Rendszeralkalmazás
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N 97 Mini
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Re: Rendszeralkalmazás
bocsi ha nem ide tartozna. nem tudtam hova írjam.
létezik olyan alkalmazás, amiben beállíthatom előre, hogy pl hétfőtől péntekig 8-16 ig mondjuk az általános üzemmód menjen, 16-20 ig az akármi üzemmód, onnantól meg p a néma??? symbian s60v5 N97minire kéne.
létezik olyan alkalmazás, amiben beállíthatom előre, hogy pl hétfőtől péntekig 8-16 ig mondjuk az általános üzemmód menjen, 16-20 ig az akármi üzemmód, onnantól meg p a néma??? symbian s60v5 N97minire kéne.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Talán a Profile Scheduler. Letöltéseknél megtalálod. Ha nem jó akkor írd be a leírásba, hogy profil és válaszd ki a Symbian alkalmazások mappát, de a készüléket ne.vilmaboy írta:bocsi ha nem ide tartozna. nem tudtam hova írjam.
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 XM + 5320 XM + 6070
- Has thanked: 4 times
Szia!MrAngelo írta:Parancsolj:garga pista írta:Sziasztok! Láttam a neten olyan képeket, ahol a menüben nem 3*4 hanem több,talán 4*4 vagy 4*5 ikon volt. Meg tudná mondani valaki, hogy ehhez milyen program/hack kell? Előre is köszi
http://www.smartnews.hu/2012/04/4×5-os- ... fp1-re-is/
Nekem s60v3 van, de megtaláltam arra is a programot, meg leírást is hozzá.
http://mobile3ksdownload.blogspot.hu/20 ... -grid.html
Ez alapján próbáltam/próbálom megcsinálni, de nem akar menni. Amikor a grid patcherben bekéri az új oszlop-sor adatokat, kiírja, hogy zárjam be a menüt és próbáljam újra :S De persze hiába zárom be, és feladatkezelővel lépek be a gird patcherbe, nem megy. Először 5630-on próbáltam. Most elővettem a régi telefonom (5320), hard reset-et nyomtam, fel a hack, rompatcher+ és az adott lépések, de itt is ugyan azt a hibát kapom
Nokia 5800 & Nokia 5320
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 701
- Has thanked: 0
Üdv
Kezdő vagyok,. Nokia 701 el. (Symbian rendszerrel)
Szeretném megkérdezni ,van e valami program arra , hogy blokkolva legyenek a frissítések meg az adat forgalom teljesen. Feltöltős a mobilom és rendszerint ha nem csinálok semmit sem még akkor is lefogy a pénzem róla.
A segítséget előre is köszönöm.
Üdvözlettel
Szeretném megkérdezni ,van e valami program arra , hogy blokkolva legyenek a frissítések meg az adat forgalom teljesen. Feltöltős a mobilom és rendszerint ha nem csinálok semmit sem még akkor is lefogy a pénzem róla.
Üdvözlettel
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Menü>szoftverfrissités>beállitások>frissités automata ellenőrzése>kiveszelyes írta:Üdv
Üdvözlettel
Menü>beállitások>kapcsolatok>beállitások>adatkapcsolat>ki
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 701
- Has thanked: 0
Köszi.
Az adatkapcsolat eddig is ki volt kapcsolva. A másikat beállítottam. Majd kiderül.
Az adatkapcsolat eddig is ki volt kapcsolva. A másikat beállítottam. Majd kiderül.
- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Ha nem is sikerül a telefonon deaktiválni az adatforgalmat, akkor egy vírusírtóval is lehet: (én ezt használom) NetQuin Mobile Security (vagy Experience) Pro. A Network managerbe beállítasz a havi limithez mondjuk 1MB-ot ésa kalibrátorhoz meg ennél többet. Auto-disconnect kipipálva. Nekem bevált, mind 5230-on, mind 700-on.
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Ha valóban nem akarsz netet, azt a szolgáltatónál kell lemondani.veszelyes írta:Az adatkapcsolat eddig is ki volt kapcsolva.
Pl. a GoNapiNetet kérés nélkül alapból rádsózzák és ha csak napi 1kB-ot forgalmaz is valami az havi 5900Ft odba fog kerülni...
(pedig 1 hónap alatt csak 30kB-ot forgalmaztál, ezt havi MB limittel nem akadályozod meg)