mondjuk úgy hogy kikapcsolod azt a programot/widgetet ami frissítget. de mivel a shell nem tud magától kapcsolódni (a benne lévő időjárás sem) így ez a kérdés nem ide való.pgemil írta:Sziasztok! A wifit hogyan tudom kikapcsolni, hogy ne kapcsoljon be automatikusan, meghatározott időközönként? A keresés meríti az akksit..... Köszönöm előre is a válaszokat!
SPB 372verzió, 673 build van fenn.
SPB Mobile Shell (symbian)
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
Re: SPB Mobile Shell (symbian)
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Kedves bladehu2!
Köszönöm válaszodat, de amikor a widgetet megnyitom ( "Vezeték nélküli kapcsolat" kezelő) akkor, csak maximum bontani tudom a kapcsolatot és beállítani, hogy a "Hálózatok keresése" Percenként, 2-5-10 Percenként történjen!
Kikapcsolni még mindig nem tudom!!
Köszönöm válaszodat, de amikor a widgetet megnyitom ( "Vezeték nélküli kapcsolat" kezelő) akkor, csak maximum bontani tudom a kapcsolatot és beállítani, hogy a "Hálózatok keresése" Percenként, 2-5-10 Percenként történjen!

- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
- ez még mindig nem az spb shell témába tartozikpgemil írta:Kedves bladehu2!
- 5800-on milyen wifi widget van?
- nézd át a telefonodnak megfelelő GY.I.K. -et (fórum tartalomjegyzék, kereső), ott megtalálod miket és hol kell kikapcsolni
- ha van még kérdésed akkor a telefonodnak megfelelő témában tedd fel, ott gyorsabban fogsz választ kapni
- Fejvadasz
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 22 times
Hali
Letoltheto mar valahonnan az SPB 3D ingyenesen?
Elore is koszi.
Elore is koszi.
Udv. Fejvadasz
- djzolko
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 800
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 61 times
Közvetetten igen. Ha nem válik be, 30 napon belül visszautalják neked az árát.Fejvadasz írta:Hali
Elore is koszi.
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia x6
- Been thanked: 0
Sziasztok , én ezt néztem ki magamnak:
http://cellcustomize.com/2011/08/wp7-mod-for-spb-shell/
problémám, hogy frankón nem így fest mint screenshoton, most probálom elhelyezni widgeteket és skinelni őket, hogy hasonlóan fessen de 1-2 dolog amit jo lenne ha elmagyaráznátok mit rontottal el:
úgy irják h menükhöz stb mindig a top right vagy leftet kell nyomni, nos nekem még mindig a bottom rightot a menühöz mint minden spbshell-nél :I
screenshoton ugy fest mintha csávó több képernyőnyit tudna lefele görgetni, nos nekem 1képernyő az csak 1, és aztán jobbra vagy balra lapozhatok attól függöen mennyi lapot állitottam be :/
bluetooth és repülős üzemmódnál csak 1 default skin van és azokhoz alulra alpból vmi cirill betűs izét ír ki :/
alapból ilyen fekete hátteret, hogy? vagy rakjak be vmi fekete képet hátulra?
jó lenne ha vki még kiróbálná ezt a wp7-es modot, hátha eltudnátok mgayarázni mit bénáztam el.
Segítség képpen most teljesen ujra raktam a spb- shell 367-est és előtte egy htc platinum mod volt fent ez: http://www.dankoi.hu/?bej=37
előre is thx a helpet.
http://cellcustomize.com/2011/08/wp7-mod-for-spb-shell/
problémám, hogy frankón nem így fest mint screenshoton, most probálom elhelyezni widgeteket és skinelni őket, hogy hasonlóan fessen de 1-2 dolog amit jo lenne ha elmagyaráznátok mit rontottal el:
úgy irják h menükhöz stb mindig a top right vagy leftet kell nyomni, nos nekem még mindig a bottom rightot a menühöz mint minden spbshell-nél :I
screenshoton ugy fest mintha csávó több képernyőnyit tudna lefele görgetni, nos nekem 1képernyő az csak 1, és aztán jobbra vagy balra lapozhatok attól függöen mennyi lapot állitottam be :/
bluetooth és repülős üzemmódnál csak 1 default skin van és azokhoz alulra alpból vmi cirill betűs izét ír ki :/
alapból ilyen fekete hátteret, hogy? vagy rakjak be vmi fekete képet hátulra?
jó lenne ha vki még kiróbálná ezt a wp7-es modot, hátha eltudnátok mgayarázni mit bénáztam el.
Segítség képpen most teljesen ujra raktam a spb- shell 367-est és előtte egy htc platinum mod volt fent ez: http://www.dankoi.hu/?bej=37
előre is thx a helpet.
- simonjoe
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 920
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 3 times
Sziasztok!!
1 Nokia N8-as telóra tettem fel az SPB-t, látszólag működik rendesen, de újraindítás után, már nem látom a hívószámkijelzést, nemtom, hogy ki hív, vagy ha ismert számot hívok, azt sem jelzi ki. A telefonkönyvben nincs kettőzés, nem főzött romot használok. Ha leszedem az SPB-t és újratelepítem visszaáll a rend az első restartig. Találkozott már valaki hasonló problémával??
Thx: Joe
1 Nokia N8-as telóra tettem fel az SPB-t, látszólag működik rendesen, de újraindítás után, már nem látom a hívószámkijelzést, nemtom, hogy ki hív, vagy ha ismert számot hívok, azt sem jelzi ki. A telefonkönyvben nincs kettőzés, nem főzött romot használok. Ha leszedem az SPB-t és újratelepítem visszaáll a rend az első restartig. Találkozott már valaki hasonló problémával??
- deurob
- 1. szint
- Készüléktípus: GS4
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 1 time
Nekem is előjött ez a probléma - egy darabig működött rendesen, aztán egyszercsak a fenti hibát produkálta. Azóta SPB nélkül élek.simonjoe írta:Sziasztok!!
-
- Újonc
Nekem is volt ilyen hiba, hogy nem irta ki a hivo nevet. Egy kikapcsolas, bekapcsolas viszont megoldotta. Azota jo. Nem tudom mitol volt. Nem biztos, hogy koze van spb-hez egyalltalan. Sott valoszinubb, hogy nincs.
- simonjoe
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 920
- Has thanked: 20 times
Sziasztok!!
Milyen verziószámú SPB 3D kell a symbiamra? (Belle alá)
P.S.: tele van velük a net, csak nemtom, hogy melyik jó az N8-ra. Sajnos a 3.7.2 es régi nem nagyon muzsikál.
thx:Joe
Milyen verziószámú SPB 3D kell a symbiamra? (Belle alá)
P.S.: tele van velük a net, csak nemtom, hogy melyik jó az N8-ra. Sajnos a 3.7.2 es régi nem nagyon muzsikál.
thx:Joe