Rendszeralkalmazás
- Thewreck
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 - 4.1.2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Re: Rendszeralkalmazás
Igen Damir88 azt csinálom, minden indításnál. JBakTaskMan, és kilövöm... De ez nem megoldás..
Pl.: amit az előbb is írtam, az a TOTAL RECALL V3.0.1.S60V3. Ez is automatikusan indul, nem szeretném
Meg az internet megosztóm a JokuSpot. Bár ez esetén nem tudom, hogy az Options-ben be tudom e állítani, mert odáig nem jutok el nála, ugyanis a jövő héten lesz a telómon előfizetéses internet, addig meg a JokuSpot az indíásnál nem hajlandó tovább lépni mert közben keresi a meglévő internet forrást, Ha nem talál akkor kilép a programból, ellenben a telefon indításával ez a program is elindul, amit szintén nem akarok, mert ha épp nem akarom megosztani, akkor ő nekem ne induljon feleslegesen
Ezért gondoltam arra, hogy talán vagy egy olyan hely, vagy fájl mit a windows esetén az indítópult, ahol azt egy kis trükkel kiiktatom. A baj csak az, hogy nem találom azt a helyet, vagy fájlt.
Pl.: amit az előbb is írtam, az a TOTAL RECALL V3.0.1.S60V3. Ez is automatikusan indul, nem szeretném
Meg az internet megosztóm a JokuSpot. Bár ez esetén nem tudom, hogy az Options-ben be tudom e állítani, mert odáig nem jutok el nála, ugyanis a jövő héten lesz a telómon előfizetéses internet, addig meg a JokuSpot az indíásnál nem hajlandó tovább lépni mert közben keresi a meglévő internet forrást, Ha nem talál akkor kilép a programból, ellenben a telefon indításával ez a program is elindul, amit szintén nem akarok, mert ha épp nem akarom megosztani, akkor ő nekem ne induljon feleslegesen
Ezért gondoltam arra, hogy talán vagy egy olyan hely, vagy fájl mit a windows esetén az indítópult, ahol azt egy kis trükkel kiiktatom. A baj csak az, hogy nem találom azt a helyet, vagy fájlt.
- Thewreck
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 - 4.1.2
- Kapcsolat:
Bocsánat.
Nem JokuSpot, hanem a fring keres az internetre való csatlakozási lehetőséget a telefon indításánál...
Köszi.
Nem JokuSpot, hanem a fring keres az internetre való csatlakozási lehetőséget a telefon indításánál...
Köszi.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95
Köszönöm a segítséget már nézem is!
By Mafi
Üdv: Mafi[/quote]
Szerintem szervizben frissítettek a telefonodat, és így azzal nem tudod hackelni. Nézd meg hogy milyen szoftver van rajta (készenlétben *#0000#) és a v31 vagy újabb akkor azzal már nem tudod.
Csak úgy tudod ha a HelloOX-et leszignózod és telepíted.
A szignózáshoz a segítség az aláírásomban.[/quote]
By Mafi
Üdv: Mafi[/quote]
Szerintem szervizben frissítettek a telefonodat, és így azzal nem tudod hackelni. Nézd meg hogy milyen szoftver van rajta (készenlétben *#0000#) és a v31 vagy újabb akkor azzal már nem tudod.
Csak úgy tudod ha a HelloOX-et leszignózod és telepíted.
A szignózáshoz a segítség az aláírásomban.[/quote]
- matt1234
- Újonc
- Készüléktípus: 6210 navigator
Sziasztok .
Szeretnek egy eredetileg telepitett nyelvet eltavolitani a szotarbol.
Hogyan tehetnem ezt meg,mivel csak az utolag telepitettet engedelyezi.
Elore is koszonom. A telefon 6730C
Szeretnek egy eredetileg telepitett nyelvet eltavolitani a szotarbol.
Hogyan tehetnem ezt meg,mivel csak az utolag telepitettet engedelyezi.
Elore is koszonom. A telefon 6730C
-
- Újonc
- Készüléktípus: E50
Sziasztok!
Remélem, jó helyen kérdezem: E50 készüléket vettem és a kijelző apró karakterei miatt kérném most a segítségeteket!
Van-e olyan program, amivel a karaktereket meg lehetne növelni? Ha használtok ilyet, kérem, osszátok meg velem!
Köszönöm: Gábor
Remélem, jó helyen kérdezem: E50 készüléket vettem és a kijelző apró karakterei miatt kérném most a segítségeteket!
Van-e olyan program, amivel a karaktereket meg lehetne növelni? Ha használtok ilyet, kérem, osszátok meg velem!
- sutyi
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia E51 PCode 0554359 Black
- Been thanked: 2 times
Csak félig-meddig van jó helyen a kérdés, mert tényleg egy "rendszeralkalmazás" tud ezen segíteni, de a teló saját topicjábanErMaGa52 írta:Sziasztok!
kellett volna feltenned a kérdést...No mindegy,itt olvasgass:
http://www.smartnews.hu/2008/05/betucse ... -nokiakon/
A teló topicját itt találod:
viewtopic.php?f=50&t=74
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n97
Én olyan progit keresek, amivel a főképernyőt személyre szabhatom. Pl. szeretném a legsűrűbben használt programokat kirakni, és ne csak azt a párat amennyit lehet alapból, hanem akár az egész képernyőt telepakolni. Köszi előre is!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
PL a Handy Shell-lel többet tudsz kirakni, de a letöltéseknél van még ilyen program.Jenka írta:Én olyan progit keresek, amivel a főképernyőt személyre szabhatom. Pl. szeretném a legsűrűbben használt programokat kirakni, és ne csak azt a párat amennyit lehet alapból, hanem akár az egész képernyőt telepakolni. Köszi előre is!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.