaz egy napig szívtam vele, rongyosra formáztam a telefonom de rájöttem, szóval, ha olyan témát telepítek fel ami telepítéskor ki írja hogy nem kompatibilis a telefonnal, akkor amúgy működik tökéletesen na de ha a slide unlock beállításokba akarsz állítani nem tudsz mert gondolom a nem kompatibilis téma skynje le takarja azt a három érintő panelt ami épp kellene és hiába böködöd nem érzékeli, ugyan ez van ha a bluetooth beállításoknál akarsz állítani, például párosítani , ez nem fog menni, tehát ezen problémák elkerülése végett ezeket a témákat mellőzzük, bocsánat az off-ért csak le szerettem volna írni, nehogy mást is meg szívasson.