SPB Mobile Shell (symbian)
- hun_milo
- 3. szint
- Készüléktípus: E 72 Lumia710
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 17 times
Re: SPB Mobile Shell (symbian)
Üdv, tegnaptól az időjárás progija az istennek se akar frissíteni, se autómatán se kézivel, se neten se wlan-on, ötlet??
- hun_milo
- 3. szint
- Készüléktípus: E 72 Lumia710
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 17 times
jobb alsó gomb>>Widget hozzáadása>>Szolgáltató nevewonthy írta:A szolgaltato nevet hol lehet bealitani???

http://kepfeltoltes.hu/100612/SuperScre ... es.hu_.jpg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hun_milo 2010-06-12 szomb. 19:45:38-kor.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XPress Music
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
5800-ám van a taylor féle csw-vel. Érdekes módon nekem csak a legelső változata működik a shellnek, a legujabb folyamatosan megfagy. Akár az időjárásba megyek be, akár hátteret akarok változtatni. Van esetleg valami ötletetek?
Előre is köszi, üdv
5800-ám van a taylor féle csw-vel. Érdekes módon nekem csak a legelső változata működik a shellnek, a legujabb folyamatosan megfagy. Akár az időjárásba megyek be, akár hátteret akarok változtatni. Van esetleg valami ötletetek?
Előre is köszi, üdv
- hanczur
- 2. szint
- Készüléktípus: VK JB 6.4
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 14 times
Én is azt a cfw-t használom és nekem tökéletesen fut.Szerintem próbáld meg újra felteni vagy egy hardreset esetleg még segitene szerintem.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Kapcsold ki a ROMPatcher-ben az open4all-t. Talán akkor jó lesz.wagtom írta:Sziasztok!
Előre is köszi, üdv
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
mivel elkezdtek az uj update-ekben rle tömörített bmp-ket használni, illetve ehez van igazítva a qalayouts tartalma is. tehát az egyedi témád miatt fagyhatlilalur írta: nos: a médialejátszótól el-el száll az egész shell, de a szolgáltató nevével már nincsenek gondok.
a média widget. cseréld ki a qa_layouts-t az újra, és abba vezesd át a válzotatásokat (ha van ilyesmid) a régi xml-ekből. nekem így tökéletesen megy (illetve
én lecseréltem a va_misc_now-ban a media ikonokat az új rle fájlokra, azokat úgyse módosítottam.
ja a másik, azt írta a fejlesztő srác, hogy hamarosan (valszeg a publikus update1-ben már így lesz) teljesen átírják a skinkezelést, és nem fogja betölteni a bmp tartalmú
.dat-okat, csak az rle-ket tartalmazót. a szép a dologban az, hogy az rle sem hétköznapi, nekem eddig semmi se nyitotta meg (állítólag PS megtudja, de annyira nem volt eddig fontos
hogy ez miatt felrakjam azt a böszmeteg cuccot). adtak hozzá egy kis exe-t ami parancssorból elvégzi a konverziót, kár hogy egyrészt png-ből dolgozik (tehát előbb át kell konvertálni az összes
bmp-t png-be), másrészt csak egyesével tudja, tehát *.png-t nem eszik meg csak a pontos fájlnevet

public 295-ös release: 6,8MB, 332-es beta2 release 6,2MB. nemtom szerintem ez nem a feleA méretéből adódóan első blinkre azt mondom egy frissítés az előző verziókhoz (igaz a 316 nekem kimaradt). (kb fele akkora mint a sima SPB shell de lehet hogy csak piszok jól van tömörítve ilyennel nem foglalkoztam)

ez már a beta1-ben is volt, azt csinálja hogy ha kikapcsolod akkor hiába nyomod a widgeteket nem vált szerkesztés módba, csak a menüből lehet szerkeszteni a főképernyőt.Kapunk továbbá egy érint és tart támogatást ami őszintén szólva fogalmam sincs min változtat (nem tapasztaltam semmi extrát)
mondjuk ez nekem pont nem megy, se landscape-re se automatára állítva nem fordul el. de lehet ez az miatt van hogy be volt rakva egy olyan 200159ED.txt amibe beleírtam az spbms-t mint nem forgatandót, most meg hiába törlöm (igen, a cre-jét is), nem akarja elfelejteni.És egy elforgatós beállítást ahol immáron kiválaszthatjuk hogy elforgatva vagy portréba jelenjen e meg a shell vagy esetleg továbbra is a rendszer beállításait használja.
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
nekem mindig be van kapcsolva az open4all meg az installserver is, mégsincs ilyen gondom. de lehet hogy azért mert én nem tört (azaz buherált exe-jű) verziót használokpotter55 írta:Kapcsold ki a ROMPatcher-ben az open4all-t. Talán akkor jó lesz.wagtom írta:Sziasztok!
Előre is köszi, üdv

- lilalur
- 1. szint
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 10 times
Aham a PS viszi az rle-t is (szerintem a gimp is. BMP, rle és valami harmadik (asszem a bid) van e trióban a winfile-nél) a kérdés csak annyi, hogy maradt e a 16bites r5g6b5 tömörítés? Nem lesz kis meló átvariálni mindent hülye rle-be... dehát ennyivel kisebb lesz ( a saját egyébként nem lesz az. Pont ugyanakkora mint a bmp) Lifestyle legyen mondjuk Jakab. Olyan nagyon nem érdekel hogy nevezik, szeretem mert olyan térbeli érzést ad a lassabban csúszó háttérkép 
Amúgy teljesen igazad volt. Kb minden hiba a moddolt fájloknak volt köszönhető. A mediaplayer pl csak az rles-jön be (bár itt lehet a saját xmlje inkább hiányzik neki de mind1 is.) de törölve a moddokat mindne működött.
Mondjuk nekem csak a hülye gyári lejátszót kezeli, vigye el a fene
A naptárat reformálnák meg végre
azt szeretem használni benne.
A méretét benéztem. Nem tudom miért emllékeztem olyan 12-13 megára. mind1...
AMúgy egy ötlet: Ikonválasztás az egyes kitett widgeteknek! Ez tök jó lenne mert nem kéne azon variálni, hogy a kiszemelt témában az ikon a háttér és a menük is korrektek legyenek. + ha éppen nincs egy progihoz ikon a témába az sem kell hogy kilógjon. Mondjuk az ikon lehetne jó szigorúan PNG!!! Fájl még az se érdekelne ha méretkorlátot kapna. Lenne egy spbshell/picon könyvtár ahonnét beolvassa a png-ket ikonnak és a widget szerkesztésénél (ha programról van szó vagy mostmár fájlról is) lehetne kérni ikonbeállítást is.

Amúgy teljesen igazad volt. Kb minden hiba a moddolt fájloknak volt köszönhető. A mediaplayer pl csak az rles-jön be (bár itt lehet a saját xmlje inkább hiányzik neki de mind1 is.) de törölve a moddokat mindne működött.
Mondjuk nekem csak a hülye gyári lejátszót kezeli, vigye el a fene

A naptárat reformálnák meg végre

A méretét benéztem. Nem tudom miért emllékeztem olyan 12-13 megára. mind1...
AMúgy egy ötlet: Ikonválasztás az egyes kitett widgeteknek! Ez tök jó lenne mert nem kéne azon variálni, hogy a kiszemelt témában az ikon a háttér és a menük is korrektek legyenek. + ha éppen nincs egy progihoz ikon a témába az sem kell hogy kilógjon. Mondjuk az ikon lehetne jó szigorúan PNG!!! Fájl még az se érdekelne ha méretkorlátot kapna. Lenne egy spbshell/picon könyvtár ahonnét beolvassa a png-ket ikonnak és a widget szerkesztésénél (ha programról van szó vagy mostmár fájlról is) lehetne kérni ikonbeállítást is.
lilalur
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia n97 mini
- Has thanked: 0
Hali!N97 mini-m van,és állandóan fagy az SPB.Hol találom a Rompacther-t és az Open4 all-t? Azt írtátok ha ezt kikapcsolom akkor nem fog fagyni.
- dobi003
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE BLADE.T-Mobile.2.2 Froyo
- Has thanked: 2 times
menü/alkalmazások/tel.alkalkamazások/RomPatcher/,nyisd meg és ott kiadott mappában tudod állítani mi legyen bekapcsolva és min ne !!zöld nyíl bekapcsol,kék nyíl kikapcsolva adott Patch.