SPB Mobile Shell (symbian)

Csak a Symbian rendszerprogramokkal kapcsolatos témák
golan7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
Nem: Férfi
Has thanked: 141 times
Been thanked: 138 times

Re: SPB Mobile Shell (symbian)

Hozzászólás Szerző: golan7 »

ltnine2 írta:Sziasztok Srácok!

Egy kis segítségre lenne szükségem...:
Van egy hátterem, amit be szeretnék integrálni egy témába, mint menü háttér, hogy frankó legyen a Shell Professzionális képernyőjén...
Ha szétbontom a téma telepítőjét, mely fájlt kell lecserélni?

Köszönettel: muveszur
Valahol találtam egy "Modded Precision.sis" programot ami megváltoztatja a SPB Sell Professzionális módban levő hátterét (és a telóét is)! Telepítés után a telefon témái között lehet megtalálni! Ezt a programot lehet a Siscontent-el szerkeszteni! (leírás itt::http://forums.samsungi8910omnia.com/sam ... mod-2.html)
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
ltnine2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S JF5
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: ltnine2 »

golan7 írta: Valahol találtam egy "Modded Precision.sis" programot ami megváltoztatja a SPB Sell Professzionális módban levő hátterét (és a telóét is)! Telepítés után a telefon témái között lehet megtalálni! Ezt a programot lehet a Siscontent-el szerkeszteni! (leírás itt::http://forums.samsungi8910omnia.com/sam ... mod-2.html)
Ember, ez nagyon tuti! Köszönöm szépen! Sikerült végre... Mostmár a betűk színét kellene csak megváltoztatni feketére...
http://www.i8910.blog.hu Tippek, trükkök érdekességek egy helyen
golan7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
Has thanked: 141 times
Been thanked: 138 times

Hozzászólás Szerző: golan7 »

ltnine2 írta:
golan7 írta: Valahol találtam egy "Modded Precision.sis" programot ami megváltoztatja a SPB Sell Professzionális módban levő hátterét (és a telóét is)! Telepítés után a telefon témái között lehet megtalálni! Ezt a programot lehet a Siscontent-el szerkeszteni! (leírás itt::http://forums.samsungi8910omnia.com/sam ... mod-2.html)
Ember, ez nagyon tuti! Köszönöm szépen! Sikerült végre... Mostmár a betűk színét kellene csak megváltoztatni feketére...
Szerintem azt is meg lehet változtatni!
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

golan7 írta:
ltnine2 írta:Sziasztok Srácok!

Egy kis segítségre lenne szükségem...:
Van egy hátterem, amit be szeretnék integrálni egy témába, mint menü háttér, hogy frankó legyen a Shell Professzionális képernyőjén...
Ha szétbontom a téma telepítőjét, mely fájlt kell lecserélni?
Köszönettel: muveszur
Valahol találtam egy "Modded Precision.sis" programot ami megváltoztatja a SPB Sell Professzionális módban levő hátterét (és a telóét is)!
ezt a "programot" úgy hívják hogy symbian téma és van belőle párXezer :) és ja, a témát lehet szerkeszteni (betűszínt is) lásd az előző pár hozzászólást.
ltnine2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S JF5

Hozzászólás Szerző: ltnine2 »

bladehu2 írta: ezt a "programot" úgy hívják hogy symbian téma és van belőle párXezer :) és ja, a témát lehet szerkeszteni (betűszínt is) lásd az előző pár hozzászólást.
Csak hogy melyik/melyeket kell módosítani a betűszínhez... :D Kezdem megkedvelni ezt a Shellt...

Esetleg van arról valami információd, hogy elérhető lesz-e a teljeskijelzős mód, vagy pedig felejtős?
http://www.i8910.blog.hu Tippek, trükkök érdekességek egy helyen
Potrien

Hozzászólás Szerző: Potrien »

fonix232 írta: Ez a tartalom jog- és másolásvédett. Hamarosan cikk is lesz belőle, illetve topik a fórumon. Addig is megkérek mindenkit hogy ne másolja le, vagy ha meg is teszi, a szerzőt (engem) mindenféleképp tüntesse fel!

Valóban, a szerzőt tüntessük fel: http://symbiandev.cdtools.net A szerző: Aquarius :blink:
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

potrien írta: Valóban, a szerzőt tüntessük fel: http://symbiandev.cdtools.net A szerző: Aquarius :blink:
A programé lehet, de ő csak az ikonok kicserélését mutatja be, a Theme Graphics Switcher programmal. Hátterek, egyéb elementek cseréjéről szó sincs, sem az SVG, MIF, MBM fájlok kézzel való szerkesztéséről.

bladehu2 írta:
fonix232 írta:Igazad van (egyes esetekben). Bocsi elnéztem. De akkor is, a MIF file-t kézzel is lehet szerkeszteni, abban pedig benne van az anyag.
VISZONT.Ez csak akkor érvényes, ha a háttér és a menüháttér nem SVG alapú, hanem rendes bitkép. Ebben az esetben pedig benne kell hogy legyen az MBM fileban. És mivel a SISContents MBM-SKN társítása nincs meg, ezért nem tünteti fel :D
na ja, csak az a baj hogy egy normális témában nem bmp a háttér. de ez sem teljesen igaz hogy csak az mbm-ben lévő bitmap-eket lehet lecserélni, mert a mif-ben is le lehet cserélni az svgb-ket, csak baromi macerás :) én erőt vettem magamon, kibontottam az svgb-ket, átkonvertáltam svg-re őket, megkerestem gimp-el (ez jeleníti meg egyedül jól nekem) melyik a menüháttér, csináltam olyan méretű jpg-t, online oldalon konvertáltam svg-be, kicseréltem a kérdéses svgb-t a saját svg-mre. carbon hátteres a menüm, illetve az spb lifestyle menüi is :) jogvédett leírás! :D
Hm. Valóban így van. Nekem azért nem tűnt fel mert én mindig kézzel módosítom, és tudom hogy általában ha SVG a háttér, akkor az első kettő-három SVG element az a keresett elem. De ha nincs közte, akkor marad az MBM, amit kicsomagolni egyszerűbb, és nem kell vesződni az SVG-vé konvertálással :D
Ja és még valami. Az SVG-ket Inkscape-el szerkeszd, és a beépített Fálkezelőben (sajátgép, stb) a RENESIS SVG Player meg tudja jeleníteni az ikonokat (csak állítsd az alapértelmezett társítást Internet Explorer-re. Inkscape-el nekem valamiért sosem ment).
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

ltnine2 írta:
bladehu2 írta: ezt a "programot" úgy hívják hogy symbian téma és van belőle párXezer :) és ja, a témát lehet szerkeszteni (betűszínt is) lásd az előző pár hozzászólást.
Csak hogy melyik/melyeket kell módosítani a betűszínhez... :D Kezdem megkedvelni ezt a Shellt...
Esetleg van arról valami információd, hogy elérhető lesz-e a teljeskijelzős mód, vagy pedig felejtős?
hát az utolsó fül a colours, ott lehet egy csomó minden színét változtatni. sajna a betűszín nem olyan egyszerű hogy na betűszín és kész, hanem minden sz.rt külön külön
lehet/kell állítgatni. az órát pl az istenért se találom hogy melyik lehet (a kicsit ami sima szöveg és ami nagyon sz.rul néz ki az spb tetejénél).
elvileg lesz majd valamikor fullscreen mód, de most vagy nagyon dolgoznak az spb-s srácok vagy kollektívan elhúztak szabira mert vagy 1,5 hete meg se mukkannak.
lekka
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Xperia S [LT26]
Has thanked: 18 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: lekka »

Pedig a fullscreen nagyon feldobná az egészet. :yes:
Kép
kisatis
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ZTE Blade + E65
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: kisatis »

Helló mindenki!
Csak annyi a gondom, hogy megszűnt az időjárás jelentés, tehát a frissítés után "nem található adat" válasz jön.
Reggel még jó volt... Ötlet? Vagy ez is a handy weather sorsára jut, amit nagyon nem szeretnék :wacko:
build341
üdv
Apeelme customROM
Válasz küldése

Vissza: “Rendszerprogramok”