bladehu2 írta: adtak hozzá egy kis exe-t ami parancssorból elvégzi a konverziót, kár hogy egyrészt png-ből dolgozik (tehát előbb át kell konvertálni az összes
bmp-t png-be), másrészt csak egyesével tudja, tehát *.png-t nem eszik meg csak a pontos fájlnevet
Erre tudok írni egy programot, ha elküldöd az exe-t!
ZTE Blade - CyanogenMod 7
Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Csináltam egy Hard Resetet, kikapcsoltam az Open4All-t és a szűz telefonra teleitve is befagy a Shell..
Van esetleg még valami ötletetek, hogy mit lehetne tenni?
wagtom írta:Sziasztok!
Csináltam egy Hard Resetet, kikapcsoltam az Open4All-t és a szűz telefonra teleitve is befagy a Shell..
Üdv., Tomi
hova telepítetted?
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
wagtom írta:Sziasztok!
Üdv., Tomi
hova telepítetted?
Memkarira szoktam. Eztis oda telepítettem. Ez lehet a gond?
Kibontottam ma az új datokat és kicsit... Oké azt a fajta RLE-t amit ők használnak nem támogatja a PS sem (CS3 se CS5) + semiféle képnéző vagy akármi amim van (pedig ha másban nem is ezekkel elég jól fel vagyok szerelve)! Na eddig sem volt egy fáklyásmenet a képek szerkesztése (tökölődés az r5b6g5-el) de ezek után... áh most majdnem csúnyát mondtam. Valaki jutott vele messzebb is? (ha megvan a megoldás ide módosítom)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lilalur 2010-06-13 vas. 18:21:08-kor.