SPB Mobile Shell (symbian)
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: SPB Mobile Shell (symbian)
Megvettem a programot paypal-on keresztül és így nem kellett áfát fizetnem :-) Viszont elég hamar refundoltam, mert email widget nincsen, a call log nagyon bugos. Ha ezek benne lesznek akkor ismét megveszem, a leírt hiányosságokon kívül viszont korrekt kis UI.
- nse
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Samsung SonyEricsson
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Sziasztok!
Nemrég feltettem a programot, és nagyon tetszik. Valaki ismer olyan oldalt, ahol 3.7.2-es SPB-hez vannak skinek??
Nemrég feltettem a programot, és nagyon tetszik. Valaki ismer olyan oldalt, ahol 3.7.2-es SPB-hez vannak skinek??
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Nem: Férfi
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Esetleg www.nokiaprogramok.hu ? Ebben a topicban, vagy a letöltések között.nse írta:Sziasztok!

- nse
- 1. szint
Igen, de töltöttem le innen spb-s skieket. Sajnos azt Írja, hogy nem támogatott a régi verziós egyedi skin, no meg aztán nem is volt magyar.ferret írta:Esetleg http://www.nokiaprogramok.hu ? Ebben a topicban, vagy a letöltések között.nse írta:Sziasztok!
Tehát nekem olyan kellene, ami tuti működik ezzel a verzióval, és még magyar is. Folytatom keresést, ha találok akkor ide linkelem, ha többet akkor mindegyiket.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Itt keresgélj www.forum.dailymobile.sense írta:Igen, de töltöttem le innen spb-s skieket. Sajnos azt Írja, hogy nem támogatott a régi verziós egyedi skin, no meg aztán nem is volt magyar.
Tehát nekem olyan kellene, ami tuti működik ezzel a verzióval, és még magyar is. Folytatom keresést, ha találok akkor ide linkelem, ha többet akkor mindegyiket.

- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
viewtopic.php?f=26&t=2337&p=265869&hili ... se#p265869nse írta:Igen, de töltöttem le innen spb-s skieket. Sajnos azt Írja, hogy nem támogatott a régi verziós egyedi skin, no meg aztán nem is volt magyar. Tehát nekem olyan kellene, ami tuti működik ezzel a verzióval, és még magyar is. Folytatom keresést, ha találok akkor ide linkelem, ha többet akkor mindegyiket.
ha azt írja nem támogatott ne törődj vele, attól még működnie kell.
- nse
- 1. szint
viewtopic.php?f=26&t=2337&p=265869&hili ... se#p265869
ha azt írja nem támogatott ne törődj vele, attól még működnie kell.[/quote]
Köszönöm a választ, kipróbálom. Ha lesz fejlemény, ebben a hozzászólásban-ban közlöm.
ha azt írja nem támogatott ne törődj vele, attól még működnie kell.[/quote]
Köszönöm a választ, kipróbálom. Ha lesz fejlemény, ebben a hozzászólásban-ban közlöm.
- speedygonzales
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n8 orange
üdv!.
nekem Nokia N8-00 n pöpecül müxik. 1 dolgot nem tudok át állítani. Az időjárás jelző az előre jelzést mutatja nem pedig a jelenlegit
volt egy próbaverziós SPB azon rendesen a jelenlegi időjárást mutatta. Ebben tudna valaki nekem segíteni ?
köszönöm
nekem Nokia N8-00 n pöpecül müxik. 1 dolgot nem tudok át állítani. Az időjárás jelző az előre jelzést mutatja nem pedig a jelenlegit

köszönöm
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
speedygonzales írta:üdv!.
nekem Nokia N8-00 n pöpecül müxik. 1 dolgot nem tudok át állítani. Az időjárás jelző az előre jelzést mutatja nem pedig a jelenlegitvolt egy próbaverziós SPB azon rendesen a jelenlegi időjárást mutatta. Ebben tudna valaki nekem segíteni ?
köszönöm
Neked nem igy teszi ki? http://kepfeltoltes.hu/111230/Scr000002 ... es.hu_.jpg
A 0 a jelenlegi hőmérséklet (régebbi kép, mert most éppen nagyon mínusz van) alatta pedig a frissítés ídőpontja, tehát "jelenlegi"! Legalul pedig az előre jelzés!
Persze nem tudom neked melyik verzió van fent! Ez a 3.8.0 verzió képe!
- These users thanked the author Todo for the post:
- speedygonzales (2012-02-01 szer. 14:45:09)
- Rating: 2.63%
- speedygonzales
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n8 orange
nem sajna nekem mindig a következő napit mutatja :/Todo írta:speedygonzales írta:üdv!.
nekem Nokia N8-00 n pöpecül müxik. 1 dolgot nem tudok át állítani. Az időjárás jelző az előre jelzést mutatja nem pedig a jelenlegitvolt egy próbaverziós SPB azon rendesen a jelenlegi időjárást mutatta. Ebben tudna valaki nekem segíteni ?
köszönöm
Neked nem igy teszi ki? http://kepfeltoltes.hu/111230/Scr000002 ... es.hu_.jpg
A 0 a jelenlegi hőmérséklet (régebbi kép, mert most éppen nagyon mínusz van) alatta pedig a frissítés ídőpontja, tehát "jelenlegi"! Legalul pedig az előre jelzés!
Persze nem tudom neked melyik verzió van fent! Ez a 3.8.0 verzió képe!
Az időjárás jelentésen belül a jelenlegi állapotnál mutatja rendesen de a widget csak a következő napit :/
3.7.0v 598 build
updatelni tudom esetleg vagy leszedem és 3.8.0v felrakom ?